Evo gledam vijesti i kaze nas dragi premijer Sanader da se razmislja o produljenju zimskih praznika jos ovaj sljedeci tjedan zbog nedostatka plina pa da na tome ustede jos taj tjedan,na grijanju. Zna netko nesto vise o tome?Koliko sanse ima da se to ostvari=)?
Produljenje zimskih praznika?!
- poruka: 133
- |
- čitano: 19.372
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
u da bar baš mi se neda ić u školu
Mislim da od toga nebu ništa.Bar ne u mojoj školi jer ja sam kraj bušotine plina!!
uuuuuuu. da bar. taman bi mi to bilo dosta za pročitat lektire. moram pročitat anu karenjinu i u registraturi a nijedno još nisam ni pogledao
Mislim da se to neće ostvariti jer neće baš puno uštediti na školstvu.
Evo gledam vijesti i kaze nas dragi premijer Sanader da se razmislja o produljenju zimskih praznika jos ovaj sljedeci tjedan zbog nedostatka plina pa da na tome ustede jos taj tjedan,na grijanju. Zna netko nesto vise o tome?Koliko sanse ima da se to ostvari=)?
kako ne? znas koliko skola ima u RH? koliko je punih 7 dana grijanja=)? nikad neznas
uuuuuuu. da bar. taman bi mi to bilo dosta za pročitat lektire. moram pročitat anu karenjinu i u registraturi a nijedno još nisam ni pogledao
all we can do is prey (kako kaže gamarey)
kako ne? znas koliko skola ima u RH? koliko je punih 7 dana grijanja=)? nikad neznas
It would be so cool...ma sve mi se čini da neće od toga biti ništa...jer ja sam maturant i treba obratiti pozornost na to jer moramo završiti na vrijeme s nastavom, a ne sada da produljujemo još 1 tjedan?!? U cilju mi je da što prije završim...
It would be so cool...ma sve mi se čini da neće od toga biti ništa...jer ja sam maturant i treba obratiti pozornost na to jer moramo završiti na vrijeme s nastavom, a ne sada da produljujemo još 1 tjedan?!? U cilju mi je da što prije završim...
Da bar..Iako sumnjam. Sad se molite za sto nize temperature, trosite sto vise plina...
Moja škola se grije na ložu niš od tog.
nadam se da se i to odnosi i za fakultete
radije cu ici duze ljeti nego sada zimi - samo neka produze
nadam se da se i to odnosi i za fakultete
cuo sam sta smradnader kaze joooooj kako bi to bilo dobro...jos tjedan dana dodatniha nista rusi samo tako naprijed :P
btw ste culi da su bih i srbiji POTPUNO prestali opskrbljivat plin i da se cjela srbija smrzava...lol
Moja škola pokraj toplane
Joj kako bi to bilo dobro da to vrijedi i za nas koji radimo da dobijemo tijedan dana godisnjeg joj...
Moja škola se također grije na lož,ali ja se nadam kad bi se to dogodilo da bi vrijedilo za cijelu državu,a ne samo za one koje se griju na plin!
Možemo li mi vidjeti te vijesti, ako ima možda link?
Uostalom, što ne rade ovaj tjedan profesori i osoblje u školi?
Moja škola se također grije na lož,ali ja se nadam kad bi se to dogodilo da bi vrijedilo za cijelu državu,a ne samo za one koje se griju na plin!
Naj bolje bi bilo da pocne normalno i normalno zavrsi,jer mi se neda po +40c ucit!
Kad je u 9.mjesecu bila ona luda hladnoca isto smo se smrzavali,ako nista drugo termofor pod dupe i u razred
Možemo li mi vidjeti te vijesti, ako ima možda link?
Uostalom, što ne rade ovaj tjedan profesori i osoblje u školi?
za mene ne vrjedi, moja škola koristi lož ulje