FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 778.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Boca Juniors - Liverpool, 4 gola sam zabio i 2 primio,a to su sve bili golovi glavom..

Kad sam rekao da je heading OP, vi ste me popljuvali, očito ga još niste naučili iskorištavat..

3 gola sam dao iz kornera, onaj tactics nešto kliknete i stavite ih run towards keeper i onda 3 crtice napunite sa "krugom", jednostavno samo dođete s igračem i stisnete kockicu i gol..

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 15
Hrvek1909 kaže...

Boca Juniors - Liverpool, 4 gola sam zabio i 2 primio,a to su sve bili golovi glavom..

Kad sam rekao da je heading OP, vi ste me popljuvali, očito ga još niste naučili iskorištavat..

3 gola sam dao iz kornera, onaj tactics nešto kliknete i stavite ih run towards keeper i onda 3 crtice napunite sa "krugom", jednostavno samo dođete s igračem i stisnete kockicu i gol..

i u 14 su bili op

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina

@hrvek

Heading uopće nije op,odigro sam barem 10 utakmica s ekipom i pala su samo 2 gola s glavom,možda je kad igraš protiv CPU drukčije?

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Na kojoj težini igraš?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja otkako sam upalio demo jedino sam pokušavao finesse i heading. Ništa od toga nije ušlo u gol. Tako da ne znam o čemu vi pričate da je i dalje OP

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ja otkako sam upalio demo jedino sam pokušavao finesse i heading. Ništa od toga nije ušlo u gol. Tako da ne znam o čemu vi pričate da je i dalje OP

Ja opet sa druge strane prva 3 gola zabio nakon što sam probio bok i centrirao svojim napadačma koji su to pospremili glavom u mrežu i to na Legendary težini. Velim sebi "ohooo, bit će opet veselo".

Najviše sam ih do sada zabio glavom, ali to ne mora da znači da su cross-evi i heading opet OP.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
14 godina
FIFA 15

Naravno da treba biti moguće zabiti glavom, pogotovo ako puca netko tko je stvarno dobar, ali u odnosu na 14 vidi se da je puno teže pogoditi baš sa svakim i iz svake glupe situacije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam par zabio s r2 sa nekih 25m. I od tada niti jedan više, s glavom sam ih 2 možda primio kad sam an legendary igrao. Tako da sumnjam...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Logično je da će i dalje bit moguće zabijati glavom i finesse jer takvi golovi padaju i u pravom nogometu. No ono što sam htio napomenuti u zadnjem svom postu je da više nije OP ni jedno ni drugo. Više ne može Messi nadskočit T. Silvu. Nit je više moguće tako olako zabiti finesse sa 30-40m kao što je prije bilo jednostavno.

Probao sam i na kompu demo i na PS3. Po meni PS3>PC verzija, samo zbog golmana. Naravno next-gen je grafički unaprijeđeno, također neki dijelovi gameplaya isto, ali ovo na PS3/X360 golmani su odlično napravljeni, jedine greške na koje sam naletio je zakašnjele reakcije, no to se desi nakon što igrač blokira ispred golmana.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hrvek1909 kaže...

Na kojoj težini igraš?

World class, nije OP kao lani, ali i dalje je pre pre lagano zabiti golove, posebno iz kornera na način koji sam opisao

12 godina
neaktivan
FIFA 15

hoce li i ove godine biti dostupna za skidanje i igru ranije onima koji su igrali i proslu

0 0 hvala 0
17 godina
Lignja8 kaže...

hoce li i ove godine biti dostupna za skidanje i igru ranije onima koji su igrali i proslu

To nikad nije bilo.. samo oni kaj su igrali prošli fut mogu ranije ući u web app...

13 godina
neaktivan
@movie sada sam dao dva gola iz finese suta ustvari da je golman bio barem dva metra unazad odbranio bi oba udarca a ovako skoro pa oba su bila lob udarca ako tako mogu da ih nazovem...i to sve sa ugla 16 metara....eto vidis i ja primetih tu glupost ne vidjenu, ako to ne poprave onda nek idu u tri lepe... sto se tice golova glavom , nije toliko prisutan , sto je jedino dobro ali finese sut ako neko dobro izvezba taj udarac skoro svaka ulazi u gol i onda to je vec po meni hendikep, danas pikao sa drugom kod mene 1 na 1 i koliko smo pokusavali nema
L1 i trougao mada ja sam kao i ortak navikli na to pa znamo da branimo taj segment igre.....sve ostalo kao sto sam rekao da se ne ponavljam skoro pa nema neke razlike u odnosu na fifu 14 jer smo bas uporedo uporedjivali nas dvojca i dosli do toga da cu dati 9000 dinara za polu proizvod , bolje da se uradili jedan dobar update na fifi 14 neki malo jaci a da za sledecu fifu 16 naprave kako treba, jer ovo nema smisla.....
16 godina
neaktivan
FIFA 15

ti se pojaviš svaki put par mjeseci kad izađe nova fifa  i onda samo trabunjaš gluposti, i onda opet suša s tvoje strane do iduće fife gdje sve po starom kreće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

aha, kuzim. jel moram imat i 15icu za to vec ili.

