Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dead Space 2
maggotmaster kaže...

LOL... just cause 2 je vrhunsko smece.....

ok,to je tvoje misljenje,sto se mene tice igra mi je super jer ima ogrman otvoreni svijet koji uvijek nudi nesto novo.

igram je preko 15 sati a nisam prosao ni 15 posto igre.jednostavno volim letit naokolo,unistavat stvari,ubijat one vojnike i zabavljat se opcenito.

sto se tice legendarnosti i duljini trajanja igre.ono sto sam htio reci,a vi krivo shvatili je to,da kad imas neku pricu,koja je vrlo dobra,nemozes ju strpati u neki gameplay od 3-4 sata igre i ne nuditi nista dodatnog sadrzaja nego samo pricu.treba vremena da se to razvije,dati priliku igracima da jos istrazuju i van price,a ne samo dati put od tocke A do B i to je to.gdje je onda tu uzitak?ja osobno volim vidjeti sve sta igra nudi pa makar to bilo prevrtanje svakog kamena,jer onda kad zavrsim mogu rec: "aha,igra mi se svidjela." ili "ne,nije mi se svidjela.vidio sam sta ima sve za ponuditi i to je to."

ne govorim ovo konkretno sad za dead space 2 nego opcenito.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Za mene, a siguran sam da isto vrijedi za većinu gejmera, uvijek bih izabrao 100% linearnu igru sa odličnom pričom, nego najveći sandbox na svijetu sa dobrom pričom. Zašto? Zato što ja ne želim da mi igra da cijeli svoj svijet na korištenje, ne želim da mi se omogući da radim sve što hoću, itd. Ja želim da mi developer pruži iskustvo koje si sam ne mogu priuštiti, da me uvuče u svijet igre i da tako provedem sate. Za ostalo mi puca k. Upravo su mi zato GTA i JC2 recimo totalno bezvezne igre, jer previše toga ja moram raditi da si složim iskustvo, a priča je bogu za plakat.

Pa u GTA4 priča uopće nije loša, štoviše sa ekspanzijama je još bolja jer se isprepliću događaji i štošta se razjasni.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
lollik91 kaže...
ok,to je tvoje misljenje,sto se mene tice igra mi je super jer ima ogrman otvoreni svijet koji uvijek nudi nesto novo. igram je preko 15 sati a nisam prosao ni 15 posto igre.jednostavno volim letit naokolo,unistavat stvari,ubijat one vojnike i zabavljat se opcenito.

sto se tice legendarnosti i duljini trajanja igre.ono sto sam htio reci,a vi krivo shvatili je to,da kad imas neku pricu,koja je vrlo dobra,nemozes ju strpati u neki gameplay od 3-4 sata igre i ne nuditi nista dodatnog sadrzaja nego samo pricu.treba vremena da se to razvije,dati priliku igracima da jos istrazuju i van price,a ne samo dati put od tocke A do B i to je to.gdje je onda tu uzitak?ja osobno volim vidjeti sve sta igra nudi pa makar to bilo prevrtanje svakog kamena,jer onda kad zavrsim mogu rec: "aha,igra mi se svidjela." ili "ne,nije mi se svidjela.vidio sam sta ima sve za ponuditi i to je to."

Za mene, a siguran sam da isto vrijedi za većinu gejmera, uvijek bih izabrao 100% linearnu igru sa odličnom pričom, nego najveći sandbox na svijetu sa dobrom pričom. Zašto? Zato što ja ne želim da mi igra da cijeli svoj svijet na korištenje, ne želim da mi se omogući da radim sve što hoću, itd. Ja želim da mi developer pruži iskustvo koje si sam ne mogu priuštiti, da me uvuče u svijet igre i da tako provedem sate. Za ostalo mi puca k. Upravo su mi zato GTA i JC2 recimo totalno bezvezne igre, jer previše toga ja moram raditi da si složim iskustvo, a priča je bogu za plakat.

Upravo tako!! Svaka chast! Ne zelim preskakivat stvari radi preskakanja stvari, zelim prichu i novo iskustvo... samo djeca to ne kuze danas jer su nafilani debilnim igrama... koje se prodaju...i to dobro (i brze se rade , jer je industrija napustila pravljenje "pravih" igara da bi zaradili brzo novce) ... pa za ..beni Bulletstorm se nisu potrudli napravit ni poshtenu konverziju, a da o Black opsu da ne pricham.

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
M_dipl. kaže...

Pa u GTA4 priča uopće nije loša, štoviše sa ekspanzijama je još bolja jer se isprepliću događaji i štošta se razjasni.

Al je zato priča u JC2 za oscara {#}

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
15 godina

dobro,dosta vise off topica,budu nas admini{#}

da li ocekujete nastavak dead space 2?

15 godina
protjeran
lollik91 kaže...

dobro,dosta vise off topica,budu nas admini{#}

da li ocekujete nastavak dead space 2?

Naravno, sigurno, radnja - Zemlja

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Da baš bi radnja mogla biti zemlja pa da Isaac mora spasiti cijelo čovječanstvo da ne postanu necromorphi :D.Samo bi još htio nadodati šta se tiče razlike između GTA i Jaust cause.Gta ima fantastičnu priču,odličnu vožnju zakon combat... dok je jaust cause kako se kaže REPETITIVAN!!! Stalno se svaki sadržaj osim glavne misije ponavlja.Imate stalno iste side questove i morate proći neznam koliko km da dođete do početka questa a još su i priča i combat smeće,ono puknem lika u glavu 3 puta sa machine gunom još nije riknuo a u GTA headshot odma ubije.Zbog tog ponavljanja nisam dovršio igru, pa dosadna postane kad moraš petsto put ić sim pak tam.Dead sapce 2 je potpuno suprotno kad je u pitanju ponovno viđena prostorija.Rijetko se vraćamo u dead spaceu u iste prostorije ali i kada se vratimo uvijek nas nešto novo čeka iza ugla{#}.

Aldex

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Danas presao igru

Sta reci nego odlicno i stvarno strasno,ustvari nisam se ovako

isprepado od 1999 i Alien Vs Predatora i DS 1 naravno :-)

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
super igra ,negdje kraj 7 chaptera ruši mi komp ; svašta probao neide..... :(
16 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

Trebaš fix -crack !

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Tužne vijest dečki.Dead space 2 Severed DLC ne dolazi na komp samo na PS3 i X360.Evo opet nepravde prema PC igračima :(.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 22:00 (Aldex).

1 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 2

prešao i ja igru,za 9 sati igranja,kako je kraj samo dobar,ma igra je čista desetka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

prešao i ja igru,za 9 sati igranja,kako je kraj samo dobar,ma igra je čista desetka

A ja se bas razocarao u kraj..

15 godina
nixXxa kaže...
joyjoy kaže...

Trebaš fix -crack !

probao razne i uvijek crash ! i to bsod ,no signal ,nekad ni reset nepomaže samo off iz struje ! neki od 17.02 danas probao i prođem onu bitku i javljaju mi vrata otvorena i uđem ,pomislio sam konačno pravi fix ali nako toga opet CRASH ! izgubio sam volju za igrat , prva verzija mi je od 15,6GB samo se raspakuje i play ,povono skinem rusko/englesku DS2 od 4,9GB(dugo se instalira) sa istim save game ali i ona CRASH......

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 0:02 (joyjoy).
15 godina
brane47 kaže...
john_ryder kaže...

A ja se bas razocarao u kraj..

ma zašto? pa happy end je :)

14 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

Heh, neznam, mislio sam da ce biti malo spektakularnije..

16 godina
neaktivan
brane47 kaže...
john_ryder kaže...

Heh, neznam, mislio sam da ce biti malo spektakularnije..

Ako ti se ovo čini loše, očito nisi vidio kraj prvog dijela.{#}

( Mislim na boss fight )

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

( Mislim na boss fight )

Nisam, da.. :D

Nisam odigrao jedinicu..

16 godina
neaktivan
brane47 kaže...
thuglife kaže...

( Mislim na boss fight )

Nisam, da.. :D

Nisam odigrao jedinicu..

Ako nisi a svidio ti se 2 dio, obvezno odigraj i prvi, zanemari ovo što sam rekao za kraj, malo jest slab zadnji boss fight, no igra sama po sebi je i više nego dobra.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ako nisi a svidio ti se 2 dio, obvezno odigraj i prvi, zanemari ovo što sam rekao za kraj, malo jest slab zadnji boss fight, no igra sama po sebi je i više nego dobra.

Moze, i planirao sam, samo nemam vremena..

16 godina
neaktivan
joyjoy kaže...
nixXxa kaže...
joyjoy kaže...

Trebaš fix -crack !

probao razne i uvijek crash ! i to bsod ,no signal ,nekad ni reset nepomaže samo off iz struje ! neki od 17.02 danas probao i prođem onu bitku i javljaju mi vrata otvorena i uđem ,pomislio sam konačno pravi fix ali nako toga opet CRASH ! izgubio sam volju za igrat , prva verzija mi je od 15,6GB samo se raspakuje i play ,povono skinem rusko/englesku DS2 od 4,9GB(dugo se instalira) sa istim save game ali i ona CRASH......

Pa 10 giga ima dead space 2.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
15 godina
nixXxa kaže...
joyjoy kaže...
nixXxa kaže...
joyjoy kaže...

Trebaš fix -crack !

Pa 10 giga ima dead space 2.

Je , ali ovo je kompresovano "zestoko" , a prva verzija mi je nekakav clone dvd! 

14 godina
neaktivan

Prešao sam igru i prosto sam oduševljen.

Čista desetka {#}

May the Force be with you!!
16 godina
Dead Space 2

evo kod frenda sam igrao igru i svidjela mi se dali se isplati kupit AVP3 ili DS2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
oo7 kaže...

evo kod frenda sam igrao igru i svidjela mi se dali se isplati kupit AVP3 ili DS2

ds2 definitivno.avp3 je smece

16 godina
Dead Space 2

gdje mi je najpovoljnije za kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moraš otić u onu spavaću sobu i uzet mrtvaca i pokazat ga ispred kamere{#}

14 godina
neaktivan
Dead Space 2

imam jedan problem u vezi dead spacea 2. dođem do jednih vrata na chapteru 7 stisnem da se otvore i igra se ugasi šta da ućinim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Fix crack.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 19:21 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da tak i meni isto

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice