Ja naviknuo u CODu na 90, a WTF je ovo... valjda 45.

55 i meni je ok.
Koliko je bilo u prvome Crysis? Ono mi je OK
koliko ce kostat Crysis 2 kod nas?
Evo system requirements sa najnovijom GTX550 Ti.
Phenom 2 x4, GTX550, DDR3 4GB
Full HD i Hardcore (DX9) svega 25FPS-a. Lose jako lose.
Evo system requirements sa najnovijom GTX550 Ti.
Phenom 2 x4, GTX550, DDR3 4GB
Full HD i Hardcore (DX9) svega 25FPS-a. Lose jako lose.
de zamisli dx9 pa jel moguće da igra nema ni dx10???
de zamisli dx9 pa jel moguće da igra nema ni dx10???
U startu koliko sam shvatio dolazi sa DX9/DX10, a kasnije i DX11. A što se tiče postavki, morali bi stavrno to adresirati da se to može detaljnije podesiti...
U startu koliko sam shvatio dolazi sa DX9/DX10, a kasnije i DX11. A što se tiče postavki, morali bi stavrno to adresirati da se to može detaljnije podesiti...
Nekak se više ne nadam tome...
Jel zna tko kad ce game.co.uk pocet s isporukama?!
a kad ja kazen da je to lose meni kazu da sam troll :/
A uvijek su tu dobri stari CFG-ovi.
Ma kad dođe DX11 onda će ubacit još jednu novu postavku, pa će biti:
GAMER - ADVANCED - HARDCORE - DOUBLE PENETRATION
Eto i službene potvrde na Nvidia stranicama , igra NE dolazi sa dx10 niti dx11, dakle još do prije par dana na nvidia stranicama pored igre Crysis 2 je stajalo DirectX11 i sad su to makli haha pa ovo je sprdačetina na kvadrat..reklamirali su kartice sa time, znam čak i neke kutije od grafi di su stavljali screenshoote od crysis 2 i sad eto nam kobasa u zube... Achived with Cryengine 3...pa stvarno je za Cry (plakanje)
Dakle samo DX9 madafaka jea..sad idem na tavan po svoj ati radeon 9600 PRO ponovo je u modi vračamo se u 2006 ak se ne varam
Grafika izlgeda odlicno,ajde previse pricate,za 4 dana izlazi igra pa cemo vidjeti.
J*bo ja i DX10 i 11 i 545436 kad Crysis izlgeda bolje neg 'DX11' igre,a koristi DX9.Rekla kazala,jos 4 dana...
Eto i službene potvrde na Nvidia stranicama , igra NE dolazi sa dx10 niti dx11, dakle još do prije par dana na nvidia stranicama pored igre Crysis 2 je stajalo DirectX11 i sad su to makli haha pa ovo je sprdačetina na kvadrat..reklamirali su kartice sa time, znam čak i neke kutije od grafi di su stavljali screenshoote od crysis 2 i sad eto nam kobasa u zube... Achived with Cryengine 3...pa stvarno je za Cry (plakanje)
Dakle samo DX9 madafaka jea..sad idem na tavan po svoj ati radeon 9600 PRO ponovo je u modi vračamo se u 2006 ak se ne varam
A sramotno je, ali bar budu naknadno to stavili.
Yeah! Looking forward to meet my sys requirements for pc.
Nadam se da će na DX11 ipak malo ugrijati moju 6950, after all zašto sam i davo preko 2 soma za nju?
sta ti nije bolje preko steama, taj ea downloader je najveće smeće
Ja također preporučujem steam. Bez konkurencije najbolje rješenje što se igara tiće, nažalost kod nas malo poznato i rašireno.
Od kad sam prvu igru aktivirao na steamu više ni jednu drugu nisam kupio a da nije bila preko steama. Sad ih imam ravno 42... :))
Više nema guranja DVD-a u player da bi igrao neku igru i sličnih gluposti.
Svom account-u pristupaš s bilo kojeg računala, downloadaš igru i igraš. Posebno od kada je "flat rate" postao standard.
Sve zakrpe (patchevi) za igre se skidaju automatski.
Steam za većinu igara prati napredak igrača i procesira multiplayer servere.
Napraviš si steam "frends" listu i pratiš kad ko igra te se spajaš automatski na server gdje frend igra.
Isto tako, postoji veliki broj "steam grupa" baziranim na određenim igrama tako da može brzo naći grupaciju koja te zanima (npr. iz tvoje zemlje) i priključiti se istoj.
Svaki čas imaš brdo akcija, i možeš vrhunske nabaviti igre vrlo povoljno.
Plaćaš "pay-palom" pa ne ostavljaš nikakve podatke od kartice u steam account-u.
Nedavno je uvedena i dodatna zaštita accounta "steam quard".
Preordanje "Crysis 2" preko steam-a http://store.steampowered.com/app/99830/
Ja sam već preordo jednu licencu zbog Limited Edition dodataka u startu, a sad razmišljam da uzmem još jednu licencu dok traje Limited Edition akcija.
Ne znam dali je već neko naveo šta ulazi u Limited Edition, ali nije loše i ponoviti... :)
Limited Edition includes the following Multiplayer bonus content:
Hologram Decoy
-SCAR weapon attachment
-Project a hologram of yourself used to deceive and confuse enemies
SCAR weapon skin – digital
-Medium assault rifle
-High accuracy and fire rate
-Unique digital camouflage variant
Unique Platinum Dog Tag
-Displays your rank
-Can be viewed by others
-Helps identify players
-Unique platinum frame not available through any other means
Bonus XP
-Awards additional experience
-Immediate boost to level 5
-Immediate access to all preset classes
Da li netko zna kad game.co.uk pocinje slati preordere za crysis 2?!
Da li netko zna kad game.co.uk pocinje slati preordere za crysis 2?!
A kad počinje sa ea download managerom?
Ja ne preporučam Steam. Game.co.uk, Stardock Impulse i direct2drive.co.uk nude digitalne verzije igara za znatno manje cijene.
Čovjeće nahvalio si Steam, a za istu cijenu njihove jedne igre mogu drugdje kupiti dvije iste... I ne sviđaju mi se u zadnje vrijeme, mislim lijepo je sve to ali ja niti ne posjedujem igre koje kod njih kupim. Mislim zašto onda pare dajem ako ne kupujem proizvod? Ispada kao da je Rent a car skuplji nego kupovina auta...
Taj steam je najvece smece koje je svijet vidio.
Na basehostu sam za 120kn piknuo key,a gle,tamo je 50E.
Ma daj,nisu normalni.
Ma daj,nisu normalni.
Nepricaj gluposti steam je odlican naravno da je 50e kad je igra nova ali nakon nekog vremena cijena padne a pitanje je kako basehost dolazi do keyeva...
Ma daj,nisu normalni.
Nepricaj gluposti steam je odlican naravno da je 50e kad je igra nova ali nakon nekog vremena cijena padne a pitanje je kako basehost dolazi do keyeva...
Za većinu igara nikad ne padne. Steam je izrazito skup, a u mnogim slučajevima skoro duplo skuplji od konkurencije.
Ja ugl sve nalazim na EA DM (electronic arts download manager) a to kupim preko game.co.
Na Steam samo ako nema drugdje ili ako baš nije cijena velika što baš i nije slučaj kod SteamaxD
Crysis 2 ni pod razno download. Org se uzima i to kada dođe u nas u trgovine sa kutijom da bude. Eventualno još pričekam patch da
mi igra bude kompletna kad sam ju već platio 300-400 kuna.
ako mislis na igre kao Call of duty onda da ali kad imaju popuste onda su popusti masovni i igre su zaista prejeftine ponekad! naravno da treba gledati da se sto jeftinije prode ali isto tako nije uredu nazivati steam smecem!