Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dead Space 2
doktor1 kaže...

HCL Recenzija .... igra je dobila 89 ocjenu.

I, ajmo sada pogledat recenzijeCOD: BO i COD: MW2... Prva 90, druga 93 ocjenu!!!! Niti jedand od ovih CODova nije multiplayer only naslov da joj multi može biti opravdanje za veću ocjenu. Svi znaju da je Dead Space 2 single player naslov sa pričom i atmosferom i onda tom naslovu nabit minus kratkoću od samo "12tak" sati (i multiplayer naravno) - i ne zaboravimo OVO nije RPG da treba imat 50+ sati. A onim s*anjima od kampanje koja traju "3-4 sata" praktiči očito niti ne smeta, (u MW2 recemziji je to bačen kao minus, a ocjena je odlična).

Znači jedan ovakav naslov tipa DS2 (koji je fenomenalan) ne zaslužuje ocjenu 90+ jer se ne zove COD ili šta??? NULA BODOVA.

EDIT: da me ne razapnu neki... Nažalost za današnje vrijeme ako igra nije RPG (a i to je već li-la) trajanje igre od cirka 8-10 sati je opaki uspjeh!!!! Većinom dobivano kampanje koje traju od 2-6 sati.

Svi su oni ili zaraženi codom ili podmićeni.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Dobra je i ona stvarčica što ti kaže smjer kuda moraš ići , a ne kao u bioshocku gdje sam se ponekad znao izgubiti kad mi strelica nije kazala smjer , jer se skoro sva vrata mogu otvorit.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Nekužim ja nešto.Zašto ova igra nebi mogla ući u legende zato što nije COD ili BATTLEFIELD ma bezveze.No možda je to zbog njene trajnosti singleplayer je fantastičan ali multiplayer su ljudi samo vidjeli kakav je i bye bye.Znači da bi igra ušla u legende mora imat fantastičan multiplayer{#}.

Aldex

0 0 hvala 0
15 godina
Aldex kaže...

Nekužim ja nešto.Zašto ova igra nebi mogla ući u legende zato što nije COD ili BATTLEFIELD ma bezveze.No možda je to zbog njene trajnosti singleplayer je fantastičan ali multiplayer su ljudi samo vidjeli kakav je i bye bye.Znači da bi igra ušla u legende mora imat fantastičan multiplayer{#}.

uopce nije lame,

i cod i bf su igre koje u multiplayeru imaju mogucnost davati sate i sate zabave,iako je i singleplayer vazan,multyplayer je vazniji.neki ljudi uopce ni ne igraju sp nego se odma bace na mp.

prema meni da bi igra bila legendarna i da ima samo sp,prica te igre mora bit odlicna i igra mora bit dugog trajanja da bi se ta prica mogla sto vise istraziti(dragon age,mass effect 1 i 2 itd.) ili u drugom slucaju moraju biti ful inovativne (npr. portal).

meni dead space 2 nije bio uopce fantastican,bar ne onolko kolko ga neki dizu u nebesa.jest da je dobar ali ne i fantastican...nakon 2 sata igre vise me nista nije cimalo,vec sam naucio sablonu odvijanja igre i tako sam i prelazio.red hodanja,red pucanja,red price.i tako stalno u krug.dosadi s vremena na vrijeme + jos onaj kraj koji me skroz razocarao,nije bilo uopce zanimljivo i napeto kao sto je bio pocetak npr.

ali sam ga ipak presao i sad mogu rec da mi igra nije sjela bas.a znam neke koji ga uopce nisu ni presli jer im je bilo dosadno.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Aldex kaže...

uopce nije lame,

i cod i bf su igre koje u multiplayeru imaju mogucnost davati sate i sate zabave,iako je i singleplayer vazan,multyplayer je vazniji.neki ljudi uopce ni ne igraju sp nego se odma bace na mp.

prema meni da bi igra bila legendarna i da ima samo sp,prica te igre mora bit odlicna i igra mora bit dugog trajanja da bi se ta prica mogla sto vise istraziti(dragon age,mass effect 1 i 2 itd.) ili u drugom slucaju moraju biti ful inovativne (npr. portal).

meni dead space 2 nije bio uopce fantastican,bar ne onolko kolko ga neki dizu u nebesa.jest da je dobar ali ne i fantastican...nakon 2 sata igre vise me nista nije cimalo,vec sam naucio sablonu odvijanja igre i tako sam i prelazio.red hodanja,red pucanja,red price.i tako stalno u krug.dosadi s vremena na vrijeme + jos onaj kraj koji me skroz razocarao,nije bilo uopce zanimljivo i napeto kao sto je bio pocetak npr.

ali sam ga ipak presao i sad mogu rec da mi igra nije sjela bas.a znam neke koji ga uopce nisu ni presli jer im je bilo dosadno.

hahaha 17 strana hvale za igru, brutalne ocjene svih gamerskih sajtova i onda dodjes ti, mesija...{#}{#}

15 godina
salahudin kaže...

hahaha 17 strana hvale za igru, brutalne ocjene svih gamerskih sajtova i onda dodjes ti, mesija...{#}{#}

nemoj me krivo shvatiti,nisam ja rekao da je igra losa do bola,naprotiv,ona je dobra,ali nije toliko dobra da zasluzuje 9/10 ocjenu.to je moje misljenje.ovo kaj ostali sajtovi pricaju mi apsolutno nis ne znaci jer prema njima je i black ops igra godine a svi znamo kakva je...

15 godina
protjeran
salahudin kaže...
lollik91 kaže...
Aldex kaže...

uopce nije lame,

Štaš, lik izgleda previše igra pac-mana haha, al nevjerojatno zaista, potpuno su opravdane ocjene, u ovom topicu samo se njemu i još jednom liku nije pretjerano svidio (nek me netko ispravi ako grješim) .

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:14 (Kora).
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ma brate ti si faca {#}

Ds2 je zakon i pomiri se s tim {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

A čuj tebi igra nije sjela.Većini na ovoj temi je ali o ukusima se ne raspravlja.Ako ti se ne sviđa ne sviđa ti se i.Ja sam rekao da mi je žao što današnje igre moraju imati super multiplayer da postanu najbolje,evo primjer resident evil,metal gear solid... na plejki 1.Pa to su bili HITOVI a bili su samo singleplayer.No to je tako u današnjoj generaciji igra.

Aldex

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

MA netko voli netko ne voli, ne isplati se svađati, čovjek lijepo prešao, nije ugasio nakon 15 min igre, a ipak mu nije sjela...

OT:

Pogledao sam onaj DS: Afterlife, animirani film, radnjom smješten između prvog i drugog dijela, gledljiv, no ništa ekstra, IMO gori od Downfalla.

Neću ništa spoilati, samo ću reći da se jako lijepo objasni Stross ( onaj manijak iz dvice ), te ga je nakon gledanja moguće i razumjeti, lik je stvarno prošao kroz dosta.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Kako stojite sa kupnjom novog odjela , ja još imam ono prvo , trenutno sam na chapteru 6 .

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 12:47 (nixXxa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Kako stojite sa kupnjom novog odjela , ja još imam ono prvo , trenutno sam na chapteru 6 .

Security suit mi je bilo daleko najdraže, isaac je u njemu pravo opasan {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
nixXxa kaže...

Security suit mi je bilo daleko najdraže, isaac je u njemu pravo opasan {#}

Advanced Suit, premoćno mi izgleda, a i hebeno je učinkovito ( 50% brže punjenje statisa, 20% armora i 25 mjesta u inventaru )

Btw. Jeste primjetili kako Issac u Vinateg suitu podsjeća na Big Daddya.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 14:23 (thuglife).
14 godina
protjeran

sad instaliro prvi put idem probat dead space 2 :) nadam se da cu se uzivit i nadam se da pri pokretanju nece izbacit neku gresku :P

14 godina
neaktivan

Igra je vrh vrhova. Stvarno uživam prelazeći je {#}

Čista desetka {#}

May the Force be with you!!
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ja sam danas kupio novi suit .

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nixXxa kaže...

Ja sam danas kupio novi suit .

I ja isto. Crno-sivi, bijela košulja i kravata boje višnje.........{#}

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Da vintage suit je potpuni big dady LOL.Nego htio sam pitati igrači koji igraju na kompu šta nemate elite suits?Ja igram na PS3 pa ih imam moraš jedanput preći igru da ih osvojiš pa možeš naći shematice na new game plusu.Ako ih nemate recite mi ako očete da objavim koje bonuse svako od njih nudi.Za početak reći ću vam samo da je elite enginnering suit bolji od normalnog advance suita{#}.Ozbiljno ne šalim se.Ako na PC-u nema elite suitsa nije fer zašto vi dobijete manje sadržaja od konzola{#}.

Aldex

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

igro sam sad sa slusalicama i uzasno je prepadnes se ko konj .  ona mala djeca su uzasna haha  igra je kvalitetna tu nema sumnje .i iznenadilo me sad sam u chapteru 3 idem i neke zivotinjice malo vece od mravi vidio  i idem prema njima misleci da mi nemogu nista a one se poljepile pomeni haha ,igra je predobra .

15 godina
igorsb2 kaže...

igro sam sad sa slusalicama i uzasno je prepadnes se ko konj .  ona mala djeca su uzasna haha  igra je kvalitetna tu nema sumnje .i iznenadilo me sad sam u chapteru 3 idem i neke zivotinjice malo vece od mravi vidio  i idem prema njima misleci da mi nemogu nista a one se poljepile pomeni haha ,igra je predobra .

meni su najgori oni kaj se skrivaju pa se zalete u tebe nakon nekog vremena,sa onim pistavim zvukom.onda te kresnu glavom i ponovo se sakriju.

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
igorsb2 kaže...

meni su najgori oni kaj se skrivaju pa se zalete u tebe nakon nekog vremena,sa onim pistavim zvukom.onda te kresnu glavom i ponovo se sakriju.

LoL , ja sam se prepao kada sam došao u onu zgradu i prvo sam se počeo diviti plafonu zgrade i detaljima ... napravim korak naprijed kad pred mene skoči neki alien !

16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Jadan Isaac.Kako brutalne deadthove na njemu naprave.Mislim kako bi njima bilo da ih onaj decompression window zatvori i prepolovi{#}.

Aldex

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Da je dead space 2 fps možda bi bilo bolje zaštrašujuće igrat :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 11:46 (nixXxa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

DLC nam dolazi 3. ožujka, zove se Severd, a evo i trailera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 1:52 (thuglife).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

uopce nije lame,

Priča je dobra (4/5) i što je bitno, složena je, ali se može i /rasložit'/. Igra je tolikog trajanja da sam bio frustriran čak 12 sati, tebi to nije dovoljno? Pa neće nijedna igra imati dužu kampanju (osim rpg-ova) od nekih u prosjeku 15 sati. Pljuješ po fenomenalnoj igri iz razloga jer je porediš sa fps-ovima kao bfbc2 i cod.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

baš sam ju jučer završio, oduševljen sam sa igrom, nisam uopće očekivao da je tako dobra jer sam jedinicu preskočio {#}, al definitivno ću ju odigrati.

cimalice su klasične, al na meni su djelovale, kad se samo sjetim onih što se regeneriraju, tu su mi živce pokidali, čekaš da se lift spusti, ovaj samo što nije ustao, a ti skoro bez municije {#}.

dlc izgleda zanimljivo, al malo ću se odmoriti, da zakrpam živce...

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

1 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Priča je dobra (4/5) i što je bitno, složena je, ali se može i /rasložit'/. Igra je tolikog trajanja da sam bio frustriran čak 12 sati, tebi to nije dovoljno? Pa neće nijedna igra imati dužu kampanju (osim rpg-ova) od nekih u prosjeku 15 sati. Pljuješ po fenomenalnoj igri iz razloga jer je porediš sa fps-ovima kao bfbc2 i cod.

eto ga na...di si ti u mom citatu procitao da je igra losa ko neznam sta i da nevalja?aj mi to reci molim te.da si procitao ostatak recenice vidio bi da sam naveo,citiram:

da bi igra koja ima SAMO SINGLEPLAYER(SP),bila legendarna,mora bit vise od 15 sati.....jel ova igra ima samo sp?nema.prvo nadji dobre argumente za prepiranje pa se onda javi a ne ovako.radis puno buke a nista nisi rekao.

rekao sam da je dobra ali da nije odlicna.ne vidim zasto tebe tolko smeta moje misljenje na koje imam pravo.

prica je dobra,ali nacin na koji su ju zavrsili je totalno antiklimaktican i sam gameplay postaje dosadan nakon 2-3 sata igre jer se ta njihova,vec spominjana,sablona nauci.

ne traje 12 sati kad sam je ja presao za 9 sati,sto je 3 sata razlike...i ne nisam isao samo da prijedjem,nego sam i razgledavao,iako se to i ne moze bas pretjerano raditi.

a sto kazes onda na recimo jedan po meni odlicni just cause 2?igra u single playeru ima preko 100 sati sa svim misijama i side misijama.a nije ni rpg ni fps.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 9:46 (lollik91).
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ne traje 12 sati kad sam je ja presao za 9 sati,sto je 3 sata razlike...i ne nisam isao samo da prijedjem,nego sam i razgledavao,iako se to i ne moze bas pretjerano raditi.

a sto kazes onda na recimo jedan po meni odlicni just cause 2?igra u single playeru ima preko 100 sati sa svim misijama i side misijama.a nije ni rpg ni fps.

iritira me kad u igrama napuhavaju gameplay. Obećaju 30+ h gameplaya, a  većinu vremena radiš neki dosadno repetitivni posao (šetuckanje od točke A do točke B, skeniranje planeta, prevrtanje svakog kamena na mapi).

Za single player FPS ili 3rdPS /kvazi RPG je 10-15 sati sasvim dovoljno. Ako je igra odlična, odigrat ću je opet .. ali brate, ako je moram ponovo prolaziti 50+ sati, ne hvala.

Ne slažem se da vrijeme mora biti faktor "legendarnosti", ali to je samo moje mišljenje. Ti imaš možda druge kriterije koji su ti bitni.

Dead space 1 mi je bio odličan..u početku. ali nakon nekog vremena mi dosadio i rezultat svega je da ga nikad nisam završio.

Dead space-u 2 ću isto tako dati šansu, čisto zbog pozitivnih komentara ljudi na ovom forumu.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
14 godina
protjeran
lollik91 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

eto ga na...di si ti u mom citatu procitao da je igra losa ko neznam sta i da nevalja?aj mi to reci molim te.da si procitao ostatak recenice vidio bi da sam naveo,citiram:

da bi igra koja ima SAMO SINGLEPLAYER(SP),bila legendarna,mora bit vise od 15 sati.....jel ova igra ima samo sp?nema.prvo nadji dobre argumente za prepiranje pa se onda javi a ne ovako.radis puno buke a nista nisi rekao.

rekao sam da je dobra ali da nije odlicna.ne vidim zasto tebe tolko smeta moje misljenje na koje imam pravo.

prica je dobra,ali nacin na koji su ju zavrsili je totalno antiklimaktican i sam gameplay postaje dosadan nakon 2-3 sata igre jer se ta njihova,vec spominjana,sablona nauci.

LOL... just cause 2 je vrhunsko smece.....

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ma igra je fenomenalna.Jedva čekam Severed DLC da još malo mi produlji užitke igranje ove LEGENDARNE horor igre{#}.

Aldex

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice