Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Uzeo sam ovaj prvi pack za 13e pa me zanima da li ista u igri vrijedi ovaj commander sto se dobije kada se uzme drugi pack, razmisljam da nadoplatim jos 14e. Hvala!

Muhahahahaha

0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

to samo oni sa founders packom ti mogu rec

posto nece naplacivat slotove mislim da uopce necu trosit pare na ovu igru u pocetku

posebno zato jer se na lapu jedva vrti na med i izgleda ko strip

znaci minimum 5 soma kn za kantu da ce to vrtit kak se spada

ali mislim da se svaki komander moze nagrajndat sa skilovima

jedino ak ce ovaj bit za neke mid tiere sa nekim uskim specijalnostima

mozda ima negde na forumu kakav je i kaj daje ko bonus

ja sam ubo onog antonija diaza kad su ga dijelili za reganje, neam pojma uopce kakav je

ni po cemu je poseban

al zivi bili pa igrali - vidili

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Odigrao jednu partiju i uzeo ovaj drugi pack. Igrivo je ovo, puno dobrih stvari. Igra dosta dobro optimizirana, iznenadjujuce, interface odlican, svidja mi se razvoj posade... Borbe dosta dinamicne, puno bolji spoting sistem nego u wotu, ima nekin novina u odnosu na wot... Poceo igrati i nikako stati, elitirao sam ovog Lea tier 3 tank.

Igra ovako na prvu u dosta dobrom stanju za sadasnji stupanj razvoja, napucavanje je dobro, cini mi se da je puno manje rng u odnosu na wot, sto je svakako dobra stvar. Kada sam pokrenuo igru nisam uopce znao sto ocekivati i ugodno sam iznenadjen, ako imate danas vremena probajte, necete pozaliti.

Muhahahahaha

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

meni leo isto najdrazi za sada..

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

moji favoriti su za sada redom (tako ću ih i grindat)

- T-90 MBT zvjer od tenka ( preciznost i reload se daju dotjerat skilovima, upgradeom i retrofitsima ), a ono šta se ne da dotjerat je naravno depresija (tko bi rekao?). al, odabirom prave granate koja ako je poslana na pravo mjesto može otkinut i preko 1000 hp-a. rijetko se događa, al kad se dogodi ... neopisivo

- PZH 2000 ispaljuje salvu od tri granate s (manjom pauzom), onda sljedi duži reload i obavezan relocating. nekad se zna dogodit prilika da salvu ispališ na 3 ili 4 neprijateljska tenka u čoporu ... neopisivo

koliko znam ti komanderi nemaju neke ekstra sposobnosti, al se isplati uzet FP radi golda, premium vremena i ovog td-a u srednjem FP-u. ja sam nabavio onaj najvrjedniji još prije par mjeseci ...

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 12:43 (grgaRi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

vezano za commandere, valjda će se plaćati "premještanje" s tenka na tenk a ovi "premium" će ići besplatno...kažem valjda jer nisam načisto zbog manjka informacija ali bi bio logičan slijed jer se ostatak posade (driver, loader...) ne prebacuje..

inače, "specijalni" commanderi će imat posebnije skillove nego obični (+10% xp za posadu...)....

večeras u 20:00 završava stress test i sad možemo očekivati najavu open bete, a vlasnici founder pack-ova i raniji početak nego ostatak svijeta

zadnji update (0.9....) je donio malo bolji zvuk tenkova i damage (hit) log, a možda još štogod unaprijede do open bete

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Armored Warfare

Jel ovih slotova za tenkove ima beskonacno ili ograniceno ( i to na koji broj)?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Armored Warfare
Krunoo7 kaže...

Jel ovih slotova za tenkove ima beskonacno ili ograniceno ( i to na koji broj)?

za sada nema najave da će se plaćati, a to je i dobro jer kod prodaje tenka gubiš posadu pa kad opet poželiš igrat počinjo bi od početk

17 godina
Armored Warfare

Igrao sam sada ovaj stress test i sviđa mi se sve osim dva iritantna detalja.
Prvi je kamera iz trećeg lica koja iskrivljuje tenk (može li se to ugasiti da bude normalno kao u WOT-u?)

