Golmani su bili najveće zvijezde SP-a i normalno da EA hoće na neki način profitirati na tome. Da li su prerano ubacili "next gen" golmane u igru, vidjet ćemo u full verziji. A do onda dajte nam malo mira. Prvo smo morali 3 godine slušati moviea kak su FIFA golmani zakon, a PES golmani smeće, a sad govori isto samo je promijenio PES i FIFU.
EDIT: Dajte vi sa dual core procesorima iz prošlog stoljeća prestanite pričati da "dobre mašine" ne mogu vrtjeti igru kako spada.
Aj nemoj pričati gluposti. Ništa ja nisam zamijenio. Golmane u pesu nisam nigdje spomenio niti znam kakvi će biti ove godine dok ih ne probam. Kako sam rekao, zbog golmana sam prije par godina prešao na fifu. Meni su bili odlični. Izvrsno animirani, realni u obranama, bez nekih većih zamjerki. Čim sam pokrenio ovaj demo vidio sam da to više nije to. Smeta me kako se postavljaju jer to nema veze s ničim. Nisu s njima ništa napravili osim što su ih izvukli s crte i na taj način podigli im prosjek obrana jer se sad ponašao kao proturaketni štit koji u određenoj točci brani udarac. Ne ponašaju se više kao golmani. Mene to smeta. Vidim nikoga nije to smetalo dok nisam slikovito pokazao o čemu se radi pa su sad još neki došli do istog zaključka. Sramota je da s novim engineom igra nije otišla naprijed nego se vratila nekoliko godina unazad. To je moje mišljenje i imam pravo na njega.. Ak su tebi super, sve pet..