17 godina
Lignja8 kaže...

aha, kuzim. jel moram imat i 15icu za to vec ili.

Ne. Dovoljno je da si najkasnije do 01.08.2014. igrao fut i kad sljedeći tjedan u srijedu krene novi web app moći ćeš ući u njega..

13 godina
neaktivan

ja sam uvek prisutan ali proslu fifu za pc i nisam nesto igrao a PS$ sam kupio ove godine u aprilu tacnije posle uskrsa i eto me, pa naravno da cu da trabunjam za nesto sto je ocigledno....i zato bi voleo kao sto se ocekuje i prica a to je da ce ove godine pes isto biti dobar....a dzxabe ja pricam nekome ko nije igrao jedno 150 sati fife 14 na PS4....

13 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.moddingway.com/file/45441.html

Ovo je super, usporen gameplay totalno, ali opet sam sa Messijem na triku iz kornera uvalio gol.. Bezveze

Moj PC  
1 5 hvala 1
17 godina
Hrvek1909 kaže...

http://www.moddingway.com/file/45441.html

Ovo je super, usporen gameplay totalno, ali opet sam sa Messijem na triku iz kornera uvalio gol.. Bezveze

Što reći nego, superhrvek!

13 godina
neaktivan

ja mislim da je dovoljno poglerdati ovu tekmu do kraja i da se vidi koliko je ovo katastrofa....e zbog ovakvih je losa fifa 15......oni uopste mislim na ljude iz EA ne razmisljaju o kvalitetu nego vec o marketingu a ovi momci to zaista odlicno rade.....

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
Jooj red star sta ga valjas.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

HAHA sjebano! Koji fail
Možda je Movie u pravu, ovdje u igri ipak ima neka greška, nije moguće da su golmani ovako nenormalni i stoje na petercu. samo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 0:26 (picija21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

vidim dayoutuberi kmece po twitteru jer je ea krenuo ozbiljno protiv trgovine coinsima

0 0 hvala 0
13 godina
Prosle godine finess ove godine golmani... Sta rade oni godinu dana.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav fifovci! Moji utiscu su po prilicno klimavi,kao prvo ovaj demo mi se cini da je promasen. Nada imas dobru masinu od kompa i stavis u podes sve na medium i rezoluciju on steka u sansama. Kao prvo to je jedno veliko **anje... Kao drugo golmani supermeni. Moras mu prici na par metara i finesse shoot da bi zabio!? Ni jednu nisam smjestio van 16 metara-nelogicno! Zanima me samo jedno a to je dal cee ovo stekanje u senestercima biti popravljeno ili ostaje jedno veliko MinuS za fifa 15 :(

Trky
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Golmani su bili najveće zvijezde SP-a i normalno da EA hoće na neki način profitirati na tome. Da li su prerano ubacili "next gen" golmane u igru, vidjet ćemo u full verziji. A do onda dajte nam malo mira. Prvo smo morali 3 godine slušati moviea kak su FIFA golmani zakon, a PES golmani smeće, a sad govori isto samo je promijenio PES i FIFU. 

EDIT: Dajte vi sa dual core procesorima iz prošlog stoljeća prestanite pričati da "dobre mašine" ne mogu vrtjeti igru kako spada. {#} 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 9:33 (Hexfire).
Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko zainteresiran moze si skinuti besplatno verziju FIFA 15 Ultimate Team za Android. Cisto kao mali uvod u novu fifu. Isprobao sam i zbilja nije losa. Tu je link od market a kao i od youtube videa. kome pise da nije kompatibilna verzija ode DL a igru s apk manie. :D enjoY https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa15_row // 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 10:15 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

ja mislim da je dovoljno poglerdati ovu tekmu do kraja i da se vidi koliko je ovo katastrofa....e zbog ovakvih je losa fifa 15......oni uopste mislim na ljude iz EA ne razmisljaju o kvalitetu nego vec o marketingu a ovi momci to zaista odlicno rade.....

U ovoj situaciji koji normalan golman stoji ovako postavljen?

http://gyazo.com/88117ac5e4a627f0d5caa581a6ceac4d

Odgovor je fifin. Jer ako tako stoji geometrijski može presijecati udarce i fenomenalno ih braniti. No ima li to ikakvog smisla i doticaja s realnošću?

http://gyazo.com/58cae2fa9823095c9be4db78ccc5bcbf

14 godina
neaktivan

Pokušaj LB+B u toj situaciji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice