NE!
Gle kakav si cim ne das zeni...
Tek sad i sam vidim kakva greška je to bila... Nekako imam osjećaj da će sljedećih par dana biti suša za kaznu
Al dobro, nećemo više o tome dok nisam postao poznat kao "Onaj koji nije tija yebat"

NE!
Tek sad i sam vidim kakva greška je to bila... Nekako imam osjećaj da će sljedećih par dana biti suša za kaznu
Al dobro, nećemo više o tome dok nisam postao poznat kao "Onaj koji nije tija yebat"
"Onaj koji nije tija yebat", kako žena?
NE!
NE!
Aha, ona ti je na account-u sad, i što god ju pitaš odgovor je NE!
NE!
Aha, ona ti je na account-u sad, i što god ju pitaš odgovor je NE!
NE!
OMG.Odbio si kad je ona bila za akciju.
Brutalno jbt.
Našao sam Fix za onaj 3659 port
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Smart-Port-Forwarding.shtml
i video uputstvo kako ga postaviti
Meni svaki put popravi, nadam se da će i vama...
Brutalno jbt.
A vidiš ti do čega je mene taj BF doveo
NE!
Ovako ti je sad cijeli idući mjesec
http://vukajlija.com/reakcije/145100
Jesi razmisliod da promjeniš ime na Battlelogu .. OKNTY
Više ne odgovaram na ništa u vezi toga. I bilo bi vrime da počnem šta radit na poslu... Doviđenja
Više ne odgovaram na ništa u vezi toga. I bilo bi vrime da počnem šta radit na poslu... Doviđenja
Sljedećih misec dana će ti hitreg biti očajan.
Jucer mi je onaj yebeni FuTovac (cerealno) popio zivce sa tenkom,skupa sa svojim kompicima,a vas nigdje ni za lijek.
Taj mi je malu djecu jednom radio na Sieni.
Imao papak minione, a ja solo.
Dočekivao me na spawnu i ne može falit.
Al, ipak sam ja pro, pa sam ga na kraju razbio unatoč minionima.
Međusobno score na kraju je vjerojatno bio 1 - 10, ali taj jedan je bio sladak :)
to sam te ja fiksirao i onda smo ga disableali i junački sam u smrt išao i smawirao papka tako da nije bio flawless round za njega.
Sljedećih misec dana će ti hitreg biti očajan.
Nepostojeći.
Znaci danas se skupljamo i idemo se sorat sa njim i njegovim minionima?
Oko C zastave?
Oko C zastave?
Ajde! Antrax, zovi Dadu :)
Dodal budem te na Battlelog. Koga da izbacim? Spelca ili Djukelu?
Znam ti mail adresu... I mogao bi dobiti mailove uznemirujućeg sadržaja od "origina"
to sam te ja fiksirao i onda smo ga disableali i junački sam u smrt išao i smawirao papka tako da nije bio flawless round za njega.
Šta me nisi pustio nakon par pokušaja da se sam bakćem s njime?
Nisam baš siguran da si mi cijelo vrijeme pomagao?
Jbga, star sam, senilan :(
Dado je sirotinja i nema te mape :(
Ako vidite te FUT-ovce na nekoj Milly Vanilly stazi, rado ćemo vam se pridružiti da ih razbijemo k'o beba zvečku.
Oko C zastave?
Ma mozes Damu,on ti je onako.. Li-la.
Cujemo se popodne na Blogu pa se spojimo na ts negdje i idemo stalkat FuTovce za revenge!
Vidis da Antraks jos uvijek osjeca posljedice tog penetriranja..
Nakon izvršene uplate pozamašnog iznosa (svi smo materijalisti a ne neke osjetljive pichkice) na naš žiro račun popuni aplikaciju i pošalji dvije obnažene slike platoon founderu i dragom velikom vođi Cyberu. Po primitku naprijed navedenog vijeće staraca će zasjedati i odlučiti da li možeš da pređeš na drugu fazu inicijacije (koja nije nimalo ugodna ) . Ne mogu ići u detalje i objasniti šta je inicijacija. Sve što mogu i smijem reći je da je to jedan mali ritual na kojem se svi skupimo, a isti je smislio nač član po imenu MUDO_HR. Samo pusti mašti na volju
E taj Mudo bas ima muda. Mene pitao da li cu doci u vas platoon a sve ovo nije naveo.
Mudo ovako nema sanse. Ajd pare nisu upitne ali ovo ostalo no way
Brutalno jbt.
Veli tip koji je svojedobno solidnom komadu rekao "vidio sam i bolje".
Brutalno jbt.
Veli tip koji je svojedobno solidnom komadu rekao "vidio sam i bolje".
..˝a yebao i gore˝..
Nakon izvršene uplate pozamašnog iznosa (svi smo materijalisti a ne neke osjetljive pichkice) na naš žiro račun popuni aplikaciju i pošalji dvije obnažene slike platoon founderu i dragom velikom vođi Cyberu. Po primitku naprijed navedenog vijeće staraca će zasjedati i odlučiti da li možeš da pređeš na drugu fazu inicijacije (koja nije nimalo ugodna ) . Ne mogu ići u detalje i objasniti šta je inicijacija. Sve što mogu i smijem reći je da je to jedan mali ritual na kojem se svi skupimo, a isti je smislio nač član po imenu MUDO_HR. Samo pusti mašti na volju
E taj Mudo bas ima muda. Mene pitao da li cu doci u vas platoon a sve ovo nije naveo.
Mudo ovako nema sanse. Ajd pare nisu upitne ali ovo ostalo no way
To smo nedavno uveli na zatvorenoj sjednici izvršnog vijeća G-klana.
Jbg, da si odmah prihvatio prošao bi lišo. Ovako....
Jedno offtopic pitanje:
da li ima kakav soldier camo/uniforma da se prilagođava layoutu mape? Ne da mi se switchati uvijek!
Ono kao u BC2!
Onda to mora da je bilo prije 2-3 dana hehe.
Neznam dali cu i igrati toliko vise. Dosao do rank 130 i pokusati cu uzeti sve asignmente i to je to.
Vala sam se i naigrao.
Jedno offtopic pitanje:
da li ima kakav soldier camo/uniforma da se prilagođava layoutu mape? Ne da mi se switchati uvijek!
Ono kao u BC2!
Koliko sam vidio ima samo adaptivnih "bojica" za oružje i vozila, za uniforme nažalost ne...
Jedno offtopic pitanje:
Ono kao u BC2!
Koliko sam vidio ima samo adaptivnih "bojica" za oružje i vozila, za uniforme nažalost ne...
Haha "Koliko sam vidio" :)) A napamet znas cijelu igru i battlelog :P :)
Vrlo praktično i intuitivno od njih, nema šta!
@cyberdemonVZ
@mrski
tnx :)
@cyberdemonVZ
@mrski
tnx :)
Jesi im platio u naturi ili solarno?