Drugi je zvuk ispaljivanja granata. Na nekim topovima je užasno tih i bez ikakvog udarca, nisam siguran ispucam li granatu ili sam se sudario s kamenom.

No, još nije ni open beta došla tako da... bude bolje.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vido kaže...

Igrao sam sada ovaj stress test i sviđa mi se sve osim dva iritantna detalja.
Prvi je kamera iz trećeg lica koja iskrivljuje tenk (može li se to ugasiti da bude normalno kao u WOT-u?)

Drugi je zvuk ispaljivanja granata. Na nekim topovima je užasno tih i bez ikakvog udarca, nisam siguran ispucam li granatu ili sam se sudario s kamenom.

No, još nije ni open beta došla tako da... bude bolje.

Smanji FoV na 80, inace cryengine nije bas FoV friendly pa me iznenadilo kada su stavili opciju, 80 ti je sasvim dovoljno za ovaj tip igre.

Muhahahahaha
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Armored Warfare open beta starts October 8th, head start on October 1

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina

tooo milanji! to se čeka

pregoRI@ Armored Warfare
16 godina
Armored Warfare

Neda mi se sad ponovo skidati pa da pitam one kojima je prije igra radila loše. Jesu li optimizirali išta ovu igru?

Naime igra mi radi lošije od BF4, DayZa, GTA. U ovim igrama imam oko 50 fps, osim dayz tamo pada ali opet bolje nego ovo. Isto i kolegama koji su probali, ali isto tako nemaju skinuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

@jack,

kroz EA faze sam počeo stream i (uživo) igro na ~40-50 fps a solo do ~120..

nisam nešto pretjerano jakih komponenti ali uglavnom je išlo dobro iako je bilo par mjesta na mapama di je fps znao potonuti ispod 20 ali baš kratko vrijeme..

za dolazak open bete su valjda popeglali klijent i nadat je se dobrim perfomansama, uostalom to kažu i (optimistični) službeni "zahtjevi"..

Minimal requirements
Operating system: Windows Vista/7/8/10 (x32), Windows Vista/7/8/10 (x64)
Processor: Intel Celeron E3400 @ 2.60GHz
RAM: 2,0 Gb
Video card: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

Recommended requirements
Operating system: Windows Vista/7/8/10 (x32), Windows Vista/7/8/10 (x64)
Processor: Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHz
RAM: 4,0 Gb
Video card: NVIDIA GeForce GT 440 1 GB

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Neda mi se sad ponovo skidati pa da pitam one kojima je prije igra radila loše. Jesu li optimizirali išta ovu igru?

Naime igra mi radi lošije od BF4, DayZa, GTA. U ovim igrama imam oko 50 fps, osim dayz tamo pada ali opet bolje nego ovo. Isto i kolegama koji su probali, ali isto tako nemaju skinuto.

ja sam primjetio poboljšanje fps-a, zvučnih i grafičkih efekata u stress testu, u odnosu na prijašnja EA testiranja. sad sam na 60 fps, bez nekih velikih kompromisa na graf. postavkama ( sve na "ultra", osim sjena i efekata vode). u EA testovima, sam postvake skinuo na "normal", a fps nikad ni blizu 60 (20-50) najviše. istina je da i sada na nekim mapama i određenim situacijama pada na 30.

suma sumarum, optimizacija je napravljena, šta se mene tiče, ali čini mi se da tu ima još posla ...

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 20:31 (grgaRi).
11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Na dvije mape mi je igra radilia na 40ak pfs, sve druge mape 60+, high/veryhigh postavke. Ako ti radi gta5 i AW ce 100%, nisam igrao prije ovog zadnjeg testa, ali sada je to iznenadjujuce dorbo optimiztirano.

Muhahahahaha
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ima li stranica zadetaljne statistike o tenkovima, slicno kao wot wiki? Trebam proucit malo prije nego probam open betu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

da, znam šta te zanima. tako nešto još ne postoji, do sad vozila i nisu bila izdefinirana do kraja. mogu ti preporučit jednu sličnu stranicu, na kojoj će vjerujem uskoro biti dostupan i opširniji info  info o vozilima. evo tabelarni prikaz svih vozila i  njihovih osnovnih  osobina. Inače AW Guide nudi pregršt podataka o igri, mehanici, mapama i svemu ostalom ... po meni "must have" ako ozbiljno mislite počet s ovom igrom

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 19:08 (grgaRi).
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

To je i bolje od onoga sta sam trazio,; vrlo pregledno, ima sve statistike i mogu brzo usporedit sve tenkove! Nadam se da redovito updajtaju..

Mnogo hvala :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

malo čudna formulacija naime,

zatvoreni dio open bete je započeo malo prije 18:00

oni koji su kupili founder's pack imaju tjedan za grindanje do "službenog" početka open bete..

ispravljeno par sitnica od stress testa, ide premium nalog, premium tenkovi su raspoloživi, nema više brisanja napretka &td....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ja sam malo peglao s prem tenkom, cisto sam odlucio da prvo farmam lovu dok ne skontam malo mehaniku igre, rokam s destroyerom Zalo-S kojeg imam i jos se mislim uzeti jednog prem t6 jer imam golde za njega, ali za sada ce posluziti i Zalo, dok se ne odlucim kojeg kupiti. Rokanje je dobro, lunch je dosta dobar ovaj early, neprimjetim nikakve probleme, vidjeti ce mo kada ode open i kada nahrli veci broj igraca. Dobra ova igra .

Muhahahahaha

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

ako želiš "farmati" kredite u društvu javi se...sinoć smo rokali PVE i bilo je za još jedan vôd

na raspolaganju imamo "javni" AW TS, a imamo i privatni pa prema potrebi

da nismo isprobavali kojekakvne kombinacije mogli smo ladno doći do četvorke, večeras sigur barem jedna četvorka

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ako imate problema sa manjim frejmovima na nekim mapama stavite object detail na med ili low i necete vise imati problema .

Muhahahahaha

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

trenutno stanje, 6 trica i tri četvorke....već vidim wot scenarij, zakopan u sve linije i nikad do top tier

igra ide bez problema, MM funkcionira fino s obzirom na ograničeni player base i zabavi nikad kraja..

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

igra odlicna , timovi katastrofa.. svaka peta je pobijeda danas.. svatko igra za sebe.. rulja igra na k/d .. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

how terrible(k)

workink as intendet(k)

not fair plane kemp bu$h

vajolet stet pedders ™

a kad smo vec kod svih linija i nacija, kad sam vidio da se nece naplacivati slotovi.... krtica u meni srece skticu i druze se lajkujuci

stvarno cu morat pocet out sorsat gejming jer ne stignem, moram na posao a i tamo me tjeraju da radim pa ne stignem ni tamo igrat

p.s. jadan ja-radim na poslu

p.s.s. danas sam ujutro, pa slobodan do cet popodne ... 3 kondorova dana

ravno u birtiju na i kad me punke treca, upiknucu mini me founders samo da mogu skinut igru na brzoj vezi

a i wot mi slijedi reinstal izgleda

nesmijem ni rec svim svojim "trenutnim curama" ™ da imam tolko, samo lap u torbu i crta u grad

aj decki uzivajte, see u  on the battlefield, al u MED - MIN postavkama

p.s. dajte postajte kakav je Obj. 155

p.s.s. jel se dobije i onaj toni diaz? jos od reganja gift komander...

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

@ed,

igru možeš skinut i bez FP samo ne ide log-in..

obj155 je nako meh, nit miriši nit smrdi, ali poklonjenim zubima se ne gleda u konja

anthony diaz je u igir ali (k'o i maximillian koenig) nema neke spektakularne skilove iako je za pohvalu +10% crew xp

ako nemožeš igrat a imaš dobru vezu uključit ću stream i odigrat koju sa obj155 da vidiš otprilike kakav je

sinoć je bilo baš momačko grindanje jer nam je uletio kolega s tier 1 kojem smo pomagali grind i loodo se zabavljali

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

mtb 70 (t6 prem) je recimo ok tenk za grindfat pare i xp.. obj 155 isto ok za svoj tier.. grindam t3 / t4& t ako nekom treba drustvo zovite u vod

dokkli

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

U pikcu makjinu tko ce docekat vise cetvrtak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Jel f2p model ista bolji od WoT-ovog, jer onaj shit model me je odvratio da pridem blizu igri.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice