pardon na laganom offtopicu ali meni nikako nije jasno zasto su u bugu (ne znam koji broj) popljuvali jedinicu?! :/ a koliko vidim masi ljudi je igra cool
Igra kao igra je super,ali ciljanje je bilo uzasno(meni barem)nije onak bilo normalno ko u svakom normalnom fps-u.Ides full sporo micat mis i ciljnik stoji na mjestu,prodjem cijelu podlogu full sporo i ovo se nije pomaklo ni milimetar.To me zivciralo jako.
Nadam se da nebudu usrali ciljanje u ovom nastavku.
Ma kakvo loše ciljanje? Prešao sam je na PS3 3 puta i na boxu jednom, identične verzije, fantastična igra, za igranje joypadom. Okanite se miševa i tipkovnice jebote i pišite eseje na pisiju, a na konzolama se igrajte.
pardon na laganom offtopicu ali meni nikako nije jasno zasto su u bugu (ne znam koji broj) popljuvali jedinicu?! :/ a koliko vidim masi ljudi je igra cool
Igra kao igra je super,ali ciljanje je bilo uzasno(meni barem)nije onak bilo normalno ko u svakom normalnom fps-u.Ides full sporo micat mis i ciljnik stoji na mjestu,prodjem cijelu podlogu full sporo i ovo se nije pomaklo ni milimetar.To me zivciralo jako.
Nadam se da nebudu usrali ciljanje u ovom nastavku.
Ma kakvo loše ciljanje? Prešao sam je na PS3 3 puta i na boxu jednom, identične verzije, fantastična igra, za igranje joypadom. Okanite se miševa i tipkovnice jebote i pišite eseje na pisiju, a na konzolama se igrajte.
kada sam zaigro DS sa kvalitetnijim mišom (Fireglider) i na moćnom računalu sa isključenim vsyncom, (koji usput forsira da igra radi u 30FPS-a i tada je upravljanje mišem užasno; dok kada se recimo vsync forsira iz nvidia contorl panela na 60FPSa radi fenomenalno) to radi ekstra odlično. Kakav gamepad. Razlučicost na 3600 DPIa, "120" FPS-a i mogu mi ti gamepadi lagano fafat...
A neznam baš da ću na konzolimoći uživat u Witcheru, Dragon Ageu (da, da ima verzija, bla bla), Total Waru i Civilizaciji (općenito u FPSima i strategijama) igrajući sa padom i rađe ja pišem eseje i igram se na "pisiju" kao i tu i tamo na konzoli...
Pa dobro, malo te ložim, ali kako ćeš npr. odigrati Killzone 2, Resistance 2, Uncharted 1,2,3, inFamous 1,2, Heavy Rain, God Of War III, GT5, Alan Wake, Gears of War 1,2,3 (neke izašle, neke ove godine), naravno ne sviđaju se svima sve te igre, ali su objektivno vrhunske.
Iskreno, recenzijama razno raznih stranica ne vjerujem, niti ne vjerujem da ću promjeniti to stajalište u budućnosti. Kao neki okvir, da. Ali da ću po napisanome odlučivati hoću li ili neću probati neku igru, to nikako. Nego, da se ne udaljujem od teme. Po viđenom, nisam nešto oduševljen (ovo komentiram bez da sam probao igru tako da mogu biti, i nadam se da sam u krivu). Grafika koliko sam mogao vidjeti je ostala ista (u jedinici nije bila loša, ali vrijeme čini svoje). Drugo, ne vidim neko novo zanimljivije oružje, a i čudovišta su ostala ista ili slična (osim one ''djece'', ali ako se ne varam bilo ih je i u jedinici). To je to koliko se moglo vidjeti. Kao što sam rekao nadam se da se varam jer baš s nestrpljenjem očekujem igru. Nadam se da nisu napravili copy-paste, samo na drugoj lokaciji.
Malo mi teksture djeluju oštrije nego u prethodniku i kao da ima malo življe boje... Za oružja se ne sekiram jer sam najviše u prelasku jedinice koristio plasma cutter plus dva oružja. Želim dalje u tu atmosferu i priču kao i da vidim kako nam je inžinjer Klark malo i psihički "mako" (dali će nas ta psiha malo vratit i na Ishimuru?). Ma da je grafički ista kao i jednica ja zadovoljan (jedino da se može forsirat AA jer u jedninici nije funkciniralo niti preko nvidia cpanela....)
...da bilo je babača i u prvom djelu...
Je, i te bebe su me izluđivale...Nadam se da će me i ove A što se tiče grafike, naravno da mi nije na prvom mjestu, ali ipak, ako već prodaju igru kao novu, i očekuju da im ljudi plate nemale novce, onda bi se mogli potruditi napraviti nešto i po tom pitanju. Jer samo malo zategnut bore nije dovoljno... A neki se ne trude ni to napraviti (F: New Vegas npr. ) Ali, vidjeti ćemo...
Ma ja mislim da će to u HD rezoluciji sa FULL detaljima izgledat ljepše nego jedinica. Itako su sve ove slike uglavnom sa konzola....
hell yeah - upravo se pre-loada! plasma cutter wtf!
Baš sam malo bacio oko, i koliko mogu vidjeti igra ima malo manje od 14gb...Ako me sijećanje služi, jedinica je imalo malo više od 7gb...U čemu tražiti uzrok ovom povećanju?
Hm, ja sam na .... za xbox360 i ps3 vidio da ''teži'' više od 13gb...
Baš sam malo bacio oko, i koliko mogu vidjeti igra ima malo manje od 14gb...Ako me sijećanje služi, jedinica je imalo malo više od 7gb...U čemu tražiti uzrok ovom povećanju?
U igrivosti, grafici itd
U igrivosti, grafici itd
Nadajmo se...
U igrivosti, grafici itd
Nadajmo se...
Nemoj da se nadamo, igra je izašla za konzole, te po IGN Reviewu sa Xboxa vidiš da je grafika fenomenalna te su igru ocijenili sa 9.0, priča je plus, blah blah... A i po nekoj logici možeš zaključiti da će na PC-u igra dosta bolje izgledati jer PC daje više grafičkih mogućnosti, mislim da imamo kandidata za igru godine 2011 :) Naravno pored Crysisa 2 koji izlazi 22. marta ove godine.
DEAD SPACE 2 REVIEW - ocjena 9.0 - AMAZING
Nisu imali novca da dobiju dodatnih 0.5 bodova :) :)
Jadan IGN nije nista zaradio na tom revjuvu :) :) :)
JK...
budem probao pa mozda i kupim...
...pa šta je ovo,ne da je teška,već preteška(18,17 Gb ).....
...pa šta je ovo,ne da je teška,već preteška(18,17 Gb ).....
Igra je 13 GB na torrentima.
Ali, nije mi baš jasno zašto najčešće verzije za PC na tim mjestima dođu uvijek zadnje...
20gb za skinut xD
Kako to da nitko više ništa ne komentira? Zatišje pred olujom?
a nema još dugo do izlaska..idem preć do kraja angry birds..:D
Ne mogu dočekat pa ni ne želim gledat ništa vezano uz igru
Sada sam čak sa dragom išao i prošetat, (vani je šljiva samo takva...) tako da ima razumjevanja kada dođe igra sljedeći tjedan
nema jogurta nema dojmova.... ionako sam je kupio i zato cu pricekat da se igra otkljuca.
Tko zna, možda je to novi oblik borbe protiv piratstva. Igre preko 10 GB da obeshrabre pirate.
Tko zna, možda je to novi oblik borbe protiv piratstva. Igre preko 10 GB da obeshrabre pirate.
Da, sada baš gledam Dead Space 2 CE 18GB (bez ostalih jezika 14)... pa ti skidaj sa našom ekstra brzinom...
ne kuzim... jesu sve igre na steamu lakse od retail ili je fora u necem drugom?
Ne vidim problema...Ako je dobra brzina, skine se za dan-dva...
Ne vidim problema...Ako je dobra brzina, skine se za dan-dva...
to meni ili... ako je kazem da ne kuzim zasto je steam verzija laksa od ovih nazovi retail koje su jos i kompresirane (koliko toliko)... i jesu li sve steam igre lakse od svoje retail brace?
tek sad vidim da ocito nije namijeno meni.. pardon
stavio i dva ujutro i u 12 gotovo. 18 gb a nisam niti osjetio :D
standard tcom paket.