dado reci mi,,znan da je proc srot zato pitam :/
moglo bi raditi imas okej grafu pa če to izvuč...
dado reci mi,,znan da je proc srot zato pitam :/
moglo bi raditi imas okej grafu pa če to izvuč...
jel mi moze netko reci zakaj koljes marince? nije mi to jasno.....
Meni to malo izgleda lejm. Puno prelagano, čak i kad se uzme u obzir nanosuit. Pucaju po njemu a frajer se ni ne obazire na to. A i AI ne izgleda baš blistavo.
Ako ne će bit postavke da borba bude teža i da se kažnjava izletanje pred 10 protivnika a automatskim puškama ne vidim smisla za prelaziti SP.
jel mi moze netko reci zakaj koljes marince? nije mi to jasno.....
zato jer oni kolju tebe..
al buduci da ja ne znam zakaj oni kolju tebe....nije mi logicno...ak imas aliene da drapas, cemu marinci kolju tebe, ako si im ti pomoc sa neba XD
znam da je bila neka prica da si ti ukro nanosuit i onda oni tebe napadaju zbog toga, ali nisam siguran..
znam da je bila neka prica da si ti ukro nanosuit i onda oni tebe napadaju zbog toga, ali nisam siguran..
Ako hoces pm sam reci ^^ spetljana je prica dosta
Ako hoces pm sam reci ^^ spetljana je prica dosta
sta si igro betu a:DD...ma necu..ne zelim znat sta je:D, da se uzivim u igru!:PP
slobodno napisete u par recenica...nisam igrao betu, zakasnio....samo MP demo.
Nemojte pisati priču niti detalje molim vas. Mrzim to. Barem upotrijebite spoiler onda...
Nemojte pisati priču niti detalje molim vas. Mrzim to. Barem upotrijebite spoiler onda...
ili pošalji na pm tome ko oce
panemoj citat OMG ako zelis iz igrice saznati....
LOL.
Spoileri su uvedeni s razlogom - koristite ih :)
ovo treba stavit pod humor
pa sta bi trebo reci.....
Kada kupim CD key preko Base-Hosta (a namjeravam uzeti Crysis 2), kako dodajem igru u svoj EA download manager, odnosno na svoj EA account!? Da li netko zna!?
Kada kupim CD key preko Base-Hosta (a namjeravam uzeti Crysis 2), kako dodajem igru u svoj EA download manager, odnosno na svoj EA account!? Da li netko zna!?
desno imas kotacic,vise zupcanik
i klikni i redeem game code
sta ti nije bolje preko steama, taj ea downloader je najveće smeće
Da ali na Steamu je igra puno skuplja...
ako kupi cd key preko base hosta ista je cijena
Šta se može aktivirati na Steamu?
mater im je**m, kad sam ja naručivo bilo je steam only game..i sad promjene..sad cu ih trazit da mi vrate pare..konji glupii
mater im je**m, kad sam ja naručivo bilo je steam only game..i sad promjene..sad cu ih trazit da mi vrate pare..konji glupii
Ne kužim o čem pričaš, jel možeš pojasniti? Ja sam isto kupio na base-host key pa me zanima kak mi je najbolje DL-at?
ma meni se činilo da je na početku bilo da će igra za steam izać i zato sam je naručio..al sad sam razgovaro sa likom i kaže da je oduvijek bilo za eadownloader...ma nije ni eadownloader tako loš, nego ne volim da imam igre razbacane po raznim klijentima..neznam ko mi glavu drži sad još na to moram mislit:DD
Wtf, pa mozes imati na Steamu?
MEREL OVA IGRA RADIT NA OVOM ČUDU:
2GB RAM
HD4650 1gb
CPU 2,80(2CPU)
ali makar low
da
Ili jednostavno skine pirata s torrenta i upiše key...
jel se to meni čini samo da je sve u toj igrici mi je nekako zumirano..od oružja koje zauzims pola ekrana..sve mi je nekako veliko u odnosu na prvi dio jel to i vama tako ? Jel to taj FOV što svi spominju?