Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.418.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Da, već više konačno daju Loot 2.0, adventure mode, riftove... tko će čekati još 4 mjeseci (svi mi, ali eto...)

e a kako bi se smijal da se nebude dao prebacit exp.  s istih heroja na jednog jer na blizzconu o tome nisu pričali i potvrdili  , a mi dižemo paragone s istima kad drugo i nemožemo do novog patcha osim kraftanja i dizanja paragona {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

može jedno laičko objašnjenje ovog adventuru moda, dakle, morat ću kreirat novog lika i s njim počet iz početka igru da bi igro taj mode ili ? ili ću moči s trenutnim likovima, zaigrat taj adventuru mode, to me najviše zanima, ne bih volio kada bih iz početka morao igrat i podizat likove da bi mogo igrat taj mode. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
TomoR kaže...

Da, već više konačno daju Loot 2.0, adventure mode, riftove... tko će čekati još 4 mjeseci (svi mi, ali eto...)

e a kako bi se smijal da se nebude dao prebacit exp.  s istih heroja na jednog jer na blizzconu o tome nisu pričali i potvrdili  , a mi dižemo paragone s istima kad drugo i nemožemo do novog patcha osim kraftanja i dizanja paragona {#}

a šta ćeš drugo, ja sam s WD 100 paragon, s barbom sam sada 30 paragon level, uglavnom dosta brzo dižem barbu njega je lakše dizat i farmat nego s WD, ipak ima onu opciju run like the wind. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:49 (GoodAngel).
13 godina
neaktivan
ni ja to ne kužim al u razgovoru s ekipom na pivici shvatio sam da ne moraš dizat novog lika nego ćeš kad dođe ekspanzija moći prebaciti likove na RoS . Svakog lika kojeg trenutno imaš budeš mogao prebaciti u ekspanziju i kad prebaciš više nema povratka na `classic´ tj ovo kaj sad svi igramo
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
Leopold_IV kaže...

Je li po vama ovo dosta za borbu na mp4 protiv ubera? Buduci da je HC pa da se ne zalijecem.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spartacus-2244/hero/21288250

Po meni ne. 

Ne znam koji MP igraš sad i koji možeš igrati? Ali jako mali resist imaš, LS obavezno, manajumas s LS uzeti. Za ubere mislim da nemaš šanse mp4. 

Đuro#2155
14 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...

Je li po vama ovo dosta za borbu na mp4 protiv ubera? Buduci da je HC pa da se ne zalijecem.

Teško, ali sve ovisi o tome s kojom ekipom budeš igrao. Teško budeš tako igrao ubere, na HC-u svi WD-i trebaju 4 zunimassa itema, ti jako brzo ostaneš bez mane a to znači da će te ostali morati nositi dok budeš ti punio manu i kite-ao jer Firebomb radi malo dmg na uberima. S obzirom da nemaš 4 set itema, i malo LOH-a, a ništa LS, moraš si uzeti za passiv Blood Ritual. To jednostavno moraš imati. Umjesto Grave Justica si uzmi Gruesome Feast koji će ti dići DPS i brže puniti manu. Isto tako na ubere se ne ide s Acid Cloudom, on jednostavno radi premalo dmg na uberima. Ako ćeš na ubere ići s zombijima onda bar zamjeni još Soul Harvest s Big Bad Voodoo s mana regeanom za sebe ili dodatnih 10 sekundi voodooa ako u ekipi imaš ljude koji rade dmg i drže ubere na mjestu.

PS: tek sad vidim da ti je AllRess užasno niski. Tebe će uberi jednim udarcem ubiti dok ostaneš bez mane.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Do tada ćemo se naguštati BF4 {#}

16 godina
GoodAngel kaže...

može jedno laičko objašnjenje ovog adventuru moda, dakle, morat ću kreirat novog lika i s njim počet iz početka igru da bi igro taj mode ili ? ili ću moči s trenutnim likovima, zaigrat taj adventuru mode, to me najviše zanima, ne bih volio kada bih iz početka morao igrat i podizat likove da bi mogo igrat taj mode. {#}

Ma moci ces sa svim trenutnim likovima igrat kad god hoces.

A jeste li znali da se ukida normal/nightmare/hell/inferno?

Tezina monstera ce scale-ati sa levelima, ali nece biti potrebe da se 4 puta prelazi jedno te isto nego ce igraci birati sta ce igrati dok budu levelovali.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Leopold_IV kaže...

Teško, ali sve ovisi o tome s kojom ekipom budeš igrao. Teško budeš tako igrao ubere, na HC-u svi WD-i trebaju 4 zunimassa itema, ti jako brzo ostaneš bez mane a to znači da će te ostali morati nositi dok budeš ti punio manu i kite-ao jer Firebomb radi malo dmg na uberima. S obzirom da nemaš 4 set itema, i malo LOH-a, a ništa LS, moraš si uzeti za passiv Blood Ritual. To jednostavno moraš imati. Umjesto Grave Justica si uzmi Gruesome Feast koji će ti dići DPS i brže puniti manu. Isto tako na ubere se ne ide s Acid Cloudom, on jednostavno radi premalo dmg na uberima. Ako ćeš na ubere ići s zombijima onda bar zamjeni još Soul Harvest s Big Bad Voodoo s mana regeanom za sebe ili dodatnih 10 sekundi voodooa ako u ekipi imaš ljude koji rade dmg i drže ubere na mjestu.

PS: tek sad vidim da ti je AllRess užasno niski. Tebe će uberi jednim udarcem ubiti dok ostaneš bez mane.

Hvala na savjetu. Moram se malo popraviti sa opremom i isprobati ovo sto si mi naveo pa tek onda probati.

Nema se love, uglavnom nema se love, a ne pada nista, nikakav upgrade.

16 godina
Diablo 3

Uglavnom, piči na mp1, obavezno u nekom party-u, skupljam DE i sastojke i kreni kraftati. Dok ne skraftaš kupi si neki vile ward shoulders, bracer i belt s amuletom, to nije skupo po AH, i manajumas oružje. To je po meni best za WD, zaboravi na početku DMG, ne baziraj se na crt dmg, skupljam samo cc i as, za početak, pošto je skup sport na HC, čuvaj se jako dobro.

S ovim gearom što imaš, ja se ne bi usudio niti igrati inferno. Pogotovo s WD, čim malo izgubiš kontrolu s njim, kroz par sec si gotov.  

Sretno, i moj savjet, koliko ti vidim po profilu igrao si se do sada s HC, ali ovo ti je prvi lvl 60 lik?

I greške koje sam ja radio u početku. Ne precjenjuj se. Igraš za početak MP0 i vidiš kako ti ide, ne forsiraj se s velikim MP-om, niti samo da probam, ako nisi potpuno siguran da možeš igrati. 

Ja sam tako izgubio par likova igrajući se. Jer eliti su zeznuti što je MP veći. Ipak, ovdje nema druge šanse, ako krepaš gotovo je :D

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Spartacus i ja smo jučer prašili HC . Nema potrebe igrati MP veći od 1. Na MP1 teče sve glatko , pogotovo ako je full party doć do paragona 40-50 je lako. Do tada skupljaš gold, Tomes of secret, DE ....
I što je najvažnije igrati u partyju s poznatom ekipom jer sam par puta doživio na HC da kad krenemo igrati svako zabrije da je glavni i krene na svoju stranu, a to ne može završiti dobro.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Uglavnom, piči na mp1, obavezno u nekom party-u, skupljam DE i sastojke i kreni kraftati. Dok ne skraftaš kupi si neki vile ward shoulders, bracer i belt s amuletom, to nije skupo po AH, i manajumas oružje. To je po meni best za WD, zaboravi na početku DMG, ne baziraj se na crt dmg, skupljam samo cc i as, za početak, pošto je skup sport na HC, čuvaj se jako dobro.

S ovim gearom što imaš, ja se ne bi usudio niti igrati inferno. Pogotovo s WD, čim malo izgubiš kontrolu s njim, kroz par sec si gotov.  

Sretno, i moj savjet, koliko ti vidim po profilu igrao si se do sada s HC, ali ovo ti je prvi lvl 60 lik?

I greške koje sam ja radio u početku. Ne precjenjuj se. Igraš za početak MP0 i vidiš kako ti ide, ne forsiraj se s velikim MP-om, niti samo da probam, ako nisi potpuno siguran da možeš igrati. 

Ja sam tako izgubio par likova igrajući se. Jer eliti su zeznuti što je MP veći. Ipak, ovdje nema druge šanse, ako krepaš gotovo je :D

Thnx na savjetima. Da, ovo mi je prvi i jedini HC 60+lik jer nemam vremena puno igrati ali me i ponjelo ovo razmisljanje jer bez vecih problema prolazim MP1 inferno sa ovakvim WD-om. Probati cu wep. koji si mi naveo a za nekog ozbiljnijeg kraftanja nemam love pa jedino da me neka turbo sreca posere.

Napeto mi je skontati hellfire kako bi ostale likove sto prije digao na 60 i zato i pitam ono ali ne moze se jos.

Sto se tice partija igram samo sa poznatom ekipom a takvih na HC-u i nema bas puno. Sve u svemu do daljeg picim mp1 i eksperimentiram. Nadam se da ce nekakav dio Zuni seta ispasti kad mu se budem najmanje nadao ;-)

13 godina
neaktivan
Grozota kaže...
Spartacus i ja smo jučer prašili HC . Nema potrebe igrati MP veći od 1. Na MP1 teče sve glatko , pogotovo ako je full party doć do paragona 40-50 je lako. Do tada skupljaš gold, Tomes of secret, DE ....
I što je najvažnije igrati u partyju s poznatom ekipom jer sam par puta doživio na HC da kad krenemo igrati svako zabrije da je glavni i krene na svoju stranu, a to ne može završiti dobro.

Tako je veliki brate :-)

Ono je setnjica ali samo zato sto je tvoj DH itekako dobro slozen i vidi se da si majstor igre s njim.

p.s da li je bolje kraftati amulet of vitality ili intelligence za WD-a na HC? Buduci da nisam probao.

13 godina
neaktivan
Diablo 3
A tu što craftati nisam pametan.. Kraftaš ono što ti fali.. Ja za svog DH draftam dex jer imam 60k lifa što mi je za mp0-2 čisto dosta. Sad planiram neki upgrade u vidu mempa pa će mi dići life za još jedno 5000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

kaje neki maint danas, serveri su down? nije valjda da ću na godišnjem učiti {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

kaje neki maint danas, serveri su down? nije valjda da ću na godišnjem učiti {#}

Da, i produžili maintenance do 13h...

EDIT: 

Našao neki stream:

http://www.diablofans.com/news/2231-diablofans-reaper-of-souls-livestream/

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:44 (TomoR).
16 godina
Diablo 3

http://www.twitch.tv/diablofans?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.diablofans.com

ovaj je još bolji

EDIT:

sad baš igra na najjačoj težini, brutalno je jako, malo prije je igrao na normal i pokazivao sve. Super novih svari, i sviđa mi se stvar s gemovima 

I sad je uzeo pauzu

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 13:46 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj vec ima 900k dmg,i u nekim djelovima mi se igra cini poput diabla 2 mracnija je...

http://www.twitch.tv/baudusau420

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo i osobni rekod za doterivanja lika na HC do lvl 60. 
3h 20min

3h20min 3h20min
Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 3:25 (Franjo15).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Bravo i sad odmah uleti u public game s njim , šala

Inače i mene su jučer navukli na tu foru. Ja inače kad uletim u public game čekam da se maknu štitovi sa zastava od ostale ekipe u igri. Čim sa ušao u igri iste sekunde došla mi poruke : ` mate , wait while we kill e (elite) we will call you when its safe ´
I tak čekam ja 20-30 sekundi ekipa ubije elite i jedan napiše port on me there are still 2-3 white trash monsters around us
I portam se ja u highlandse (na njega) u onaj uski prostor - kanjon kad oko mene one lude koze do kud ti pogled seže i ispred i iza :) Imam sreće kaj je bio MP1 i što imam pristojnog DH-a pa sam ostao živ al bilo je gusto. Na kraju je pisalo 141 monster kill :)
Nova pouka : Više nema šanse da igram public game da nekome uletim u igru jer su gamad. Od danas otvaram svoj public game pa nek ekipa dolazi kod mene, jer ja sigurno neću tak prljavo igrati
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...

3h 20min

kaj sam ja jedina budala kojoj treba 15 sati do lvl-a 60 SC? {#} i to i sa HF ringom.. kaj sam sad propustio {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
nine kaže...
Franjo15 kaže...

3h 20min

kaj sam ja jedina budala kojoj treba 15 sati do lvl-a 60 SC? {#} i to i sa HF ringom.. kaj sam sad propustio {#}

Ja sam igrao solo sve klase paralelno, mislim da mi je trebalo 150 sati ukupno da ih sve dignem do lvl 60...

A ovo za HC, svaka čast, ali pretpostavljam da ima hrpu OK opreme pa samo stavlja/skida po potrebi. Morat ću i ja malo na taj HC, iako jučer sam imao jedan lag spike. Hoće mi netko pomoći s levelanjem?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
Diablo 3

ja sam u zadnje vrijeme lvla-o wd-a i wiz-a, i sada lvlam barba..

meni u prosjeku treba oko 5 sati da protrčim kroz 4 act-a, uz to da često pauziram, zapalim pljugu, odem skuhati kavu i tak.. čovječe on je u tom vremenu bio lvl60 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...
Franjo15 kaže...

3h 20min

Kod mene samo act3 keep2, MP10 cijelu igru, normal do lvl 25, pa nightmare do lvl50, i hell do 60. 
Hell ring sam imao s vit, i frend koji me cijeli put vukao za sobom.

Obavezno puno resista i vitality, jer bez toga nikako ne ide.

I eto to je recept do brzog lika na 60.  

Na kraju se ispostavilo da je keep2 najbolji, najviše monstera ima, i dosta su gusti. I exp leti. Dok sam prije samo na bridge igrao. Pa sam mislio da je to najbolje. Ali ako nemate super opremu ne ići u keep2, žabe razvaljuju. I ja sam par puta skoro pa krepao. 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 10:17 (Franjo15).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Franjo, svaka cast. To je izuzetno brzo.

Sumnjam da svojim stilom igre mogu postici tako nesto (na HC) ispod 10 sati.

Ma sumnjam da bi mogao i na SC tako nesto.

Znam kome se obratiti kada budem dizao novog lika.

0 0 hvala 0
16 godina
Leopold_IV kaže...

Franjo, svaka cast. To je izuzetno brzo.

Sumnjam da svojim stilom igre mogu postici tako nesto (na HC) ispod 10 sati.

Ma sumnjam da bi mogao i na SC tako nesto.

Znam kome se obratiti kada budem dizao novog lika.

ma sve to polako dođe s vremenom, i kad imaš love i kad shvatiš kako moraš igrati. 

I ja sam u početku do lvl 60 trebao po 30 sati, pa na 24, 25, pa polako sve manje i manje, zavisno jel igraš sam, ili te netko vuče. A mislim ovo za ovakvo kratko vrijeme je super. i ja sam se iznenadio. 
Samo treba naći nekoga tko ima volje 3,4 sata pičiti s tobom.  Što veći gem u helm, i hell ring, i piči to dobro sve zajedno.  

Đuro#2155
14 godina
protjeran
Diablo 3

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

Gl, hf and please buzz off s ovog dijela foruma {#}

Neću ni ulaziti u raspravu da prodaješ cijeli account a ne samo kod za betu, čime povećavaš mogućnost prijevare, nego i pritom tražiš 200kn ili pazi sad, NOVI key za d3, daj plz imaj malo obzira prema ljudima i to radi na ebayu ili sličnim mjestima gdje ti to može proći. 

Ekipa tu dijeli keyeve na forumu ali pretpostavljam da je to njihova greška je li? 

Ako pak prodaješ nešto, imaš i mjesto za to a ovaj dio foruma nije tô.

Jao jao...{#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
Diablo 3

Mislim da smo frend i ja naletili na brutalan bug u igrici na HC koji nas je koštao glave i gubljenje obojice po hell ring, na normal težini mp4, gdje nije postojalo teortske šanse da umremo. 

Pogotovo on s all resistom brutalnim na ringu. A i ja s regenom life preko 200 i LOH, uglavnom.

Sranje, ubijeni smo od strane  "Dune Dervish" obojica u istom trenutnu. 

On je napisao to i na forumu, http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8776057716#1

A evo i naših linkova. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheWatcher-1571/hero/33107658

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/33107890

S tim, da još neke bolje iteme imamo na sebi, ali još nije prošao update.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice