Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

UUUUUUUUU ma igra je FENOMENALNA.Nema danas baš nekih horora al ova je izuzetak.Meni najbolji horor ove generacije.E da početak je i mene zbuniO zapeo sam kod onoga čudovištima zavezanog za kolica i health  mi se spusti na creveno ma reko nećete me ubit odma na početku :D pa stisnem checkpoint restart XD.

Aldex

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
Aldex kaže...

UUUUUUUUU ma igra je FENOMENALNA.Nema danas baš nekih horora al ova je izuzetak.Meni najbolji horor ove generacije.E da početak je i mene zbuniO zapeo sam kod onoga čudovištima zavezanog za kolica i health  mi se spusti na creveno ma reko nećete me ubit odma na početku :D pa stisnem checkpoint restart XD.

i ja sam imao problema s tim

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

poceo sam igrat...brutala!!! atmosfera mi cak bolja nego u kulji, grafiku sam ocekivao tocno ovakvu vec je u prvom dijelu bila jako dobra, ova malo poboljsana, lik se krece puno bolje...kolko sam uspio vidjet u prvom chapteru ubacili par novih stvari tipa provlacenje kroz kaj bi u star treku rekli jeffrieve cijevi{#},mini igra da se uzme stasis...sve u svemu jako, jako dobro...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

{#}  Jel znate koja je sljedeća "velika" igra koja izlazi i kad?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor kaže...

tdu 2

15 godina
neaktivan
Igor kaže...

Bulletstorm 22.2

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 21:08 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

kad mi je bio ukljucen xsync nonstop mi je bio fps oko 30 frameova to sam iskljucio i sam d je oko 99 do 110 frameova neznam zasto su stavili taj limitator uopce kad se iskljuci taj v sync igra ide fluidnije i bolje barem meni :D konfa je pod moj pc

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Igra mi je zasad predobra, od grafike, zvuka do atmosfere i oružija iako ima par stvari koje nisam skužio.

Upozorenje: SPOILER:

Npr. kako je uopće došlo do Necromorpha na Sprawlu i kako je došlo do toga da si ti napravio marker i sad traže da njima sagradiš jedan?? (mislim, ne sjećam se da si to radio u prvom dijelu)

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

....omašio ceo fudbal....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 21:51 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

na chapteru 7 dodem i popravim ono dizalo..i dodem do one ženske..i pred vrata dodem skenira me i kaže you RIG is not autorizaed nešto..i kaže da nemogu uć..zna netk šta trebam??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

na chapteru 7 dodem i popravim ono dizalo..i dodem do one ženske..i pred vrata dodem skenira me i kaže you RIG is not autorizaed nešto..i kaže da nemogu uć..zna netk šta trebam??

uzmi tijelo onog mrtvog lika koji leži tamo na krevetu u drugoj sobi i telekinezom ga donesi pred skener

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo presao, igra je jednostavno fenomenalna bas kako sam ocekivao. Kraj je stvarno dobar i dobro me iznenadio.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Ja imam sada onaj 3.level suita poslije Security Suita,koliko jos ima tih upgradeova jer brutalno izgledaju?

Jel neko isprobao hacker suit koji dobijes ako si presao onaj extraction ili ne znam kako se zove?

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sad imas vintage suite i poslije toga dolazi jos jedan...

za ovo drugo ne znam ali znam da dobijes jos jedan suit kad ponovno krenes prelazit igru..

JAVELIN gun fucking rula! nabrijan do kraja, svi monsteri padaju iz prve jer ima je8acki alt fire (struja) a special mu je eksplozija... kazem, svi padaju iz prve

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Dead Space 2

Sreća pa tek počeo igrat, a vidim da su tu mnogi i završili {#}

Sve mi se čini da bi moglo biti... "a kada će više taj nastavak DSa?"......

ilitga da je Visceral napravio fenomenalan posao i da smo dobili još jednu franšizu koju ćemo sa nestrpljenjem čekati svake dvije godine....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 22:49 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

evo sad sam opet krenuo.. u prvom store-u dobio riot suit, neko pandursko odijelo..  :/ na ramenu mu jos i pise police...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 2

Ja stigo do osmog chaptera. Prvi dio presao x puta pa mi i ovaj ide od ruke, igra jest dobra

malo mi atnosfera premracna, puno aliena a malo healtha al tim bolje, veci izazov.

Djeca su bas simpaticna, brzo ih zavolis, ta divna mala stvorenja

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tile kaže...

Ja stigo do osmog chaptera. Prvi dio presao x puta pa mi i ovaj ide od ruke, igra jest dobra

malo mi atnosfera premracna, puno aliena a malo healtha al tim bolje, veci izazov.

Djeca su bas simpaticna, brzo ih zavolis, ta divna mala stvorenja

Jesu...Ali ne volim pucati u njih...Rađe ih razbacam i raskomadam rukama i nogama...{#}

17 godina
Dead Space 2

Na zealot težini baš ih i nije jednostavno razbacivat sa rukama i nogama. Bio u prvom kontaktu i na taj način me tri puta ubilo, metak u glavu i spavanje. A dobro je šta ih samo jedan metak ubije jer na ovoj težini baš i ne cvatu stvari sa mecima. Sada kupio 12 komada u storeu...

A slika, dali je možda Barney Stinson u blizini {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 9:15 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ja dosao na deseti chapter. Inace jedino sto ja upgradeam je rig i plasma cutter. Ja koristim moju bebu iz prvog dijela kojeg mozes dobiti ako imas DS 1 save game.

A nije do collectors editiona? Refusable Plasma Cutter sam i ja dobio i da, na sreću, prije skidanja ds2 odigrao i ds1 pa imam {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina

@skank666 ,kakav je multi?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
odjavljen
emerik kaže...

@skank666 ,kakav je multi?

dobro si me podsjetio.. nisam ga ni probao jos.. veceras cu..

15 godina
Dead Space 2

http://www.metacafe.com/watch/5860767/dead_space_2_walkthrough_chapter_4_ps3_x360_pc_hd/ - moj problem su vrata na 1:10 ovog walkthrougha... Probao sam sa svih strana, ne mogu otvorit ta vrata, non stop su zaključana, a vidim da tu moram jahat dalje. Što krivo radim, kak da to prođem?

Riješeno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 9:39 (Kvod).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Taman instalirao, i odigrao prvi chapter... grafika malo bolja, igrivost još bolja (konačni se vrli mr. clarke više ne kreće ko krepana mačka)....a atmosfera najbolja, čak mi je DS2 jači od DS1 (gdje je također bio onaj brr osjećaj)...sviđa mi se ovo sa flashligthtom i mrklim mrakom, bit će skakanja sa stolice u sitne noćne sate{#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 18:17 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Chapter 5, Zealot težina i bogami ne cvate mi cvijeće šta se tiče municije, nikako. Treba pazit na svaki metak i koristi telekinezu koja je fenomenalna...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Iako već milijun puta potvrđeno, evo još jednom: 

IGRA JE MRAK! {#}

Kakva atmosfera, e nisam se već dugo tako cimao u stolcu... još od Fear-a, Metro-a... a i Penumbre... Baš do jaja scary. A nasilja u izobilju. Baš mi stara jučer uđe u sobu i prestravila se sva žena, veli: "O Bože pa kako ti se uopće da igrati takve igre...?" Hahaha, ne kuže to te generacije baš... {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 19:01 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Koja je razlika između plasma cuttera iz prvog djela i ovog koji je ovdje?

Meni se čini sve isto osim što vizualno drugačije izgledaju. A prije nego je igra izašla su govorili ako imam save iz prvog djela dobijem to oružje u igri, to je meni zvučalo kao da ga uopče neče biti, a ustvar je isti samo drugačije izgleda.

To su oni pokušali sa time prodati još koji primjerak prvog djela, mučka đubrad.{#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

EEEEUUUREKAAA :) :)

U SPECIFIKACIJAM LJEPO PISE DA MOJA kartica je ispod minimuma i ajd dok cekam novu karticu idem skinut probat DEAD SPACE 2 koja mi je legendarna i glavni razlog kupovine nove kartice je upravo DS2,,

i evo da probam ocel opce moc vrtit i stavim detalje na medium i rezu na 1280 1024 mislim da sam tocno napiso,,,i evo PRESO prvi chapter BEZ STEKANJA BEZ ICEGA i stavio pauzu da oVdje pitam kako je to moGuce,

kasnje cu isprobat vece rezeolucije i jace detalje,pa budem javio,,

he,he, sretan sam ko prasac gic gic:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
controlor666 kaže...

EEEEUUUREKAAA :) :)

U SPECIFIKACIJAM LJEPO PISE DA MOJA kartica je ispod minimuma i ajd dok cekam novu karticu idem skinut probat DEAD SPACE 2 koja mi je legendarna i glavni razlog kupovine nove kartice je upravo DS2,,

i evo da probam ocel opce moc vrtit i stavim detalje na medium i rezu na 1280 1024 mislim da sam tocno napiso,,,i evo PRESO prvi chapter BEZ STEKANJA BEZ ICEGA i stavio pauzu da oVdje pitam kako je to moGuce,

kasnje cu isprobat vece rezeolucije i jace detalje,pa budem javio,,

he,he, sretan sam ko prasac gic gic:)

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 20:06 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Koliko vidim po youtubićima, grafika je na nivou Doom-a

3...hmm

0 9 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice