a jesam :) al eto divlja je xD
Onda se moraš prilagoditi i biti dovoljno brz dok se ne izmori, poslije je sve pjesma.
Onda se moraš prilagoditi i biti dovoljno brz dok se ne izmori, poslije je sve pjesma.
ne pričam ja o takvim životinjama :)
ma neka grabe, al samo da ova moja ne primjeti xD
btw. da joj dam da tipka? xD
rušim rekorde večeras učeći, nisam nikad 3 ipo ure uspija..
Kad si siledžija, prvo je trebaš malo pdragati i pomilovati da se pripitomi....
eto tu meni pod prozorom se neke dvije
ma neka grabe, al samo da ova moja ne primjeti xD
btw. da joj dam da tipka? xD
Tipkovnica je sveta stvar i ne prepušta se lako drugome, samo ako imaš potpuno povjerenje.
Tipkovnica je sveta stvar i ne prepušta se lako drugome, samo ako imaš potpuno povjerenje.
ma puštam ju za komp, ionako mi viri preko ramena xD
ma puštam ju za komp, ionako mi viri preko ramena xD
Samo nemoj da se pati previše.
noć je još mlada :D
A ja idem leci, LN, nista od Ranga, rijesit cu ga oko pola 11 danas prijepodne :)
LN
Odoh i ja u krpe.
Jedina stvar koja mi pada na pamet u ove sitne sate je "use nase i podase". 
rušim rekorde večeras učeći, nisam nikad 3 ipo ure uspija..
Pazi da se ne sudariš s Knjigama, ko s onom hrpom cigli na onom zavoju kad si se spuštal nizbrdo na rošuhama sjecaš se tog jel.

Opet nema nikog? e.e
Opa tri f'talja 4
odo ja u krpe 
A jeste mi i vi neke nespavalice jao meni ^^
Prerano!!!!!!!!!
OPEN!
Dobra večer!
Večer...
Šta se radi?
Več svima . sutra idem na razgovor za posao marlex (pvc.stolarija) spomenuo sam da znam radit u 3ds maxu i cinemi 4d , valjda imam prednost nad ostalima 
Več svima . sutra idem na razgovor za posao marlex (pvc.stolarija) spomenuo sam da znam radit u 3ds maxu i cinemi 4d , valjda imam prednost nad ostalima 
Kolika je plaća? 
BTW. Sretno.
Kolika je plaća? 
BTW. Sretno.
Ahhh valjda će bit 3.500 kn , volio bih da me stave na cnc strojeve , nije mi se teško ufurat u nove programe , radili smo u školi nešto ali veoma neozbiljno , ipak mi je prednost kad sam drvodjeljski tehničar dizajner.
Vecer, vidim angazirani su novi moderatori :))
Dal netko zna kako funkcioniraju ove zvijezdice na forumu (ispod profilne slike)
Kako se one zarađuju, kada bi trebao dobiti skroz punu zvijezdicu, a kada ovu praznu, ko to dodjeljuje?
oču znati sve o tome.
anyone?
Kolika je plaća? 
BTW. Sretno.
Ahhh valjda će bit 3.500 kn , volio bih da me stave na cnc strojeve , nije mi se teško ufurat u nove programe , radili smo u školi nešto ali veoma neozbiljno , ipak mi je prednost kad sam drvodjeljski tehničar dizajner.
Ma briši 3.5k kuna?
Malo para.
Dal netko zna kako funkcioniraju ove zvijezdice na forumu (ispod profilne slike)
Kako se one zarađuju, kada bi trebao dobiti skroz punu zvijezdicu, a kada ovu praznu, ko to dodjeljuje?
oču znati sve o tome.
anyone?
Bilo je takvih tema , puno tipkaj i doči će samo od sebe .
Kolika je plaća? 
BTW. Sretno.
Ma briši 3.5k kuna?
Malo para.
A jbg veća nemože biti , znam da će me gledat kao nekog tulipana , jer sam početnik .. ali rasturit ću ja njih kad upalim cinemu 4d .