Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Grozota kaže...

UFFf šteta {#}  

Jel to ona spika kad ideš u public game pa se portaš na nekoga od njih a oni navuku 100+ monstera ?  

Ma to je ta spika, a neki pederi su bili, a nisam nikad imao problema s time, ali skoro sam se bio izvukao, ali napalo me još par monstera u uskom prolazu, i upalio još jedan sereniti, ali bila je gužva, nisam se mogao spasiti. 

Leopold_IV kaže...

Zaista ruzno i tuzno...pa zar nije bilo nikakve sanse da pobjegnes negdje i prezivis? Kako ti ljudi koji te navuku uspiju prezivaljavati tu i cekati zrtve da upadnu.

Sto se tice HC, public game samo u partiju sa provjerenom ekipom (i stabilnom internet vezom).

Ma nema veze, nije niti prvi niti zadnji na HC kojeg sam izgubio. Samo mi je malo žao itema, u njega sam baš stukao prkeo 130 DE na kraftanje neki dan, i dosta love. Sad mi ostao još WD i Wizz na 60+ lvl. Moram novog monka doterati sad na 60. On mi je najbolji za HC

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Danas se puno kraftalo na HardCore, dobio sam dobar amulet, potrošio sam oko 130 DE, i dosta love, ali isplatilo se, amuleta sam kraftao možda 60, 70, pa rukavice, i nešto bracera, ali amulet je jedino upgrade, ova dva su dobitnika večeri za mene. 

EDIT: sad sam skužio da se ne vidi baš najbolje, pa evo i bolja slika 

Je li ono za craftanje amuleta treba i Brimstone + 1 perfect gem + 100 ths.?

Nije ni jeftino kraftanje....dakle oko 220 ths golda + DE / komadu.

Za HC je to poprilicno...

16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...
Franjo15 kaže...

Danas se puno kraftalo na HardCore, dobio sam dobar amulet, potrošio sam oko 130 DE, i dosta love, ali isplatilo se, amuleta sam kraftao možda 60, 70, pa rukavice, i nešto bracera, ali amulet je jedino upgrade, ova dva su dobitnika večeri za mene. 

EDIT: sad sam skužio da se ne vidi baš najbolje, pa evo i bolja slika 

Je li ono za craftanje amuleta treba i Brimstone + 1 perfect gem + 100 ths.?

Nije ni jeftino kraftanje....dakle oko 220 ths golda + DE / komadu.

Za HC je to poprilicno...

Ma imao samo preko 130M golda na HC, i puno DE pa sam kraftao, a svaki upgrade je bio preskup s marketa. Pa jeftinije kraftati. :D
A nije jeftino, ali isplati se kraftati ako te potrefi sreća.  

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Je li po vama ovo dosta za borbu na mp4 protiv ubera? Buduci da je HC pa da se ne zalijecem.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spartacus-2244/hero/21288250

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jeste li znali:

Adventure Mode is separate from the main Diablo 3 campaign and offers a non-linear progression for those who just want to explore Sanctuary and acquire tons of loot and experience. Players can switch between Campaign Mode and Adventure Mode whenever they please, and all difficulty levels are available without having to go through the story multiple times.

When you load into Adventure Mode, a world map lets allows you to see individual regions in greater detail. Every waypoint is unlocked, so players can explore wherever they want, whenever they want. To help guide adventurers, Blizzard implemented another new system: Bounties.

Bounties are completely optional, randomized missions that reward players with money, experience, and eventually powerful items. When you view the world map, Blue exclamation points designate bounties, which don't just have you killing monsters. While some do task you to kill a boss or a unique monster, others challenge you to complete an event or clear all of the enemies in a dungeon. Each act features several bounties, and every time you start a new game in Adventure Mode there are fresh bounties to hunt.

During our demo I teleported from waypoints in Act 1 to kill a boss, then zipped right over to Act 5 to fight a unique monster. After that, I instantly made my way to Act 3 to complete an event. On the demo's Easy difficulty, I received around 50,000 experience and 20,000 gold for each bounty. It was fast and easy to get to anywhere in Sanctuary simply by selecting a Waypoint on the World Map.

In addition to earning experience and gold from bounties, players can also sometimes find Rift Keystones which grant access to Nephalem Rifts. They're the new loot runs in Diablo 3: Reaper of Souls. Basically, once you get a Rift Key you can bring it to town and open a randomized Nephalem Rift mini-dungeon that breaks all the traditional Diablo 3 rules. Of course, they're also packed with loot.

Inside a Nephalem Rift, all rules go out the window. When a player opens a Rift, the interior, exterior, lighting, weather, monsters, and boss encounters are all randomly generated. This means you could be fighting in somewhere like a dungeon from Act 1 against monsters from Act 5. Or you could be sent to a dark and menacing version of Whimsyshire to test your strength against hordes of demons rather than ponies.

Every Rift can be up to 10 levels deep, however that's randomized as well. Basically the whole idea is like jumping in to a blind box. You never know what you're going to get, but it's always an exciting surprise. To make it even better, there are special shrines in the Rifts that give players rather overpowered buffs, like invulnerability, movement speed boosts, and an aura that zaps any enemies who come near you.

Once you've killed enough enemies in the Rifts, randomized bosses, called Rift Guardians, will spawn that drop extra special loot. It's an all out, rewarding, free-for-all against all sorts of monsters and seems like something that hardcore loot hunters will absolutely enjoy.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Posranko!!!

17 godina
Diablo 3

Da, već više konačno daju Loot 2.0, adventure mode, riftove... tko će čekati još 4 mjeseci (svi mi, ali eto...)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ilinko kaže...

Jeste li znali:

to več znamo tjedan dana {#}

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da, već više konačno daju Loot 2.0, adventure mode, riftove... tko će čekati još 4 mjeseci (svi mi, ali eto...)

e a kako bi se smijal da se nebude dao prebacit exp.  s istih heroja na jednog jer na blizzconu o tome nisu pričali i potvrdili  , a mi dižemo paragone s istima kad drugo i nemožemo do novog patcha osim kraftanja i dizanja paragona {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

može jedno laičko objašnjenje ovog adventuru moda, dakle, morat ću kreirat novog lika i s njim počet iz početka igru da bi igro taj mode ili ? ili ću moči s trenutnim likovima, zaigrat taj adventuru mode, to me najviše zanima, ne bih volio kada bih iz početka morao igrat i podizat likove da bi mogo igrat taj mode. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
TomoR kaže...

e a kako bi se smijal da se nebude dao prebacit exp.  s istih heroja na jednog jer na blizzconu o tome nisu pričali i potvrdili  , a mi dižemo paragone s istima kad drugo i nemožemo do novog patcha osim kraftanja i dizanja paragona {#}

a šta ćeš drugo, ja sam s WD 100 paragon, s barbom sam sada 30 paragon level, uglavnom dosta brzo dižem barbu njega je lakše dizat i farmat nego s WD, ipak ima onu opciju run like the wind. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:49 (GoodAngel).
13 godina
neaktivan
ni ja to ne kužim al u razgovoru s ekipom na pivici shvatio sam da ne moraš dizat novog lika nego ćeš kad dođe ekspanzija moći prebaciti likove na RoS . Svakog lika kojeg trenutno imaš budeš mogao prebaciti u ekspanziju i kad prebaciš više nema povratka na `classic´ tj ovo kaj sad svi igramo
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Je li po vama ovo dosta za borbu na mp4 protiv ubera? Buduci da je HC pa da se ne zalijecem.

Po meni ne. 

Ne znam koji MP igraš sad i koji možeš igrati? Ali jako mali resist imaš, LS obavezno, manajumas s LS uzeti. Za ubere mislim da nemaš šanse mp4. 

Đuro#2155
13 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...

Teško, ali sve ovisi o tome s kojom ekipom budeš igrao. Teško budeš tako igrao ubere, na HC-u svi WD-i trebaju 4 zunimassa itema, ti jako brzo ostaneš bez mane a to znači da će te ostali morati nositi dok budeš ti punio manu i kite-ao jer Firebomb radi malo dmg na uberima. S obzirom da nemaš 4 set itema, i malo LOH-a, a ništa LS, moraš si uzeti za passiv Blood Ritual. To jednostavno moraš imati. Umjesto Grave Justica si uzmi Gruesome Feast koji će ti dići DPS i brže puniti manu. Isto tako na ubere se ne ide s Acid Cloudom, on jednostavno radi premalo dmg na uberima. Ako ćeš na ubere ići s zombijima onda bar zamjeni još Soul Harvest s Big Bad Voodoo s mana regeanom za sebe ili dodatnih 10 sekundi voodooa ako u ekipi imaš ljude koji rade dmg i drže ubere na mjestu.

PS: tek sad vidim da ti je AllRess užasno niski. Tebe će uberi jednim udarcem ubiti dok ostaneš bez mane.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Do tada ćemo se naguštati BF4 {#}

15 godina
GoodAngel kaže...

može jedno laičko objašnjenje ovog adventuru moda, dakle, morat ću kreirat novog lika i s njim počet iz početka igru da bi igro taj mode ili ? ili ću moči s trenutnim likovima, zaigrat taj adventuru mode, to me najviše zanima, ne bih volio kada bih iz početka morao igrat i podizat likove da bi mogo igrat taj mode. {#}

Ma moci ces sa svim trenutnim likovima igrat kad god hoces.

A jeste li znali da se ukida normal/nightmare/hell/inferno?

Tezina monstera ce scale-ati sa levelima, ali nece biti potrebe da se 4 puta prelazi jedno te isto nego ce igraci birati sta ce igrati dok budu levelovali.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Leopold_IV kaže...

Teško, ali sve ovisi o tome s kojom ekipom budeš igrao. Teško budeš tako igrao ubere, na HC-u svi WD-i trebaju 4 zunimassa itema, ti jako brzo ostaneš bez mane a to znači da će te ostali morati nositi dok budeš ti punio manu i kite-ao jer Firebomb radi malo dmg na uberima. S obzirom da nemaš 4 set itema, i malo LOH-a, a ništa LS, moraš si uzeti za passiv Blood Ritual. To jednostavno moraš imati. Umjesto Grave Justica si uzmi Gruesome Feast koji će ti dići DPS i brže puniti manu. Isto tako na ubere se ne ide s Acid Cloudom, on jednostavno radi premalo dmg na uberima. Ako ćeš na ubere ići s zombijima onda bar zamjeni još Soul Harvest s Big Bad Voodoo s mana regeanom za sebe ili dodatnih 10 sekundi voodooa ako u ekipi imaš ljude koji rade dmg i drže ubere na mjestu.

PS: tek sad vidim da ti je AllRess užasno niski. Tebe će uberi jednim udarcem ubiti dok ostaneš bez mane.

Hvala na savjetu. Moram se malo popraviti sa opremom i isprobati ovo sto si mi naveo pa tek onda probati.

Nema se love, uglavnom nema se love, a ne pada nista, nikakav upgrade.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Uglavnom, piči na mp1, obavezno u nekom party-u, skupljam DE i sastojke i kreni kraftati. Dok ne skraftaš kupi si neki vile ward shoulders, bracer i belt s amuletom, to nije skupo po AH, i manajumas oružje. To je po meni best za WD, zaboravi na početku DMG, ne baziraj se na crt dmg, skupljam samo cc i as, za početak, pošto je skup sport na HC, čuvaj se jako dobro.

S ovim gearom što imaš, ja se ne bi usudio niti igrati inferno. Pogotovo s WD, čim malo izgubiš kontrolu s njim, kroz par sec si gotov.  

Sretno, i moj savjet, koliko ti vidim po profilu igrao si se do sada s HC, ali ovo ti je prvi lvl 60 lik?

I greške koje sam ja radio u početku. Ne precjenjuj se. Igraš za početak MP0 i vidiš kako ti ide, ne forsiraj se s velikim MP-om, niti samo da probam, ako nisi potpuno siguran da možeš igrati. 

Ja sam tako izgubio par likova igrajući se. Jer eliti su zeznuti što je MP veći. Ipak, ovdje nema druge šanse, ako krepaš gotovo je :D

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Spartacus i ja smo jučer prašili HC . Nema potrebe igrati MP veći od 1. Na MP1 teče sve glatko , pogotovo ako je full party doć do paragona 40-50 je lako. Do tada skupljaš gold, Tomes of secret, DE ....
I što je najvažnije igrati u partyju s poznatom ekipom jer sam par puta doživio na HC da kad krenemo igrati svako zabrije da je glavni i krene na svoju stranu, a to ne može završiti dobro.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Uglavnom, piči na mp1, obavezno u nekom party-u, skupljam DE i sastojke i kreni kraftati. Dok ne skraftaš kupi si neki vile ward shoulders, bracer i belt s amuletom, to nije skupo po AH, i manajumas oružje. To je po meni best za WD, zaboravi na početku DMG, ne baziraj se na crt dmg, skupljam samo cc i as, za početak, pošto je skup sport na HC, čuvaj se jako dobro.

S ovim gearom što imaš, ja se ne bi usudio niti igrati inferno. Pogotovo s WD, čim malo izgubiš kontrolu s njim, kroz par sec si gotov.  

Sretno, i moj savjet, koliko ti vidim po profilu igrao si se do sada s HC, ali ovo ti je prvi lvl 60 lik?

I greške koje sam ja radio u početku. Ne precjenjuj se. Igraš za početak MP0 i vidiš kako ti ide, ne forsiraj se s velikim MP-om, niti samo da probam, ako nisi potpuno siguran da možeš igrati. 

Ja sam tako izgubio par likova igrajući se. Jer eliti su zeznuti što je MP veći. Ipak, ovdje nema druge šanse, ako krepaš gotovo je :D

Thnx na savjetima. Da, ovo mi je prvi i jedini HC 60+lik jer nemam vremena puno igrati ali me i ponjelo ovo razmisljanje jer bez vecih problema prolazim MP1 inferno sa ovakvim WD-om. Probati cu wep. koji si mi naveo a za nekog ozbiljnijeg kraftanja nemam love pa jedino da me neka turbo sreca posere.

Napeto mi je skontati hellfire kako bi ostale likove sto prije digao na 60 i zato i pitam ono ali ne moze se jos.

Sto se tice partija igram samo sa poznatom ekipom a takvih na HC-u i nema bas puno. Sve u svemu do daljeg picim mp1 i eksperimentiram. Nadam se da ce nekakav dio Zuni seta ispasti kad mu se budem najmanje nadao ;-)

13 godina
neaktivan
Grozota kaže...
Spartacus i ja smo jučer prašili HC . Nema potrebe igrati MP veći od 1. Na MP1 teče sve glatko , pogotovo ako je full party doć do paragona 40-50 je lako. Do tada skupljaš gold, Tomes of secret, DE ....
I što je najvažnije igrati u partyju s poznatom ekipom jer sam par puta doživio na HC da kad krenemo igrati svako zabrije da je glavni i krene na svoju stranu, a to ne može završiti dobro.

Tako je veliki brate :-)

Ono je setnjica ali samo zato sto je tvoj DH itekako dobro slozen i vidi se da si majstor igre s njim.

p.s da li je bolje kraftati amulet of vitality ili intelligence za WD-a na HC? Buduci da nisam probao.

13 godina
neaktivan
Diablo 3
A tu što craftati nisam pametan.. Kraftaš ono što ti fali.. Ja za svog DH draftam dex jer imam 60k lifa što mi je za mp0-2 čisto dosta. Sad planiram neki upgrade u vidu mempa pa će mi dići life za još jedno 5000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kaje neki maint danas, serveri su down? nije valjda da ću na godišnjem učiti {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

kaje neki maint danas, serveri su down? nije valjda da ću na godišnjem učiti {#}

Da, i produžili maintenance do 13h...

EDIT: 

Našao neki stream:

http://www.diablofans.com/news/2231-diablofans-reaper-of-souls-livestream/

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:44 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.twitch.tv/diablofans?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.diablofans.com

ovaj je još bolji

EDIT:

sad baš igra na najjačoj težini, brutalno je jako, malo prije je igrao na normal i pokazivao sve. Super novih svari, i sviđa mi se stvar s gemovima 

I sad je uzeo pauzu

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 13:46 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj vec ima 900k dmg,i u nekim djelovima mi se igra cini poput diabla 2 mracnija je...

http://www.twitch.tv/baudusau420

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i osobni rekod za doterivanja lika na HC do lvl 60. 
3h 20min

3h20min 3h20min
Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 3:25 (Franjo15).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Bravo i sad odmah uleti u public game s njim , šala

Inače i mene su jučer navukli na tu foru. Ja inače kad uletim u public game čekam da se maknu štitovi sa zastava od ostale ekipe u igri. Čim sa ušao u igri iste sekunde došla mi poruke : ` mate , wait while we kill e (elite) we will call you when its safe ´
I tak čekam ja 20-30 sekundi ekipa ubije elite i jedan napiše port on me there are still 2-3 white trash monsters around us
I portam se ja u highlandse (na njega) u onaj uski prostor - kanjon kad oko mene one lude koze do kud ti pogled seže i ispred i iza :) Imam sreće kaj je bio MP1 i što imam pristojnog DH-a pa sam ostao živ al bilo je gusto. Na kraju je pisalo 141 monster kill :)
Nova pouka : Više nema šanse da igram public game da nekome uletim u igru jer su gamad. Od danas otvaram svoj public game pa nek ekipa dolazi kod mene, jer ja sigurno neću tak prljavo igrati
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo i osobni rekod za doterivanja lika na HC do lvl 60. 
3h 20min

kaj sam ja jedina budala kojoj treba 15 sati do lvl-a 60 SC? {#} i to i sa HF ringom.. kaj sam sad propustio {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice