Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Armored Warfare
Del_Boy97 kaže...
Entry Point kaže...
Skidam sd klijent otprilike 90MB/s. Nadam se da sd klijent nije totalni garbage :D

jesi ti na google fiber?

kaj je ono htel prograt onaj tip kaj murdoch? Lane priority ™ ?

ma iskopal je rupu do optickog kabla kaj mu ide ispod kuce i upiknul se je sa spagicom, plasticnom casom i modemom

14 400 ofc

Entry Point kaže...

Tenkovi mi djeluju plastično, glasovi su iskreno bezvezni. Mapa mi je nakako mala. Ne znam, moram se valjda naviknuti.

moras se ODVIKNUTI

from guess wot ...

Entry Point kaže...

Glasovi su mi totalno u banani u igri. Ko djeca da voze. Tenkovi mi izgledaju kao da su od plastike, ali sve u svemu zabavna igra.

Nisam ni znao da ću dobiti 1100 zlata 2 tjedna premiuma i premium tenk (Obj 155). Uz to sam i kupio onaj amx 1OP 90 tier 4 premium.

ocuuu i ja zlatooooo

nije zlato sve sto sja, nesto je i u soft statsima

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
Armored Warfare

jučer više desetaka pobjeda sa kolegom =xfact=, a danas živa katastrofa, 10 borbi nijedna pobjeda, pa sam odustao jer nisam mazohista da idem dalje

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jučer više desetaka pobjeda sa kolegom =xfact=, a danas živa katastrofa, 10 borbi nijedna pobjeda, pa sam odustao jer nisam mazohista da idem dalje

kto polska cili dan. pao winrate za 75% na 56. pidar timovi 

11 godina
Armored Warfare

Zabavno je igrati u plotunu 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fanaticni gejmer kaže...
Del_Boy97 kaže...

kto polska cili dan. pao winrate za 75% na 56. pidar timovi 

ali baš ono poljaci, nešto su srali u jednom meču kako su jebeni, a ja im kažem da su najgora nacija koja je ikad igrala igrice  i onda oni meni da sam debil, noob ovo ono i onda na kraju bitke gdje smo, vidi iznenađenja IZGUBILI, vidim da nijedan od tih debila nije napravio više od 400dmg

11 godina
Igram wot 30 min i dosadi mi pa onda lupam 2 sata AW :D

Imam maniju grindanja. Moram izgrindati sv te zvijeri, izgraditi bazu, igrati PVE... Uf..
Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

naznam kako funkcionira mm ovdje ali nikad u wotu mi se nije dogodilo da izgubim 20 partija za redom.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
=xfact= kaže...

naznam kako funkcionira mm ovdje ali nikad u wotu mi se nije dogodilo da izgubim 20 partija za redom.. 

Koja je konstanta u tvojih 20 izgubljenih partija?

Say hello to my little friend
15 godina
=xfact= kaže...

već nakon 5 si trebao znati da neće bit dobro i odigrat koju PvE

btw nick je Unfair_Plane ako je netko za pluton il nešto katkad

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 14:17 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ako je netko za platoon, slobodno me dodajte, tek sam poceo grind tako da imam tek tier 2. nick je morrison95

Error 404 Not Found

1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

skupila nas se sad trojica i igrali pve na hard, kakav je to grindfest, u početku negdje 1k xpa, poslije sam znao i do 1700xp skupiti za bitku, tako da se svakako isplati skupiti par lljudi i onda grind

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

vidio sam da me dodao delboy, i jos netko (ne sjecam se) 
budemo koji put platoon :) doso do tiera 3. al prelose igre danas, napravio sve, napravio 6k dmg, nestalo mi municije i igra zavrsila sa defeatom od 10:0 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
=xfact= kaže...

već nakon 5 si trebao znati da neće bit dobro i odigrat koju PvE

btw nick je Unfair_Plane ako je netko za pluton il nešto katkad

iso sam da vidim dokle al nisam zivce pogubio.. reko aj bas kolko ces me puta zaredom po.rat! 

xfact
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

oce li neko napravit battalion, da se lakse okupljamo? 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

sumnjam da netko ima toliko viška credsa i golda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

mogu ja složiti battalion. 

0 0 hvala 0
13 godina

Strašno puno nepravilnosti ima igra.
Znam da jest arkada al...

T64 ima 115 a ne 125 top.

Nema ATGM.

Nema ERU

Nema autoloader nikako reprezentiran a prvi je bio s njime,nakon vertikalnog mu ugradili horizontalni koji je kasnije prešao u uporabu na sve t72 i t80...

Itd itd itd..

Mislim razumijem da bi OP bio sa ATGMom...al imao ga je -.-

10 godina
neaktivan
Armored Warfare

Uredno sam u gornjoj polovici tima po dmg/xp... ali wr oko 40%... nemrem dobit što god da napravim... jučer s Pattonom ubijem 6... izgubim...

Imam i "ukleti tenk", M113 "Cunningham" ;) ... WR 20% u dvadesetak partija... pozicioniram se negdje, skefam jednog-dva, pogledam rezultat... ostalo nas 3 na 12, i tako svaka partija.

Onda odem u WoT, uzmem Tigra i ispucam frustracije.

0 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

Nick mi je beskonacni pa dodajte ako želite :)

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Uredno sam u gornjoj polovici tima po dmg/xp... ali wr oko 40%... nemrem dobit što god da napravim... jučer s Pattonom ubijem 6... izgubim...

Imam i "ukleti tenk", M113 "Cunningham" ;) ... WR 20% u dvadesetak partija... pozicioniram se negdje, skefam jednog-dva, pogledam rezultat... ostalo nas 3 na 12, i tako svaka partija.

Onda odem u WoT, uzmem Tigra i ispucam frustracije.

Ljudi jos skontavaju mape, sve je novo, hrpa miss-playa... tier 1,2,3... nema artya pa ljudi dosta campaju u MBT-evima... dvadesetak partija ne govori nista o win ratio-u... 2000 vjerovatno da.

I ja sam u nekih 80% partija u top 5 po dmg/exp, a neugodno mi je pogledati "dossier" :D Doci ce to na svoje s vremenom.

14 godina
neaktivan
Armored Warfare

ako želite da napravim battalion, samo napišite kao hoćete da se zove i tko sve hoće unutra!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 10:30 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

poruka svima koji imaju problema sa upoznavanjem tonkova i mapa, dođite uz ekipu koja je tu od ranije i zajednički puno lakše upoznate mape i zadatke..

osobno čuvam sve tenkove (jer se slotovi ne plaćaju) pa uvijek ima nešto za igru a i igranje malih tierova nije zamorno k'o u wot-u..

za prvu pobjedu dana (x2) idem na PVE jer je sigurniji prolaz i teško da sa ~500dmg uzmeš mizeriju, uglavnom ide 3000-5000 xp

neću reklamirat klan ni TS a na privat slobodno pitajte..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

hoću ja, moj prijedlog "bugovci"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

ok, složit ću battalion jer stvarno imam viška golda a ne znam što s njime. stavit ću par imena tu na glasanje pa nek ekipa odluči kako želi da se zove. a i po glasovima možemo vidjeti koliko je ljudi zainteresirano za battalion.

1 BUG.hr
11 Bugovci
1 BUG Battalion
3 nešto treće

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

zaboravih napisati, a nije vezano za prošli post - na službenom AW forumu, balkanskoj temi, trenutno imate mali contest u kojem igrač koji napravi najviše šteta do tier 3 osvaja neki od collector's paketa ili premium dane - http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?1829-Foreign-Thread-Balkanska-Diskusija-(Ex-Yu)

0 0 hvala 0
12 godina
Zvonzi kaže...

ok, složit ću battalion jer stvarno imam viška golda a ne znam što s njime. stavit ću par imena tu na glasanje pa nek ekipa odluči kako želi da se zove. a i po glasovima možemo vidjeti koliko je ljudi zainteresirano za battalion.

a što ti je to BUG dao da ga reklamiraš....

kada su dečki s BF 4 tražili da sponzorira server mjesec dana dobili su elegantni od*eb aradilo se o 40$ 

zato pusti malo mašti na volju i molim te izbjegni bilo kakve nazive s balkanski....

battlelog pukycro
14 godina
neaktivan
pukycro kaže...
Zvonzi kaže...

a što ti je to BUG dao da ga reklamiraš....

kada su dečki s BF 4 tražili da sponzorira server mjesec dana dobili su elegantni od*eb aradilo se o 40$ 

zato pusti malo mašti na volju i molim te izbjegni bilo kakve nazive s balkanski....

BUG u imenu ne znači reklamu nego "pripadnost" 

a prijedloge sam spreman slušati, ionako ne radim ovo kako bi glumio nekog vođu, nego čisto kako bi se ljudi lakše organizirali za platoone i sl.

15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Bug Forum Bataljun (BFB)

Moj prijedlog, ja sigurno ulazim samo da se brzo ne raspadne kao u WoT-u, bolje da bude casual nego ugašen, da se lakše skupi ekipa s foruma.

Inače nick u igri: Darax

Vidimo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armored Warfare

kreiran je battalion BUGovci.

šaljite nickove tko želi invite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan