Arma III

poruka: 763
|
čitano: 171.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Arma III

Ko god je nije kupio do sad a mislio je nek je kupi pa pogledajte armu 2 jos uvijek je puno ljudi igra i ne samo radi DayZ kad izade full opet ce bit sve puno super modova i svega 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arma III

Igra netko mozda Wasteland? Nemam ekipu igraca a tlaka sam.. nick je Luj0 pa tko igra neka nabaci invite

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Arma III
luj0 kaže...

Igra netko mozda Wasteland? Nemam ekipu igraca a tlaka sam.. nick je Luj0 pa tko igra neka nabaci invite

Meni je taj wasteland banana.

13 godina
neaktivan

Ako nemas bas ekipu za igrati na netu, nije loš 

15 godina
Arma III

Evo ekipa pridružujem se. Kupio sam betu i na prvi pogled izgleda estetski prekrasno.

Ali par pitanja odmah. Stavio sam skoro sve na max, osim AA i view distancea. I igra mi radi na 30-40 fps a grafa je ispod 50% opterecenja. Cak si spusta taktove koliko ju malo opterecuje.

Jel problem sta je igra jos uvjek jako lose optimizirana ili? VSYNC mi je ugašen. Konfa pod moj PC

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
athlon64 kaže...

Evo ekipa pridružujem se. Kupio sam betu i na prvi pogled izgleda estetski prekrasno.

Ali par pitanja odmah. Stavio sam skoro sve na max, osim AA i view distancea. I igra mi radi na 30-40 fps a grafa je ispod 50% opterecenja. Cak si spusta taktove koliko ju malo opterecuje.

Jel problem sta je igra jos uvjek jako lose optimizirana ili? VSYNC mi je ugašen. Konfa pod moj PC

Igra je.

Često ovisi i do servera. A možda ima i nekih random spika...

Moše me dodati na skype ili steam: tigerija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:17 (tigerija).
16 godina
neaktivan
Arma III

Armaši koji volite letjeti, nedavno je dodan analog collective za heliće. Dakle ako imate throttle control na joysticku i volite izazov, preporučam da probate, doživljaj letenja je potpuno drugačiji. Sada budno držim oko na vertical speed indikatoru kako ne bi poljubio zemlju dok letim {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Arma III

Pozdrav ako netko zna ima li gdje za kupiti arma 3 supported edition, molio bih da mi kažete :/ Ili netko tko će mi prodati svejedno :/

Let it be

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma III

:D :D

0 0 hvala 0
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

:D :D

Ajmo se sakupiti pa odigrat koju ovih dana?

14 godina
neaktivan
Arma III

Ako netko prodaje armu 3 neka mi se javi u inbox.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 11:46 (mlinka93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arma III

Ljudi ja sam napravio Steam grupu "Arma 3 Croatia" pa se joinajte svi pa možemo imat eventove, game sessione i tak dalje. Nisam vidio još nikakvu grupu pa sam odlučio napravit. http://steamcommunity.com/groups/arma3croatia Ak imate neke prijatelje sa dragog nam Balkana i njih pozovite :D

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma III

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arma III

"The official campaign will be added in 3 Free DLC Episodes, available to everyone who owns Arma 3"

Hvala bogu sto nisu pohlepni kao EA games.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
14 godina
Marcuskac kaže...

"The official campaign will be added in 3 Free DLC Episodes, available to everyone who owns Arma 3"

Hvala bogu sto nisu pohlepni kao EA games.

Free je zato jer igra možad izlazi bez campaign moda? Nešto što je kao trebalo bit iuključeno.

Da su stavili cijenu onda bi napravili kontraverziju.

16 godina
neaktivan
Arma III

Ima li novosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ima li novosti?

Ništa specijalno

Prebrutalna slika:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1150643_578297572216977_828239611_o.jpg

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
4ucker kaže...

Ima li novosti?

Ništa specijalno

Prebrutalna slika:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1150643_578297572216977_828239611_o.jpg

Nemogu docekati punu igru :D

Sa onim ogromnim otokom

btw, vidite ovu nekakvu utvrdu na kraju grada na ovoj slici.

Vec vidim borbe oko te utvrde :)  

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
Arma III

Arma III - Review

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arma III

Evo testirane su CPU i GPU performanse na Techspotu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 13:26 (Penryn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Arma III

sudeći po ARMAII opasno sam se bojao da mi nova ARMA uopće neće raditi. na ogromno iznenađenje, mislim da je sjajno optimizirana i da su mjeseci bete i apfe napravili svoj posao. na pet godina starom kompu sa HD4800 od 512 rama, igra radi puno bolje i ljepše od armeII.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Evo testirane su CPU i GPU performanse na Techspotu.

Koliko sam primjetio više nije toliko CPU ovisna, barem po ovom testu. Nije preogromna razlika između nekog mid-range i3 3220 i jačih procesora. Ali je užasno GPU zahtjevna, ni HD 7970 ne može držati igrivo na Full HD na Ultra postavkama sa samo 3 kilometra View Distance (od 20 mogućih i ponuđenih). 

Znači za neko igranje na srednjim postavkama i danas normalnoj rezoluciji 1920x1080 nema ništa ispod HD 7870 i jačih, sa pristojnim FPS-om u MP mečevima sa 30-50 igrača koliko je normalno za Armu. 

16 godina
neaktivan
Arma III

Dobra stvar je ta sto je odvojen view i object render distance, a object je onaj koji najvise boli. Recimo mozes staviti V:3800/O:3200, a nakon toga V:5000/O:3200 i vidjet ces da framerate nije nesto drasticno pao. U editoru mogu komotno stavit max view distance i vidim cijeli Altis ali object mi se renda do 3200. Veliki objekti i dalje koriste view distance setting (pametno napravljeno) pa se u daljini vide vjetrenjace npr. iako je object limit na 3200.

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Arma III

Noćna vožnja Altisom:

Atmosfera je mrak, doslovno. {#} Očaran sam ugođajem, rekao bih da je dobro pogođen taj mediteranski štih.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Arma III

Arma 3 je dobila sunceve zrake i nove flare efekte:

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Atmosfera je mrak, doslovno. {#} Očaran sam ugođajem, rekao bih da je dobro pogođen taj mediteranski štih.

Super je, ali su malo pretjerali sa ambijentalnim zvukovima u autu. Čuju li se cvrčci i iz helića? {#}

Gradići su super, doimaju se poput pravih, a ne kao kulise.

What Andy giveth, Bill taketh away.
16 godina
neaktivan
Arma III

Community Guide: SITREP II

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 8:31 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Amo igrat sutra ljudi.

15 godina
Arma III

Arma 3 - Survive Trailer

1 0 hvala 0
15 godina
Arma III

Arma 3 - Campaign Intro