Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 136.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

evo ovako ako slučajno ima već tema, prebacite me tamo, ali koliko sam tražio vidim da je nema.

Izvori su sa gamestar.de, ali je ovaj trailer na engleskom i dosta mi se ok čini... loša stvar je sljedeća, EA govori kako se određeni broj igrača žalio da nisu jedinicu završili jer im je bila prestrašna, te su zbog toga odlučili umanjiti nivo horrora u igri da privuku veći broj igrača. Iako trailer mi se čini onako ok, tako da možda neće ovo ići u žanr pucačine, nego će ipak ostati horror pucačina

http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1589&pk=13874

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 16:13 (domac1986).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo sve zasad poznato o igri, IGN.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2

evo novih slika 

posto su ove male evo vecih

http://kotaku.com/5541931/dead-space-2-screens//gallery/1

#x262D
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Meni jedan od naj naj hororaca ikad, jedva cekam nastavak i neka atmosfera bude barem 2 puta strasnija.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2

hehe evo jedna slika iz skate 3

#x262D
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
domac1986 kaže...

evo ovako ako slučajno ima već tema, prebacite me tamo, ali koliko sam tražio vidim da je nema.

Izvori su sa gamestar.de, ali je ovaj trailer na engleskom i dosta mi se ok čini... loša stvar je sljedeća, EA govori kako se određeni broj igrača žalio da nisu jedinicu završili jer im je bila prestrašna, te su zbog toga odlučili umanjiti nivo horrora u igri da privuku veći broj igrača. Iako trailer mi se čini onako ok, tako da možda neće ovo ići u žanr pucačine, nego će ipak ostati horror pucačina

nije triler nego horor i to kakvi

16 godina
moderator
Dead Space 2
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

i šta s ovim

15 godina
protjeran
hitmanr kaže...

i šta s ovim

to ti se gleda 

colonel claypool's bucket of bernie brains
14 godina
neaktivan

a ne ka ono jede se...xd

15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

Strašna? WTF? Mah, niti u jednom dijelu mi nije bila niti jezovita niti strašna, s tek par jeftinih šok fora. Ali dobro to (sudeći po gameplayu), jer će biti više orijentirana na akciju. samo je problem što izgleda isto kao i prvi dio, samo s nešto boljom grafikom.

15 godina
protjeran
Dead Space 2

e3 gameplay

rising
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Predobro.

A sutra na Sonyevoj konferenciji, nastavak! :D

16 godina
moderator
Dead Space 2

Novi videić....Sprawl Boss Gameplay

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Novi gameplay trailer, link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
Dead Space 2

jedinica mi bila preodlična! posebno space walk {#}

ima i onaj animirani film dead space downfall čija se radnja događa prije dolaska isaaca na ishimuru. dobro je pogledat taj film čisto zbog razloga da shvatiš kak je ta nova ljudska religija zatucana i pomalo fanatična

zato se veselim dvojci jer kao kažu da će bit više tog vezano za samu religiju, a i klanje kao takvo će bit još zabavnije...

Stay a while and listen...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Dead Space 2

Novi trailer,i na kraju piše da demo dolazi 21. ovaj mjesec.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Novi trailer,i na kraju piše da demo dolazi 21. ovaj mjesec.

A to znaći da čemo sutra isprobati novi Dead Space 2

ma da
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

nema dema? ja ga nisam nasao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

A da malo pričekaš pa će možda navečer izaći.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

nije valjda samo na konzole izasao demo?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

nije valjda samo na konzole izasao demo?!

Izgleda da je,kakva govna...strašno.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 11:34 (pirat).
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

ne demo je trenutno samo na psnu to jest nin a xbox liveu nije

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

gey station i shitbox... blah! glavno da su svi vjerni PC-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

..novi trailer..

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

PC zahtjevi:

CPU: 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
RAM: 1 GB (XP), 2 GB (Vista or Win7) or more
DISC DRIVE: 8x speed or faster CD/DVD drive
HARD DRIVE: At least 10 GB of free space
VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements) ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
SOUND: Direct 9.0c compatible sound card

Preuzeto s HCLa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 1 hvala 4
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

PC zahtjevi:

CPU: 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
RAM: 1 GB (XP), 2 GB (Vista or Win7) or more
DISC DRIVE: 8x speed or faster CD/DVD drive
HARD DRIVE: At least 10 GB of free space
VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements) ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
SOUND: Direct 9.0c compatible sound card

Preuzeto s HCLa.

izgleda standardno

haris771 (eu) LOL account
17 godina
Dead Space 2

Sve to x2 za ugodno igranje u HD rezoluciji sa svim "slatkišima za oči"

Znači kakav:

Phenom II x4 / Core i5 760

4 GB DDR3

GTX460/5850/6850

i  ćeraj miki...

Jer kad počnu spominjat te GeForce 6xxx serije samo kenjaju. Rezolucija 800x600 i low detalji....

....(skidam crtić, instaliram igru......)..... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 18:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Jedva čekam dvojku. Koliko vidim, konfiguracijski zahtjevi su kako spada, bez pretjerivanja i na nivou jedinice, što je vrlo pohvalno. Jedinicu sam prešao dva puta i moram priznati da je bilo trenutaka kad mi se 'sledila krv u žilama', ali igra je i namjenjena tome {#} Jedino što bih želio da poboljšaju s dvojkom jesu izlasci (i misije) u svemiru (otvorenog tipa) . Volio bih da ih je puno više i da su atraktivno napravljeni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riker kaže...

Jedva čekam dvojku. Koliko vidim, konfiguracijski zahtjevi su kako spada, bez pretjerivanja i na nivou jedinice, što je vrlo pohvalno. Jedinicu sam prešao dva puta i moram priznati da je bilo trenutaka kad mi se 'sledila krv u žilama', ali igra je i namjenjena tome {#} Jedino što bih želio da poboljšaju s dvojkom jesu izlasci (i misije) u svemiru (otvorenog tipa) . Volio bih da ih je puno više i da su atraktivno napravljeni...

ja baš sada čačkao po netu malo i naiđem na hcl-u prvo...u pogledao malo gameplay dem-a igra je atmosferična,grafika ekstra...jedva cekam..datum je 25 ili 28.1?!?..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice