Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

ovako, posto ste vec skoro svi pri kraju... igra je odlicna, ok tu se svi slazemo ali zar nije 1. imala ipak vise onih epic momenata? tj mini bosevi, npr leviatan a pogotovo onaj na kraju peder. moram priznat da mi je 1. ipak bolja u nekim stvarima :/ tu nema napucavanja u zero gravity okolini... nema sjedanja na neki svemirski top i unistavanja nekih svemirskih pedera koji hoce rastavit svemirsku stanicu itd itd.. 

od protivnika su mi najbolji oni ko neki merkati, oni sto vire iza ugla pa se zaletavaju u tebe...  :) ali..... najvise sam se usrao tj najvise straha su mi dali oni vojnici u 1. oni brzi, uf!

opet sam poceo igrat na zealot tezini s do kraja unaprijedjenim plasma cutterom, javelin gunom, rig-om i stasis field-om... kupio sam jos i riot gun pa njega trenutno unaprijedjujem... ko neki snajper je, cini se fora.. neda mi se opet koristit flame thrower, pilu i ostale stvari iz 1. njih sam vec bio doktorirao..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
skank666 kaže...

ovako, posto ste vec skoro svi pri kraju... igra je odlicna, ok tu se svi slazemo ali zar nije 1. imala ipak vise onih epic momenata? tj mini bosevi, npr leviatan a pogotovo onaj na kraju peder. moram priznat da mi je 1. ipak bolja u nekim stvarima :/ tu nema napucavanja u zero gravity okolini... nema sjedanja na neki svemirski top i unistavanja nekih svemirskih pedera koji hoce rastavit svemirsku stanicu itd itd.. 

od protivnika su mi najbolji oni ko neki merkati, oni sto vire iza ugla pa se zaletavaju u tebe...  :) ali..... najvise sam se usrao tj najvise straha su mi dali oni vojnici u 1. oni brzi, uf!

opet sam poceo igrat na zealot tezini s do kraja unaprijedjenim plasma cutterom, javelin gunom, rig-om i stasis field-om... kupio sam jos i riot gun pa njega trenutno unaprijedjujem... ko neki snajper je, cini se fora.. neda mi se opet koristit flame thrower, pilu i ostale stvari iz 1. njih sam vec bio doktorirao..

Čitajući ovaj tekst, barem na početku, ispada da su u igri svi homoseksualci...'onaj na kraju peder', 'uništavanje svemirskih pedera'...{#}  Kako god, ne mogu se složiti da nema dovoljno epic momenata...Borbe s bosovima i nisu neki epic momenti (osobno, mene ti bosovi nerviraju jer je to već isfurani klišej). Epic moment kakav nema jedinica je npr. ono raketno katapultiranje, izbjegavanje krhotina i slijetanje u onu zgradu, i to u jednom komadu...Moment kad Isac ustane, zdrav i čitav, to je EPIC.

16 godina
odjavljen

pa da, kad te svi zele "nabit na nesto"... :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Dead Space 2

U ovim djelu nema mape ili je ja to neznam uključiti?

U prvim djelu je i bilo ono ponekad dosadno lutanje hodnicima, pa onda vračanje kroz iste prostorije. Sva sreča pa ovdje toga nema, skoro pa stalno se pići samo ravno jednim putem. Prvi dio je bio ponekad malo dosadna i nije imao tolko mračnih prostorija kao ovdje, i ovo prodonosi atmosferi, a ono štoje skank rekao da nema borbe u zero g-u, šteta to je u prvim djelu baš bilo dobro.

Ako se nekome sviđa ova atmosfera, da stalno ser* u gače i što je skoro stalno mrak neka prob igrati Amnesiu.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Čitajući ovaj tekst, barem na početku, ispada da su u igri svi homoseksualci...'onaj na kraju peder', 'uništavanje svemirskih pedera'...{#}  Kako god, ne mogu se složiti da nema dovoljno epic momenata...Borbe s bosovima i nisu neki epic momenti (osobno, mene ti bosovi nerviraju jer je to već isfurani klišej). Epic moment kakav nema jedinica je npr. ono raketno katapultiranje, izbjegavanje krhotina i slijetanje u onu zgradu, i to u jednom komadu...Moment kad Isac ustane, zdrav i čitav, to je EPIC.

Upravo to. Mrzim faking bossove u igrama. Gade mi se ti "šefovi". Napetije mi je u mračnom hodniku kada me napadne njih dvoje troje. Te boss borbe bi zauvijek izbacio iz igara, Igram na zealot težini, ali kada dođem do "šefa" stavim na najlakše moguće jer mi stvarno idu na k....!!

ššššš - možda su u šumi
16 godina
odjavljen

nema mape jer realno nije ni potrebna....

16 godina

Pređena igra :D

kraj je ono, podsjeca malo na DS 1 kraj ali je totalno, ma nemam rijeci predobra je igra, upada u top 5 boljih naslova ( po mojim kriterijama ) {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

ona djeca su zajebana...kad se male ruke slože, isaac odma na pod može {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 20:40 (EraserHead).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Prešao igru.... Malo me je kraj razočarao, ali sve u svemu igra je fenomenalna. iritira me spawnanje trilion jazavac u zadnja dva chaptera plus onaj šta se regenerira... Daj oladi i pusti me da igram, a ne gubim živce jer želite produžit igru 30 minuta. Pa daj napravi to "realno" a ne da na kraju izgubim volju jer je to sve suludo koliko ih ima. Pa nema šanse na zealot težini to preći!!!

Ali igra je odlična!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 22:28 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo, završio igru prije par minuta. Rasplet odličan, kao i kraj. Moram priznati da premda sam igrao cijelo vrijeme na normal težini, na kraju kad su me napadala ona djeca duhovi, i Clarkova luda bivša, morao sam prebaciti na casual. Jednostavno nije išlo {#} Kraj mi se svidio. Nastavak slijedi, ali ovaj put imam osjećaj da je Isaac raskrstio s problemima, i sada je novi čovjek ( i s novom curom {#}  ).

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Prešao igru.... Malo me je kraj razočarao, ali sve u svemu igra je fenomenalna. iritira me spawnanje trilion jazavac u zadnja dva chaptera plus onaj šta se regenerira... Daj oladi i pusti me da igram, a ne gubim živce jer želite produžit igru 30 minuta. Pa daj napravi to "realno" a ne da na kraju izgubim volju jer je to sve suludo koliko ih ima. Pa nema šanse na zealot težini to preći!!!

Ali igra je odlična!

Hvala na spoileru, klanjam se.........{#}

Dinamo živi vječno
16 godina
Dead Space 2

Pa nije otkrio nista konkretno o prici ili sto se dogadja s glavnim likom.

:D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...
doktor1 kaže...

Ali igra je odlična!

Hvala na spoileru, klanjam se.........{#}

Ajde mi reci šta sam spoilao? koji detalj iz priče?. Ovo da ih se spawna milion se može zaključit po mehanici igre, kao i da te čeka boss. I

ššššš - možda su u šumi
15 godina

jel mi moze netko preporucit koje drugo oruzje da uzmem?

line gun ili javelin?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

jel mi moze netko preporucit koje drugo oruzje da uzmem?

line gun ili javelin?

javelin!

16 godina
Dead Space 2

meni je line bolji, jer moze iscjepati više gamadi odjednom.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

lol

hvala na odgovorima,nije da ste pomogli :D

16 godina
odjavljen
Dead Space 2

javelin gun+full upgrade= jedno koplje - jedan monster (je8acki altfire-struja + special explozija)    znaci to bi bilo za grdosije iliti one malo zesce protivnike

line gun ne znam koji ima ali fire i special ali je super za rjesavanje guzve

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

uzeo sam si taj line gun za sad..nisam ga jos probao ali budem :)

15 godina

a pulse rifle?jel to valja?

16 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

a pulse rifle?jel to valja?

ne znam... koristio sam samo plasma cutter i javelin gun. u 1. djelu mi je bio sranje, kao i sve ostalo (osim pile na daljinski).. ali posto sad ima special ko zna..

14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Upravo zapoceo igru i u potpunosti zaboravio koliko moze btit iritirajuce kad su komande napravljenje prvenstveno za konzole. U prvom dijelu me to   isprava bilo potpuno odbilo od ove inace odlicne igere. Nadam se da cu se brzo naviknuti na ove odvratneeeeeeeeeee i iritirajuceeeeeeee pokrete u kojima prvo moras usmjeriti kameru na ramenima da bi zvekan krenuo u tom pravcu, pa se ti sada bori sa svim tim krkanima koji iskacu sa svih strana, a sve ti stoji nekako po boku. Fuck......

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
odjavljen

....ne dok ciljas. tj u aim modu je kako treba

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

....ne dok ciljas. tj u aim modu je kako treba

Hoces reci da ako stavim u aim mod sve ce bti OK. Nece btii problema kod okreta.

16 godina
odjavljen

upravo to.. ali nema smisla non stop tako igrat. mozda malo navike i proci ce te

17 godina
drki kaže...

Upravo zapoceo igru i u potpunosti zaboravio koliko moze btit iritirajuce kad su komande napravljenje prvenstveno za konzole. U prvom dijelu me to   isprava bilo potpuno odbilo od ove inace odlicne igere. Nadam se da cu se brzo naviknuti na ove odvratneeeeeeeeeee i iritirajuceeeeeeee pokrete u kojima prvo moras usmjeriti kameru na ramenima da bi zvekan krenuo u tom pravcu, pa se ti sada bori sa svim tim krkanima koji iskacu sa svih strana, a sve ti stoji nekako po boku. Fuck......

Kao što sam već u ovoj temi jednom napisao...

Du not fantazirati!

Sa kvalitetnim mišem pojedem bilo kakav pad.... Ne pojedem nego i probavim. Tastatura + miš = fenomenalno!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 14:50 (doktor1).
16 godina
odjavljen

ma nije on govorio da je gamepad bolji.... nego da ga smeta da prvo moras usmjerit kameru da bi zvekan krenuo u zeljenom smjeru tj djiber je ne okrece po principu : kud ti misem tu on skokom.. osim u aim modu (caps lock)

15 godina
Dead Space 2

I ja presao igru, ali sam se uzasno iznervirao u zadnja dva chaptera, narocito na samom kraju.

Nisu imali ideje napraviti neki bolji kraj nego ekstremno tezak, ubijaju te citav minut a ti to gledas i cupas kosu.

Zbog ovakvih stvari tesko da cu je ponovo zaigrati

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ako se nekome sviđa ova atmosfera, da stalno ser* u gače i što je skoro stalno mrak neka prob igrati Amnesiu.

Nisam još kupio DS2 pa ne znam, ali sam odigrao jedinicu i meni je Amnesia plafon što se straha tiče. Nikakvi fearovi, doomovi, dead spacei joj nisu ni blizu...

prebolesno se cini igra,pogledo trailer, definitivno 10 puta strasnija od ds-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

koliko ovo čudo ima chaptera, na petom sam, 1:58 gameplaya

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 7:23 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice