Demo stigao, a ja bolestan, divno. Može mi netko poslat link za download preko PM da kasnije ne tražim?
stigla su mi ve 2 linka, hvala.
ima nas jos.. ako zavrsim u bolnici komp i crysis idu zamnom..
Demo stigao, a ja bolestan, divno. Može mi netko poslat link za download preko PM da kasnije ne tražim?
stigla su mi ve 2 linka, hvala.
ima nas jos.. ako zavrsim u bolnici komp i crysis idu zamnom..
jel se mozemo kasnije dogovorit za igru ? oko 8-9 il kad nam najbolje pase ?
Demo se skida :))))) jedva cekam!!!
Ocu i ja igrati :(
Radi li DX11?
Onaj nano vision mi se čini malo overpowered. Čim sam ga počeo intenzivnije koristiti poboljšao sam se, sa njim odmah vidite protivnika preko cijele mape, a također i one koji su u cloaku. Samo je poanta brzog izmjenjivanja modova da uštedite energiju. Malo me prca što mi šprint troši, nisam naviknut na to
Jedino koliko sam skužio u multiplayeru nemože se kustomizirati oružje unutar igre, u kontrolama piše da je to samo za kampanju...
nek ide u 3pm,neće mi uopće napravit acount
alo djiberi! usporedba s betom? destrukcija, kakva - takva? tempo? jel se postavke daju malo preciznije stelati ili je kao u beti? i jos puno, puno toga....
da se nadjemo veceras na nekom serveru pa da se rokamo
Evo baš probao malo. Ova igra će se kupiti...
1920x1080; Hardcore postavke; od 35-55 FPSa
Nekako mi previše tog blooma ima sve svijetli neki klinac
Radi li DX11?
Nebi baš rekao. Jer ako ja sa ovom kantom imam u prosjeku 40 FPSa na hardcore postavkama onda nešto ne štima. Prije bih rekao da je to DX9
Evo baš probao malo. Ova igra će se kupiti...
1920x1080; Hardcore postavke; od 35-55 FPSa
Nekako mi previše tog blooma ima sve svijetli neki klinac
Je, sve je nekako zamuljano i svjetli kao da su lampe na svakom koraku.
OK ja skidam... Ima li u tome demou za mijenjati postavke ili slično?
Ma nema štanga... niti postavke, niti destrukcije....
Rezolucija, kontrole i igraj.....
Baca na opaki port sa konzole, kao da im se nije dalo radist za PC...
I btw ja sam kratko igrao, ali jel moguće da nema leana----
Poceo skidati transfer rate 492 KB/sec, pise za 50 minuta da je gotovo,valjda sve bude ok.
znači ista beta,pa šta je mp isti kao sp?
Metalne površine svijetle na niskom suncu. Trebate otići u neku zemlju (grad) južnije, prema ekvatoru. Sunce je tamo vrlo nisko i u određeno doba dana pada na sve tako zgodno da svaka glatka i imalo reflektivna površina sjaji - metalne površine, automobili, ograde, stakla i sl. sve ima "bloom" uživo.
znači ista beta,pa šta je mp isti kao sp?
ja ne vidim nikakvu razliku u grafici u odnosu na betu
Metalne površine svijetle na niskom suncu. Trebate otići u neku zemlju (grad) južnije, prema ekvatoru. Sunce je tamo vrlo nisko i u određeno doba dana pada na sve tako zgodno da svaka glatka i imalo reflektivna površina sjaji - metalne površine, automobili, ograde, stakla i sl. sve ima "bloom" uživo.
Ma ovdje su brate pretjerali. Sada sam stavio naočale za sunce i derem.
I da naravno, nema prone, nema lean... zašto je to bilo u jedinici, a sada nema...hm... da mi je znat
Razlike u grafici naspram onoga nema!!! Iste postavke, jedino mi radi na nešto FPSa
I da naravno, nema prone, nema lean... zašto je to bilo u jedinici, a sada nema...hm... da mi je znat
Razlike u grafici naspram onoga nema!!! Iste postavke, jedino mi radi na nešto FPSa
Zato što smo dobili port sa konzole
ajde pls dajte mi link gdje mogu download
nasao sam, skida se
jos mi acc creata omfg
glavno da svi kazu kako im je pc vazan.. pih, ali jos ima nade mozda je samo do dema
a zas vako sporo pravi acc
Evo ja skidam sa http://www.ea.com/crysis-2/1/demo :)
dobro kako ga skidas , udem na stranicu sve sam 4 pta pretrazio i nema download linka ?
teski consolitis..
Ništa od toga, tj. od stvaranja accounta. Besmisleno dugo traje. Radije ću pričekati još neko vrijeme dok ne izađe cijela igra, nego da sada sjedim i nadam se da će u doglednoj budućnosti stvoriti mi account. A ionako nisam ljubitelj multiplayera.
Prone nema, ali lean ima. Kad dođeš blizu nekog ugla onda ti se sam nagne na stranu ili kad čučiš iza nekog zaklona isto samo naciljaš i on ti se sam digne kolko treba da pogleda preko. To mi se čini dosta dobro izvedeno.
ja sam skinuo s nvidi.ne stranicemi još 40 min i odo pičit malo;)
Evo ja skidam sa http://www.ea.com/crysis-2/1/demo :)
dobro kako ga skidas , udem na stranicu sve sam 4 pta pretrazio i nema download linka ?
teski consolitis..
pa da
..a cijelo su nam vrijeme prodavali maglu kako je igra rađena da bude PC ekskluziva itd itd...ne vjerujem da će se u full verziji nesto promjenit..ccc...razočaran sam sada