Preordered :)
Samo se nadam da opet neche biti delfin skakanja i tih gluposti. Trebali bi razmisljati o takvom balansu od samog pocetka, ali hajde. Biche mocno sa dogfihts oko Ajfelovog tornja ;)
Preordered :)
Samo se nadam da opet neche biti delfin skakanja i tih gluposti.
Toga neće biti jer se neće moći pronati u middle airu, morati ćeš biti na zemlji da čučneš ili pronaš.
da glupo je stavit ovdje detalje, nego amo ca za svaki info otvorit novu temu
Ne spamaj bezveze, ako češ pročitat, pročitaj, ako nečeš ostavi.
Pa dobro ti je rekao
Da ju netko već preordeao ?
1 | Da (EA Store 350kn) |
---|---|
3 | Da (Base host 199kn) |
5 | Skupljam pare |
5 | Da (čekam Steam) |
25 | Budem kada se sazna više de... |
Pametno, i ja bih radije na steamu uzeo, ovaj eadm je teško smeće, bar meni.
Da ju netko već preordeao ?
Ja nemam gdje kliknuti jer ti fali:
DA (Steam) ili čekam steam.
Da,taman kad izade na jesen,doci ce blagdani i blagdanski popusti na steamu,i svi cemo si ubost battlefeid 3 za 100 kn haha.
Da,taman kad izade na jesen,doci ce blagdani i blagdanski popusti na steamu,i svi cemo si ubost battlefeid 3 za 100 kn haha.
Ma za 50. Ja isto čekam steam, volim sve na jednom mjestu imat. Osim žena, naravno.
Battlefield 3 Limited Edition features Battlefield 2 maps, weapons...
The LE will include a 'Back To Karkland' map pack, which features revamped content from Battlefield 2.
The ad reveals: "This themed expansion pack features four legendary maps from Battlefield 2 boldly re-imagined with frostbite 2 physics, destruction and visuals.
"Completing the package are classic Battlefield 2 weapons and vehicles, unique rewards, new Achievements/Trophies and more."
Ovo mi se ne sviđa, mislim to da sa LE dobiju neke mape više od onih s normalnim izdanjem. Bolje da su stavili kao u bc2 da oni sa le dobiju otključana neka oružja.
Sa ovime sad malo previše fantaziraju.
Pa dobro kuky,i tak smo mislili preorderat igru.Pa nam je isti ku*rac.
Samo mi se ne sviđa što će ekipi koja kasnije kupi igru taj dlc naplatit.
Nije mi jasno zašto se ne drže iste politike kao kod BC2. Besplatne mape. A ne ovo. Ko COD. 4 mape naplaćuju. I nije mi jasno zašto ih odmah u igru nisu mogli stavit. Ma bezveze.
DA!
Iz izvornog teksta uopće se ne govori da će mehanika noža biti kao u bc 2
Što se tiće BF3 LE će najvjerovatnije doći u pre orderu kao normalna edicija pa stoga će svi preordati LE
jel ovaj bf3 na base hostu za 200kn LE?
DA!
Ak su samo mape u pitanju onda se slažem.
Ali:
"Completing the package are classic Battlefield 2 weapons and vehicles, unique rewards, new Achievements/Trophies and more."
Po ovom meni taj DLC više zvuči kao nešto tipa Vietnam. Ili čak remake BF2.
Umjesto da naprave čim više mapa za BF3,oni se sad je8u s tim dlc-om.-..
Ma ne je+u se oni ništa, to je gotovo odavno, samo oće više zaradit. Fuj.
Ma ne je+u se oni ništa, to je gotovo odavno, samo oće više zaradit. Fuj.
zato je najbolje predorder i mir. samo moram saznat jel onaj preorder na base hostu LE..
Ja držim fige da je na Steamu preorder LE.
Budući da nemam BF2 ja nemam ništa protiv tog DLCa.
a i bit će dobro vidit stare mape u novoj igri i engineu...
Ma 99 posto ljudi će kupit taj DLC zbog mapa.
Al ovo sa achievmentima je kul. Mislim. Ako će ih igra opće podržavat. Jer u BC2 ih nema? Imaju insignie i pinovi.
Ma 99 posto ljudi će kupit taj DLC zbog mapa.
Al ovo sa achievmentima je kul. Mislim. Ako će ih igra opće podržavat. Jer u BC2 ih nema? Imaju insignie i pinovi.
Pa onda će 99 posto ljudi preorderat igru,a ne kasnije kupit igru i još dodatno plačat dlc.
Vidjet ćemo šta će reć 1.3..na gdcu
Ma ovu ću uzet 100% samo da dođe na Steam, kom se da zahebavat i natezat s ovm firmicama pa da se desi sranje kao sa Black Ops. I neće mi biti žao data 100-tinjak kn više, kada znam da ću igru moći unapred skinuti i sve.