Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Armored Warfare
hari85 kaže...

Jel f2p model ista bolji od WoT-ovog, jer onaj shit model me je odvratio da pridem blizu igri.

Jeste, bar po ovome sto vidim do sada, ali trebati ce sacekati tier 10 da mogu dobiti neku realnu sliku. Najveca razlika je u tome sto su tank upgrades, bar koliko mi se cini za sada, puno suptilniji, tj. tenk kada ga tek uzmes je vec upotebljiv, sa upgrejdima postaje bolji, ali nije razlika kao kada u wotu uzmes full stock tank i kada ga upgarde, ovdije sa motorom dobijes pola seknunde na ubrzanju 0-30kmh ili kada stavis gun dobijes 10-20% na dmg i pen. Druga stvar je da nema gold ammo, inace sam ammo je punooo bolje rjesen nego u wotu. Naravno da ce ljudi koji imaju prem biti u prednosti, zbog brzine grinda, ali bar kako mi se sada cini manje nego u wotu.

Evo taman sam full upgrade T72 i odigrao jednu nelosu partiju. 10 partija za redom me baca u partije di je 80% tier 6 tenkova i vec pokoji tier 7, sad me bacilo sa nizim tirom pa sam si dao malo oduska .

Muhahahahaha
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

inače, MM još ne diše punim plućima jer nedostaje igračâ pa kad počne "prava" open beta bit će fix

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

U pikcu makjinu tko ce docekat vise cetvrtak.

posto sam ja DOBIO kod za early acces i time tenk, a reko sam kolegi da cu se oduzit

a u medjuvremenu zabranio sam sebi trosenje para na AW jer jedva stognem wot- wowp , a nisam ni taknul wows mjesecima

i trebam opet skidat wot danas jer mi crasha na desktop stronk programniku usprkos ...

tako da cu iskoristit priliku i giftat ti onaj 13 ojra Funders pack ™

imam 3 kondorova dana (dobijo slobodno na poslu ) tako da ce bit kuca -birtija birtija kuca

samo me PM-aj da vidimo kak se to moze giftat ili kak cemo

imam pejpal i u rukavu pejsejf bonove (p.s. ak si iz bosne, onda u npr. wotu pejsejf ne radi jer ne daju kao opciju)

ED0 je posto CC

ne nije hebeni koko $anel nego komjunitink kontribjutork©®™

pm-aj mi ign pa ti saljem, nadam se da imas brzi net

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Da, mm jos naravno nemoze raditi punim plucima, dosta ljudi igra premiume i converta xp, tako da ima jedno 800% vise tier 6 tenkova nego tier 5 atm .

Jedna stvar koja mi se pravo svidja je sto odabirom comandera, crew skillova i opreme za tenk mozemo blago prenamjeniti tenk, tj. mozes imati MBT da bude recimo bolji kao sniper ili bolji kao brawler, ili opet nesto izmedju. Tako da ovo dodaje sirini gameplaya. Bas malo sada gledam commandere koji su in game atm, 3 imaju na startu, dva se mogu odmah koristiti, a jedan se otkljuca za nesto love, dva se jos mogu otkljucati u igri i oba su na tier 4 arty kod razlicitih dealera. Imaju jos 3 commandera, dakle to je 8 sve zajedno, a ova tri su se dobijala preko ovih early acces fora i to.

Muhahahahaha

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Hoće biti neki forumski bataljon da se lakše skupimo za zajednički pve i pvp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

iskreno se nadam da bude. jel se meni cini ili neki tenkovi imaju puno manje poligona?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Hvala čovik, ali imam obaveza ova 2-3 dana tako da se nece nac mnogo vremena ni za tenkove.. 

14 godina
neaktivan
Armored Warfare

Uzeo sam ovaj pack za 14e.Pa ako ima ekipe koja igra nek me slobodno doda :) Hrža23

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Dobra ova igra, ostaje vidjeti kako ce se stvari razvijati, usudim se usporediti LOL i DOTA2 sa AW i WOTom. WOT ce ostati igranija igrao isto kao i LOL, ali ce AW definitivno biti igran i imati svoju publiku kao DOTA2.

Muhahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 0:16 (Mquany).

0 0 hvala 0
13 godina
Armored Warfare

Kriva tema

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

Odluči se čovjek grindati samo jednu granu i onda kad počneš odjednom kao djeta u dučanu sa slatkišima, sve bi probao....

battlelog pukycro

4 0 hvala 1
15 godina
Armored Warfare

a ne naplacuju se slotovi pa si krenes ostavljat tenkove " za poslije" da imas "za gust" i eto brzo puna garaza svega a ne stignes igrat

ja tak zapeo u wotu na t8 skoro svih grana i sa svim nacijama

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

najbolje si postavit cilj držat se toga. bez obzira na sve. ja pičim T-linijom (right to Armata), i uz to ću u garažu spremit PZH 2000, pod obavezno, a za ostalo ću odlučit usput. e sad, malo te i OI skreće sa zacrtanog puta, zbog sistema retrofita (nadogradnji), pa si za (bolje tj skuplje) nadogradnje, prisiljen skrenut na neku sasvim drugačiju granu, ako svoje vozilo namjerava opremit najboljom opremom ... uglavnom, ako svog abramsa želiš opremit opremom koja će u konačnici raditi damage veći za 7.5%, ta oprema će bit otključana tek kada otključaš T-90 ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

I ja krećem pravo na Armatu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

T-72A u garazi, njegov grind ce biti koliko toliko podnosljiv, a vec od tier7 i T-80 pocinje krvavi posao. 

Muhahahahaha

4 0 hvala 0
13 godina
Armored Warfare

Jel može mala pomoć ?

Kad se planira službeni izlazak igre (ne open beta i sl) ?

Ako sada uzmem neki od FP i počnem grindat, kod službenog izlaska jel ostanu postignuća (tenkovi) ili se kreće iznova ?

Sutra kad ide open beta jel će još biti u ponudi FP ?

Objašnjenje : razj.... me wot (po ko zna koji puta ), tako da mislim danas početi sa AW i gdje najbrže ptodati wot acc (pun kufer t10, nekoliko premiuma t8- i type među njima i 10000 golda) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

FP je moguće kupit još danas, odnosno do početka open bete...

sve što nagrindaš ostaje i nema više reseta..

sinoć je bila neka akcija di su dijelili najveći FP ali samo 500 kom što je planulo u sekundi..

ako (kad) dođeš pošalji poruku pa možeš s ekipom na TS i zajednički grindati dok upoznaš mape i sitnice

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

ja krenuo prema m8 thunderboltu... jednostavno mi dojadili ti teskasi. zelim nesto lagano brzo i smrtonosno... 

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja krenuo prema m8 thunderboltu... jednostavno mi dojadili ti teskasi. zelim nesto lagano brzo i smrtonosno... 

Ja sam za sada puno ucinkovitiji sa TD i sa LT nego sa MBT tako da ti nije to niti ludo, uzeo sam VFM 5 prem tenka i puno je zabavniji za igrati od MBT. Jedini razlog zbog kojeg idem na ruske MBT je izgled T90 kojeg obozavam . Konbinacija brzine i view rangea trenutno se pokazuje puno ubojitija od oklopa.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

ja sam trenutno na t5.. treba polako i gustat se.. sheridan mi nije bio bas nesto ali ovaj svabo je ubojica 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja sam trenutno na t5.. treba polako i gustat se.. sheridan mi nije bio bas nesto ali ovaj svabo je ubojica 

Vidio sam da ljudi cuda rade s tim tenkicem, planiram ga parkirati u garazu .

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Šta nije danas trebao biti pušten am, ja sam ga jućer iza ponoći ostavio skidat, danas ujutro je gotov, idem ga probati i dobim ovu poruku...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

obično njihove stvari počinju ~16:00...

tako je bilo i sa head start ali ipak (ako ti se dâ) pokušaj i ranije

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Aha, hvala, znači oko 16 moram čekati, wot obićno pušta update i ostalo u 7, dosta su si slićni, imaju fixno vrijeme kada releaseaju nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

budući je sve u beti još ništa nije fix ali iz iskustva do sada tako je..

mali update jučer u nenormalno vrijeme 11:00-16:30, ali napisali su da to neće biti praksa dok se malo uhodaju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

neslužbeni info sa AW foruma, da stvar počinje u 13:00. sad, neslužbeno je, al je postao moderator pa ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Skida se.. presporo..

da su bar sinoć izbacili

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Armored Warfare

Igru si mogo skinut odavno...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Serveri su Open, pa navili narode, ovih 7 dana premiuma moram  dobro iskoristiti, super dođe za start.

Samo da je malo jeftiniji premium bilo bi ekstra, nadam se da će skoro i kakav sale premium tenkova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Još nekih 15 min i igra skinuta... A onda treba vidjeti jel igrivo na laptopu pošto sam na poslu trenutno...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice