Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.423.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
geothia kaže...

Shvatit ćeš nakon kojih par tisuća sati igranja da je ovo jako pozitivna stvar..

A tko zna, možda i je pozitivna stvar, tek sam krenio,10 dana u igri zvanoj Diablo 3, trenutno igram Torment II, paragon 132, ide i Torment IV ali mi je II idealna za brzo farmanje i skupljanje set predmeta. Greater Rift sam odradio 19 zadnji level, ključ broj 20 čeka da se psihički pripremim pa da ga odigram, a i lagano dizem gemove po levelima kako mi ključevi padaju.Još testiram što mi je najbolje i najlakše s kombinacijama raznim.

A sad da li ću je igrati baš toliko sati, tko zna, možda i da.

A evo bacio jedan brzinski prije spavanja, i pade mi konacno Ring of Royal G., pa me zanima sto da micem s njega jer mi treba socket, ja bih maknuo life per hit ? jel to ok?

pao nakon tri dana pao nakon tri dana
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 1:53 (FrostyDog).
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Kupujem laptop i D3 je jedna od 2 igre koje mislim igrati. Laptop bi bil kombinacica i5-4210u / i74510u procesora i 840m graficke. Pa me zanima dal ko igra na takvim laptopima jer se ne mogu odluciti za rezoluciju laptopa. Dal mogu s tim igrati d3 na 1920x1080 sa stabilnih 60fps-a ili da uzmem s rezolucijom 1366x768.

Ne mogu na netu najti bas testove s tom kombinacijom. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hUntEr kaže...

Kupujem laptop i D3 je jedna od 2 igre koje mislim igrati. Laptop bi bil kombinacica i5-4210u / i74510u procesora i 840m graficke. Pa me zanima dal ko igra na takvim laptopima jer se ne mogu odluciti za rezoluciju laptopa. Dal mogu s tim igrati d3 na 1920x1080 sa stabilnih 60fps-a ili da uzmem s rezolucijom 1366x768.

ja imam i5 i 640m na laptopu i igra leti bez problema :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
18 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
hUntEr kaže...

ja imam i5 i 640m na laptopu i igra leti bez problema :)

A na kojoj rezoluciji i s kolko fps-a?

15 godina
hUntEr kaže...

Na 1366x768 će ti ići sigurno na high i 60 FPS-a. Za Full HD ćeš možda morati malo skresati detalje, ali sama igra nije toliko zahtjevna da se trebaš puno brinuti. Da i7 ima 4 jezgre bilo bi bolje uzeti njega, a ovako ti je tu negdje. Možda je dugoročno sigurnije ići na i7, ali nećeš puno promašiti ni sa i5.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
hUntEr kaže...

Na 1366x768 će ti ići sigurno na high i 60 FPS-a.

ako je {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...
geothia kaže...

Shvatit ćeš nakon kojih par tisuća sati igranja da je ovo jako pozitivna stvar..

A tko zna, možda i je pozitivna stvar, tek sam krenio,10 dana u igri zvanoj Diablo 3, trenutno igram Torment II, paragon 132, ide i Torment IV ali mi je II idealna za brzo farmanje i skupljanje set predmeta. Greater Rift sam odradio 19 zadnji level, ključ broj 20 čeka da se psihički pripremim pa da ga odigram, a i lagano dizem gemove po levelima kako mi ključevi padaju.Još testiram što mi je najbolje i najlakše s kombinacijama raznim.

A sad da li ću je igrati baš toliko sati, tko zna, možda i da.

A evo bacio jedan brzinski prije spavanja, i pade mi konacno Ring of Royal G., pa me zanima sto da micem s njega jer mi treba socket, ja bih maknuo life per hit ? jel to ok?

Miči ovaj zadnj stat: life per hit

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...

Kod takvih situacija za prstenje i amulete najbolje ti je da ostaviš offensive stats nauštrb defanzivnih. Najbolja kombinacija bi ti bila kad bi imao crit hit + crit dmg i primary stat + slot.

U slučaju da imaš ofenzivne statove na prstenu onda žrtvuj attack speed ili crit hit a ostavljaj primary i crit dmg.

Crit hit uvijek možeš nadomijestiti na rukavicama amuletu, bracerima, offhandu i helmet.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 16:43 (boxer).
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

Crit hit uvijek možeš nadomijestiti na rukavicama amuletu, bracerima, offhandu i helmet.

Ma još je meni sve to nejasno,ali se polagano učim,i maknuo sam vitality da dodam socket.Ma pasti će opet neki RoRG s boljim postavkama,tek sam krenio. A i ovo je prvi.

Sve u svemu zasada ide super,barem osobno mišljenje,otkako sam stavio gem za golde, njih ne nedostaje, preko 300M skupljeno u par dana,danas sam krenuo Torment IV istom brzinom kao jučer Torment III,paragoni se samo dižu, 170 trenutno,bitno mi je da što prije Rift završim. Probati ću večeras i Torment V s malo drugačijim postavkama,ali mislim da će da ide.

Ali u zadnjih 70-80 paragona u igri nijedan set item mi nije pao, sva set oprema mi pala do paragon 80 (ili tako nekako) ili mi je Kadala dala. Zanimljivo.

15 godina
FrostyDog kaže...

Ma još je meni sve to nejasno,ali se polagano učim,i maknuo sam vitality da dodam socket.Ma pasti će opet neki RoRG s boljim postavkama,tek sam krenio. A i ovo je prvi.

Sve u svemu zasada ide super,barem osobno mišljenje,otkako sam stavio gem za golde, njih ne nedostaje, preko 300M skupljeno u par dana,danas sam krenuo Torment IV istom brzinom kao jučer Torment III,paragoni se samo dižu, 170 trenutno,bitno mi je da što prije Rift završim. Probati ću večeras i Torment V s malo drugačijim postavkama,ali mislim da će da ide.

Ali u zadnjih 70-80 paragona u igri nijedan set item mi nije pao, sva set oprema mi pala do paragon 80 (ili tako nekako) ili mi je Kadala dala. Zanimljivo.

RNG jbg.

Neki dan s monkom mi padne 4-ti dio seta, a minutu kasnije mi Kadala baci 5-i. Farmaš 100 sati pa ništa i onda dobiješ 3 set itema u roku pola sata.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

RNG jbg.

Neki dan s monkom mi padne 4-ti dio seta, a minutu kasnije mi Kadala baci 5-i. Farmaš 100 sati pa ništa i onda dobiješ 3 set itema u roku pola sata.

Tako je meni pao Immortal Kings set, 4 komada u jednoj večeri, na Torment I, na ActI sva četiri u sat i pol kad sam išao da dobijem RoRG ali mi tada nije pao. Peti je pao iduće jutro, otada od Immortal Kings ništ, nisti prismrditi. Kao da je netko pipu zatvorio. Kadala mi daje opremu za Monka,WD i Wizarda, pa i to lagano skupljam pa kad se odlučim igrati s tim klasama imati ću zgodan start. Zanimljivo je da nijedan komad legendarne/set opreme za Crusadera do sada nisam dobio. Možda zato jer nemam nijednog Crusadera napravljenog? Tko bi ga znao.

15 godina
Diablo 3

Ma igra ima tendenciju da te baš prca u zdrav mozak. Na primjer ja u cca 200h farmanja sa DH-om nisam dobio ni jedan dio Maurader seta, a prvi set item koji mi je pao na Crusaderu nakon što sam došao do lvl 70 je bio DH Maruader chest. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ma igra ima tendenciju da te baš prca u zdrav mozak. Na primjer ja u cca 200h farmanja sa DH-om nisam dobio ni jedan dio Maurader seta, a prvi set item koji mi je pao na Crusaderu nakon što sam došao do lvl 70 je bio DH Maruader chest. 

200 sati farmanja na t6 ili na nize?Velika je razlika.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Bildo sam DH, falila su mi dva dijela za marauder set (helmet i chest). Potrošio sam 10 000 sharodva za chest i nisam dobio. Nakon toga spustim na T1 i odradim 13 riftova i ispadne mi chest, withcing hour i kod kadale dobijem skoro na prvu helmet za maraudera. Fucking Torment 1... Slično sam odradio i za Firebird set, isto T1. Da li je u pitanju RNG ili brže farmanje T1 riftova tko će znati.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XSX kaže...
Hexfire kaže...

200 sati farmanja na t6 ili na nize?Velika je razlika.

Neznam cemu ovi downvotovi...ja sam nakon 200 sati igre s hunterom rijesavo gr40,skupio cijeli set itd,ali to je opet ona prica o t6 i gearanju.

15 godina
XSX kaže...

Neznam cemu ovi downvotovi...ja sam nakon 200 sati igre s hunterom rijesavo gr40,skupio cijeli set itd,ali to je opet ona prica o t6 i gearanju.

Baš mi je drago zbog tebe, ali ne vidim kakve veze to ima sa mojim iskustvom. Farmao sam T3/T4 jer mi je za više trebao... Maruader set. Na koju foru da onda farmam T6. Smiješan si.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Zaboravih napisati da mi se sinoć po prvi puta od kada igram ovu igru u jednom riftu pojavilo otprilike nekih 20 goblina raspoređenih na prvoj polovini mape. Niti jedan od *upaka nije otvorio vault {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
boxer kaže...

Zaboravih napisati da mi se sinoć po prvi puta od kada igram ovu igru u jednom riftu pojavilo otprilike nekih 20 goblina raspoređenih na prvoj polovini mape. Niti jedan od *upaka nije otvorio vault {#}

Ah, da ih je bilo i tisuću ne bi ti se otvorilo. Jer se u riftu ne može otvoriti vault. Tako da se ne uznemiravaš radi toga.
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
XSX kaže...

Baš mi je drago zbog tebe, ali ne vidim kakve veze to ima sa mojim iskustvom. Farmao sam T3/T4 jer mi je za više trebao... Maruader set. Na koju foru da onda farmam T6. Smiješan si.

Pa pričaš da te igra prca jer u 200 sati nije dala set item,sto je malo vremena kad igraš t3 i zapravo se nemaš čemu cudit,naravno da smo svi morali počet od nekuda i igrali smo tu težinu,samo je razlika sto neki jednostavno ne žele opremiti prvog lika za t6 pa bi im i druge bilo lakše opremati nego igraju sa svakim po malo na t1-t3 i onda se cude kako im nista ne pada.Ovo nejde tebe,pišem općenito.

15 godina
Diablo 3

Pričam o RNG-u. Govoriti da je 200h farmanja na T4 malo je meni urnebesna izjava. Na Crusaderu za 40h dobijem svaki koristan item za klasu, a na DH mi treba preko 200 za prvi set item. Možda je to tebi normalno, ali meni sigurno nije. Općenito imati ultra rijetke iteme koji su neophodni za neki build u igri gdje nema drugog načina za doći do njih osim i isključivo sreće, je promašeni game dizajn. Toliko od mene. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Tu se slazemo,ja bi najrade htio da uvedu neki event koji moras rijesit i jako je tezak ali kao nagradu da daju rijedak item sto se toplo nadam da bi u buducnosti moglo bit,ovak je i dalje sve stvar srece.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
striko kaže...
boxer kaže...

Ah, da ih je bilo i tisuću ne bi ti se otvorilo. Jer se u riftu ne može otvoriti vault. Tako da se ne uznemiravaš radi toga.

E hvala za info, i sam sam neki dan naletio na Gobline u riftu, je da mi je pola pobjeglo ali sam se čudio zašto Vault nije otvorio makar jedan. E jesam početnik.

A dosada sam dva Vaulta dobio. I to dok sam Bounty questove rješavao.

XSX kaže...

Pa pričaš da te igra prca jer u 200 sati nije dala set item,sto je malo vremena kad igraš t3 i zapravo se nemaš čemu cudit,naravno da smo svi morali počet od nekuda i igrali smo tu težinu,samo je razlika sto neki jednostavno ne žele opremiti prvog lika za t6 pa bi im i druge bilo lakše opremati nego igraju sa svakim po malo na t1-t3 i onda se cude kako im nista ne pada.Ovo nejde tebe,pišem općenito.

Pa i ja sam nešto slično razmišljao čitajući o ovoj igri na ovom forumu nakon kupovine iste,rado bih isprobao i ostale klase ali pokušavam s jednom (u mom slučaju Barbarom) doći do Torment 6, što bolju opremu pokupiti naravno, i što veći paragon level s tom klasom dići, i igram uvjek maksimum od opreme koju imam, tj. barem pokušavam. A možda i krivo nešto slažem, ali se makar zabavljam.

13 godina
Diablo 3

Na kojoj tezini treba igrati da iskacu unikatni predmeti malo vise i setovi trenutno sam na master i slabo ima unikatnih a od setova niti jedan dio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brkan83 kaže...

Na kojoj tezini treba igrati da iskacu unikatni predmeti malo vise i setovi trenutno sam na master i slabo ima unikatnih a od setova niti jedan dio.

Za class specific setove moraš igrati bar na Torment 1. Što se tiče ostalih "unikatnih" predmeta, oni mogu padati od Normal na dalje (osim onih koji dropaju samo iz bounty-bagova - za njih baš treba raditi bounty-e)

13 godina
TomoR kaže...
brkan83 kaže...

Za class specific setove moraš igrati bar na Torment 1. Što se tiče ostalih "unikatnih" predmeta, oni mogu padati od Normal na dalje (osim onih koji dropaju samo iz bounty-bagova - za njih baš treba raditi bounty-e)

koliko moram biti jak za to? mag sam 110.000 zivota i 80.000 damage

14 godina
odjavljen
brkan83 kaže...

Imaš ROS, ili igraš vanillu?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Cudim se kako ovo još nije masovno zaživjelo,dosadno ko stari cota runovi ali efikasno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 0:23 (XSX).

2 0 hvala 0
13 godina
formula1live kaže...
brkan83 kaže...

nemam ROS obicni diablo 3 igram.

17 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
formula1live kaže...
brkan83 kaže...

Napiši svoj battletag i reci koju klasu igraš pa ću pogledati kada budem farmao da ti nađem kakvo oružje koje će ti dobro doći. 

15 godina
brkan83 kaže...

I imaj na umu da ROS verzija ima preko duplo više set itema koji mogu dropati, pa je logično da je drop rate veći. Nabavi si ROS što prije ako ti je igra imalo zabavna. S ekspanzijom to barem izgleda koliko toliko dobro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice