Ako postoji, molim prisutne link na dotični, jer mi lagano ide para na uši...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I obavezno ih dodaj sve za frendove na fejsu !!!!
I podijeli s prijateljima.
Hvala unaprijed !
Kruha i igala...
Postoji, kako ne bi.
Tu se nalaze sve ključne informacije koje su ti potrebne.
I obavezno ih dodaj sve za frendove na fejsu !!!!
I podijeli s prijateljima.
Hvala unaprijed !
Ne vidim da imaju forum?
Oni to sve prek fejsa.
Forumi nisu in među takvom naprednom new age uber ekipom !!!
Kruha i igala...
nadam se da ce otvorit uskoro jer je cijeli hrvatski web jedno veliko go*no...
Postoji, kako ne bi.
Tu se nalaze sve ključne informacije koje su ti potrebne.
2:1 frendino...
Slažem se !!!
Pun je cvilidreta koja čim im netko pokaže grbavi prst cmizdre i glume žrtve jer su jadni potlačeni i imaju problema (zapravo sami sa sobom), a netko ih ne j*be ni 5% kaj glume žrtve sistema i kojekakvih izmišljenih sindroma...
Kruha i igala...
I ja, ovaj zatucani forum je pun hejterske ekipe koja ne kuži koliko su ideje živog zida napredne. Želim jedan forum gdje će se moći kulturno raspravljati o slobodnim zidarima, najboljem obliku alumijske folije za sprječavanje theta valova i koji je filter najbolji za eliminaciju chemtrailsa. Naravno, bolje da ne spominjem cijepljenje koje je puno olova, laboratoijskog otpada i specijalnih sastojaka koji služe za kontrolu masa.
Slažem se !!!
Pun je cvilidreta koja čim im netko pokaže grbavi prst cmizdre i glume žrtve jer su jadni potlačeni i imaju problema (zapravo sami sa sobom), a netko ih ne j*be ni 5% kaj glume žrtve sistema i kojekakvih izmišljenih sindroma...
Da. Vjerojatno izmisljaju da su prije rata postenim radom imali dovoljno, a onda su ih nadsisali lopine...
I ja, ovaj zatucani forum je pun hejterske ekipe koja ne kuži koliko su ideje živog zida napredne. Želim jedan forum gdje će se moći kulturno raspravljati o slobodnim zidarima, najboljem obliku alumijske folije za sprječavanje theta valova i koji je filter najbolji za eliminaciju chemtrailsa. Naravno, bolje da ne spominjem cijepljenje koje je puno olova, laboratoijskog otpada i specijalnih sastojaka koji služe za kontrolu masa.
Nda, ova ekipa ima napredne tehnologije primanja kuverti...
150 000 mladih se iselilo....to je ta napredna tech....za 20 godina necemo postojati...