Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Dead Space 2
Bugy kaže...

Koliko vidim po youtubićima, grafika je na nivou Doom-a

3...hmm

Du not fantazirati.

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Kako ide igra dečki? Ostatak poruke je promijenjen jer sam napiso spoiler{#}.Jedino kaj ču još napisat chapter 10 napet do ****

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:41 (Aldex).

0 15 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Malo spoilaš, ali nema veze, nisi ti kriv...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sorry ak sam spoilal al nisam mogo izdržat a da ne velim.{#} Na kojem si ti chapteru ?

Aldex
17 godina
Aldex kaže...

A sorry ak sam spoilal al nisam mogo izdržat a da ne velim.{#} Na kojem si ti chapteru ?

I jel onda infestacija Necromorpha došla sa Ishimure na Sprawl? {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Daj nemojte mi kvariti užitak igranja {#}

Curse you Perry the platypus!!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ma ne.Sve odgovori su ti u igri ja više necu niš reć{#}.Ak si igro dead space 1 skužit češ sve ak ne napisat ću ti privatnu poruku.

Aldex

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

zapeo sam na chapteru 7..izađem iz dizala i dodem kao u neki svemir u kojem mi ponestaje kisika..te ih ima sa svake strane te kad ih ukljucim vrijeme se vrati na 120 sekundi..i ubio sam (ono čudovište)i kaj sada trebam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Aldex kaže...

Kako ide igra dečki? Ja sam sad na chapteru 11 Issac se opet vratio na Ishimuru{#}.Mislim da nisam ni treptao dok sam prolazio kroz medical dec.Jer se sjećate HUNTERA(čudivušte koje ze moglo regenerirati) e pa prvi put ga se suoči na ovom decku pa sam stalno hodao napet ko{#} jer be bilo frka da me ne zaskoči.Nije baš prijateljski {#}.No sva sreća u jedinici smo ga skurili {#}.

Pa stavi je8eni spoiler!

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
controlor666 kaže...

EEEEUUUREKAAA :) :)

U SPECIFIKACIJAM LJEPO PISE DA MOJA kartica je ispod minimuma i ajd dok cekam novu karticu idem skinut probat DEAD SPACE 2 koja mi je legendarna i glavni razlog kupovine nove kartice je upravo DS2,,

i evo da probam ocel opce moc vrtit i stavim detalje na medium i rezu na 1280 1024 mislim da sam tocno napiso,,,i evo PRESO prvi chapter BEZ STEKANJA BEZ ICEGA i stavio pauzu da oVdje pitam kako je to moGuce,

kasnje cu isprobat vece rezeolucije i jace detalje,pa budem javio,,

he,he, sretan sam ko prasac gic gic:)

{#}

cuna lunga neznam zasto bi stavljo vrecicu na glavu ako sam sretan ko prasac,gic,gic {#}  jer sam bio uvjeren da nema sanse da cu je pokrenut ikako cak su mi ovdje isto rekli da ce bit teskkoo al ajde ,uzivaj

evo sad sam stavio na high detalje rezolucija ista,,i VRTI BEZ STEKANJA I U U NAJVECIM MASAKRIMA,,,

a sto se tice igre ,,ovo sto sam ja odigro dosad izgleda mi samo kao da su jedinicu ispolirali i ubacili stvari koje su vec trebale bit ,kao da su ispravljali greske,,jel evo prije dva dana sam jedinicu zavrsio,,,

al sve u svemu igra je odlicna ,,samo imam osjecaj da je prekratka jel mi se cini da sam vec na kraju 2.chaptera a igram na jacinu ispod maximuma

16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Igra mi je zasad predobra, od grafike, zvuka do atmosfere i oružija iako ima par stvari koje nisam skužio.

Upozorenje: SPOILER:

Npr. kako je uopće došlo do Necromorpha na Sprawlu i kako je došlo do toga da si ti napravio marker i sad traže da njima sagradiš jedan?? (mislim, ne sjećam se da si to radio u prvom dijelu)

Radi se o tom čuvenom čudu (ne znam kako se taj twisted shrot zove) koje je dovelo te vanzemaljce na brod Ishimura (taj "kipić" je na Ishimuru došao zbog istraživanja vanzemaljskog života)... Naime Isaac neposredno prije nego što je taj "kipić" uništio, dohvastio ga je te je to uzrok halucinacija u drugom dijelu. Naime, on njega je uništio, no taj tip koji želi da ubije Isaaca u drugom dijelu (jer je Isaac došao sebi i poćeo se prisjećati svega) NAPRAVIO! još jedan taj kipić koji je sad Necromorphe opet doveo ali u grad...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

Kako ide igra dečki? Ja sam sad na chapteru 11 Issac se opet vratio na Ishimuru{#}.Mislim da nisam ni treptao dok sam prolazio kroz medical dec.Jer se sjećate HUNTERA(čudivušte koje ze moglo regenerirati) e pa prvi put ga se suoči na ovom decku pa sam stalno hodao napet ko{#} jer be bilo frka da me ne zaskoči.Nije baš prijateljski {#}.No sva sreća u jedinici smo ga skurili {#}.

Sjeba mi igru seljak jedan, stavi spoiler.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
Dead Space 2

Javelin Gun je stvarno odličan. Pogotovo na ovoj težini kojoj igram. Plasma Cutter za rješavanje one dječice, tu i tamo koju ruku odsjeć, Javelin za tamanjenje svega i Pulse Rifle za masakar....

Chapter 7 i igra je bolja od prethodnika!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 15:23 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Aldex kaže...

Kako ide igra dečki? Ja sam sad na chapteru 11 Issac se opet vratio na Ishimuru{#}.Mislim da nisam ni treptao dok sam prolazio kroz medical dec.Jer se sjećate HUNTERA(čudivušte koje ze moglo regenerirati) e pa prvi put ga se suoči na ovom decku pa sam stalno hodao napet ko{#} jer be bilo frka da me ne zaskoči.Nije baš prijateljski {#}.No sva sreća u jedinici smo ga skurili {#}.

odlicno, bas ti hvala na spojleru
Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Upravo prelazim 10. level i jednostavno sam oduševljen...Iz levela u level igra je sve bolja i bolja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je moguće da na Chapteru 3 i 4 nema mjesta za upgrade odijela.Evo,dožel sam na 5. chapter i tamo sam upgredao.Igra je odlična,pogotovo svjetlo-sjena efekt,a zakon mi je kad sam trebao napraviti polje bez gravitacije

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 16:39 (emerik).
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Je moguće da na Chapteru 3 i 4 nema mjesta za upgrade odijela.Evo,dožel sam na 5. chapter i tamo sam upgredao.Igra je odlična,pogotovo svjetlo-sjena efekt,a zakon mi je kad sam trebao napraviti polje bez gravitacije

Uf tu sam se ja dost znao spetljat sa stasisom. {#}

16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Završih. Naživcirao se pravo..... Obavezno upgradeat javelin do explozivnog altfire.

0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Je ikako moguće do kraja upgreadati skroz sva oružja?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Je ikako moguće do kraja upgreadati skroz sva oružja?

Je, ako ne kupuješ ammo....i ako ne upgradeaš sve ostalo......{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 20:20 (gala385).
17 godina
Dead Space 2

Chapter 10... predobro, mrak, fenomenalno, to je to....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Hand cannon :)

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ovo nije normalno, koja atmosfera u igri, infarkt će me strefit {#}

Naravno,  ako se igra u mraku, i sa zvučnicma na max. !

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 22:21 (EraserHead).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ako niste znali, metla je odlično oružje u ovoj igri...{#} Kad je pravilno bacite, i ako pogodite, ubija iz prve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

pomoć itko? neznam kako da zaobiđem ove lasere, chapter 13

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 23:03 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

pomoć itko? neznam kako da zaobiđem ove lasere, chapter 13

Pobogu pa čemu ti služi staza

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ovo nije normalno, koja atmosfera u igri, infarkt će me strefit {#}

Naravno,  ako se igra u mraku, i sa zvučnicma na max. !

Sta je tako dobra?

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Pri kraju sam, na 13 chapteru...I zapravo, žalostan sam...{#}  Teško se odvojiti od tako dobre igre {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Da nam ovu godinu ne dolazi toliko fenomenalnih naslova definitivno bi mi ovo bilo već sada kandidat za No1... (prošle godine Mass Effect 2 u siječnju i niko mi nije nadmašio tu igru, a vjerujem da bi me i ove godine ME3 mogao najviše oduševit).

Ali uopće ne sumnjam da će DS2 pobrat koju "nagradu" u kategoriji!!

Bravo Visceral, ovo kupujem da stavim na policu!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 2:12 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Da nam ovu godinu ne dolazi toliko fenomenalnih naslova definitivno bi mi ovo bilo već sada kandidat za No1... (prošle godine Mass Effect 2 u siječnju i niko mi nije nadmašio tu igru, a vjerujem da bi me i ove godine ME3 mogao najviše oduševit).

Ali uopće ne sumnjam da će DS2 pobrat koju "nagradu" u kategoriji!!

Bravo Visceral, ovo kupujem da stavim na policu!!

Assassins Creed Brotherhood za 3 tjedna na PC-u

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice