Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.487.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

noob time :) igram sa barbom http://eu.battle.net/d3/en/profile/sky-21284/hero/37877920 kako izabrati dobar build, i koji bi dobar build bio ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
LeftY_CRO kaže...

ta tezina ti je privremeno, moras prijeci campaing mod da ti se otkljucaju ostale tezine :)

Da, vidio sam, piše mi kad završim ACT IV da mi se tada otključavaju drugi nivoi težine.

Zasada mi je super i sviđa mi se igra jako,jučer došao do Butchera,pa krenio nanovo ACT I, evo upravo ga zavrsio po drugi put(koliko sam skužio nivo težine protivnika se diže kako ja dižem levele svog lika bez obzira koju mapu igrao), sad otvorio ACT II, sve na Expertu igram od sinoć,oprema koja mi pada od monstera i elita je sasvim dovoljna za taj nivo težine,jedino mi je malo smeta što nema kao u D2 da mogu mjenjati oružje tipkom, jer za neke elite 2H oružje je savršeno a za druge bi mi bolje pasalo 1H pa u obje ruke. Dosta legendarnih predmeta mi je palo,skilove mjenjam po opremi koja mi pada u igri. Toliko toga na izbor.Čak i previše.

Nežurim nikuda u igri, uživam zasada. I igram samo solo dok priču prvi put prođem, nisam pokusavao multy igrati dosada.

I čitajući i gledajuči na forumu, znači kad dođem do lvl 70 to je to ? Tada se otvara Paragon level? Još mi to nije jasno kako izgleda ali kad dođem dotoga valjda ću skužiti.

15 godina
FrostyDog kaže...

I čitajući i gledajuči na forumu, znači kad dođem do lvl 70 to je to ? Tada se otvara Paragon level? Još mi to nije jasno kako izgleda ali kad dođem dotoga valjda ću skužiti.

Paragon je svojevrsni neograničeni napredak. Kad dođeš do 70, xp bar postaje paragon bar. Svaki paragon level ti daje 1 point kojim možeš povećati određeni stat. Bit će ti jasno kad dođeš do 70.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

RNG... Pogledajte šta mi je palo na DH u partiju sa 2 druga DH i jednim Crusader-om:

EDIT:

Ovaj koji je dao TD, ne zna koji je freaking drop rate za Starmetal Kukri, a tek na nekoj drugoj klasi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 19:14 (TomoR).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina

looool, nevjerojatno...GZ

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

RNG... Pogledajte šta mi je palo na DH u partiju sa 2 druga DH i jednim Crusader-om:

EDIT:

Ovaj koji je dao TD, ne zna koji je freaking drop rate za Starmetal Kukri, a tek na nekoj drugoj klasi...

Sretno govno :) GZ!! {#}

a ovi što lupaju TD su ljubomorni..

Ja ću idućih dana u lov na WoH za wizza.. Nadam se da ću imati sreće kao ti..

EDIT

Kako je rolao?

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 11:23 (geothia).
17 godina
geothia kaže...

Ja ću idućih dana u lov na WoH za wizza.. Nadam se da ću imati sreće kao ti..

EDIT

Kako je rolao?

Na YT filmić sam dobio samo TD-ove, šta ćeš, zavidni ljudi.

Ovisi kako gledaš, ako bi ga koristio u DMG buildu, onda je rolao loše, ali za supporta je OK.

Oko 1990 DPS, INT, VIT, CHD. CHD rollam u CDR, giftam socket i bit će OK za supportera. Srećom mi je pred koji tjedan pao iznadprosječanšto se tiče DMG-a (s njim sam uspio i GR37 riješiti, trudim se oko GR38 sad).

17 godina
TomoR kaže...
geothia kaže...

Na YT filmić sam dobio samo TD-ove, šta ćeš, zavidni ljudi.

Ma na TD se ne obaziri, ne znam stvarno čemu ali nećemo o tome više :)

Za drop GZ,  stvarno te RNGesus voli :)

Recimo kod mene i frenda je situacija da neće pasti nikako, pa ima već nekih 700-800h od izlaska ekspanzije, imao sam i podulju pauzu ali niti to nije pomoglo. Ima ih i koji igraju i više pa još nemaju SMK. Tako da svaka čast, čestitke na dropu, znam da ima ekipe s 3-4 komada ali tvoj drugi je stvarno izveden kao pro {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Diablo 3

Pa i ja sam utukao preko 1000 sati u 3 različita WD-a (od toga jedan u sezoni), i tek pred nekih 50 sati igranja mi je pao prvi SMK. Ovaj drugi stvarno nisam očekivao, a pogotovo ne tako brzo.

S druge strane, nisam dobio ni jedan jedini Furnace, ni Wand of Woh, ni Kridershot, ni Calamity (OK, jesam, lvl 60 verziju) i hrpu drugih itema. Tako da, RNG me trenutno malo pomazio u vezi SMK, a za neke druge nije.

Realno, Smart Loot je ako se ne varam 85%. Znači 15% može biti da ne padne za tvoju klasu. Od toga šansa da bude Ceremonial Knife na DH je valjda manja od 5%. Ako padne Ceremonial Knife šansa je 1,41% da padne SMK... S ovim brojevima to je manje od 1/10000 legova da padne SMK na DH (ili bilo kojoj drugoj klasi koja nije WD)...

Da budem iskren, rađe bih da me večeras pogodi BINGO. Ali za to je šansa još manja... {#}

Kao što uvijek kažem, svima želim sretan i dobar loot!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

moze mi tko reci koji gem bi bilo najbolje staviti na ovaj helm ?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

S obzirom na low paragon koji su trenutno, možda najbolje Ruby (daje XP bonus). Druga varijanta Amethyst (za life% pa možda možeš igrati malo višu težinu). Treća varijanta, Diamond za skraćivanje cooldown-a.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

S obzirom na low paragon koji su trenutno, možda najbolje Ruby (daje XP bonus). Druga varijanta Amethyst (za life% pa možda možeš igrati malo višu težinu). Treća varijanta, Diamond za skraćivanje cooldown-a.

tek sam poceo torment 1 :)

a onaj gem xy% better magic items vrijedi kaj?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
LeftY_CRO kaže...
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

tek sam poceo torment 1 :)

a onaj gem xy% better magic items vrijedi kaj?

Ne, Topaz u Helmet ti se baš ne isplati.

Iako kaže da daje 41% (za max Topaz, koji ti vjerojatno još ne možeš složiti), to vrijedi samo za plave iteme i spušta se postotak. Kad dođe do legendarnih, aplicira se samo 10% od toga, pa ti daje 4,1% veću šansu da padnu legendarni item. Ne isplati se.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne, Topaz u Helmet ti se baš ne isplati.

Iako kaže da daje 41% (za max Topaz, koji ti vjerojatno još ne možeš složiti), to vrijedi samo za plave iteme i spušta se postotak. Kad dođe do legendarnih, aplicira se samo 10% od toga, pa ti daje 4,1% veću šansu da padnu legendarni item. Ne isplati se.

oke, mislim da budem stavio ili hp ili xp..

btw imam upgradane do kraja sve shpove tak da mogu sve koristiti :)

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo došao na lvl 70 i ja {#}, i otvorilo mi nivoe težine, sad mogu i Master i Torment igrati, krenio prvo Master i odmah mi pade legendano oružje za 40% jače nego što sam imao. Paragoni u ovih 30 minuta samo lete, već na 6 nivou.

Mene sad zanima što od paragon poena prvo koristiti na barbaru ? Kod prve opcije sam išao na brzinu, kod druge na Critical Hit Damage i Chance, kod treće Ressist All, a na zadnjoj Life on Hit, jel to sad ok ? Ili ima netko neku drugu preporuku.

2 0 hvala 0
15 godina
FrostyDog kaže...

Evo došao na lvl 70 i ja {#}, i otvorilo mi nivoe težine, sad mogu i Master i Torment igrati, krenio prvo Master i odmah mi pade legendano oružje za 40% jače nego što sam imao. Paragoni u ovih 30 minuta samo lete, već na 6 nivou.

Mene sad zanima što od paragon poena prvo koristiti na barbaru ? Kod prve opcije sam išao na brzinu, kod druge na Critical Hit Damage i Chance, kod treće Ressist All, a na zadnjoj Life on Hit, jel to sad ok ? Ili ima netko neku drugu preporuku.

Ok ti je tako. Paragone možeš resetirati u svakom trenutku bez ikakve kazne pa ćeš vdijeti što će ti u nekom trenutku biti od najveće koristi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Frosty, čuvaj taj Sun Keeper za kasniji re-roll, pao ti je iznadprosječan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Sunkeeper solidan :D
Vit u 10% i rokaj momče :D

18 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Bolje sada neka rola u socket za 130% Crit dmg.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
boxer kaže...
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Bolje sada neka rola u socket za 130% Crit dmg.

1H weapon čeka bolje dane, zasada u škrinji, a evo i pao Diablo, nekako mi ovaj 4 dio igre prekratak, 3 Act sam dvaput prošao od početka do kraja,ovaj 4 nekako mi prebrzo završio,krećem 5 Act igrati. Nemogu ništa mjenjati jer mi treba Mystic za promjenu na predmetima ?

Zasada na Torment I ide manje više bez problema,par puta su me ubili i to mojom greškom jer se zaletim među veliku količinu monstera.

Ali sve u svemu jako sam zadovoljan kampanjom zasada. Prva tri djela imaju čistu 5 a četvrti dio solidnu 3 po meni.

18 godina
neaktivan
Diablo 3

opet zamalo.

4 levela morao prohodat do bossa

da je meni žezlo čudesno
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 22:29 (toshak).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

opet zamalo.

FFS 40. sa monkom.. bome fino {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Pao mi Ramaladni¨s Gift, koliko sam shvatio dosada on dodaje Socket u oružje ? Jel miče koju opciju s oružja ili dodaje još jednu ? Nebih da ga bezveze iskoristim pa zato pitam a čitajući na forumu shvatio sam da i nije baš da pada često u igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 9:37 (FrostyDog).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FrostyDog kaže...

Pao mi Ramaladni¨s Gift, koliko sam shvatio dosada on dodaje Socket u oružje ? Jel miče koju opciju s oružja ili dodaje još jednu ? Nebih da ga bezveze iskoristim pa zato pitam a čitajući na forumu shvatio sam da i nije baš da pada često u igri.

Da, na oružje koje nema socket dodaje socket i ne mjenja ništa. Djeluje kao dodatni stat.. S obzirom da ti je jedini iskoristi ga na neko dobro oružje s visokim DPS-om. Što se tiče dropa, to ovisi koliko imaš sreće. Meni nije padao nikako, a onda u subotu i nedjelju 5 komada. RNG...

11 godina
neaktivan
Diablo 3

E hvala na savjetu, a evo i kampanju završio, Malthael me prvi put umlatio,dok sam shvatio da treba malo i ići okolo, a ne direktno na glavu. Drugi pokušaj je bio šetnja lagana.

Sve u svemu kampanja mi je jako zanimljiva bila,malo mi je Act IV bio prekratak, ali zato V dio priče nije podbacio,monsteri šareni,par puta su me dobro izmučili,iako sam igrao samo na Torment I a vidim da ima VI nivoa težine,sve u svemu uživao sam,a sad probati Adventure mod.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 12:53 (FrostyDog).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...

E hvala na savjetu, a evo i kampanju završio, Malthael me prvi put umlatio,dok sam shvatio da treba malo i ići okolo, a ne direktno na glavu. Drugi pokušaj je bio šetnja lagana.

Sve u svemu kampanja mi je jako zanimljiva bila,malo mi je Act IV bio prekratak, ali zato V dio priče nije podbacio,monsteri šareni,par puta su me dobro izmučili,iako sam igrao samo na Torment I a vidim da ima VI nivoa težine,sve u svemu uživao sam,a sad probati Adventure mod.

Sta prije skupit gear za t6 jer su tamo prave cari ove igre.Najaci set za barba ti je Reakor set imas na youtubeu furius charge build pa pogledaj,a ovdje imas za sve klase najace buildove i mozes vidjet iteme koje trebas skupit za taj build.

http://www.diablofans.com/builds

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma skupljam ja lagano, a evo pao mi još jedan Sun Keeper, taj me baš voli. Probao sam Torment II, ali me previše ubijaju pa se držim Torment I.

još jedan još jedan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...

Ma skupljam ja lagano, a evo pao mi još jedan Sun Keeper, taj me baš voli. Probao sam Torment II, ali me previše ubijaju pa se držim Torment I.

Onaj 1. ti je bolji i ima više potencijala. Ovog možeš stavit na fallowera :D

18 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno čudno pitanje.

Imam jedan jedini Furnace (dmg, int, vit i socket). Zanima me da li je moguće sa ramaldani gift dodati i drugi socket i tako imati 260 crit dmg (da li je ovo moguće na bilo kojem oružju) ili bi bilo bolje rerollati socket u dmg, pa dodati sa giftom drugi socket? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne možeš dodati drugi socket.. socket rollaj u nešto drugo, pa ramom dodaš socket.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice