vecer svima sto vas ima... kako stanje?
XXX nam pokazuje mace.
kakve su to mace..jesu perzijske ili?
vecer svima sto vas ima... kako stanje?
XXX nam pokazuje mace.
XXX mace....XXL formata.
XXX mace....XXL formata.
sa dobrim pedigreom :D
sa dobrim pedigreom :D
Lijepo odnjegovane i koliko vidim propisno depilirane..
heh, kolege, kak bi rekel... a mogu i ja tu jednu macu sad kad mi je žena išla spat a k nije bed? 
slika kaže sve :D
Kaze da se malo sunčala u Solariju, ali se prepekla ko Kifla i sva je pocrvenila pa večeras nema diranje a kamoli seksanja i moš se fuckat.

heh, kolege, kak bi rekel... a mogu i ja tu jednu macu sad kad mi je žena išla spat a k nije bed? 
Kaze da se malo sunčala u Solariju, ali se prepekla ko Kifla i sva je pocrvenila pa večeras nema diranje a kamoli seksanja i moš se fuckat.

Uvijek postoji ručna, ili ina. obrada podataka...
Lijepo odnjegovane i koliko vidim propisno depilirane..
samo takve mogu kod mene :D
ma samo naprijed :D

ma to je samo tako slikano xD

Uvijek postoji ručna, ili ina. obrada podataka...
damn
odlučio otić koliko sam shvatio...
Mislim da je otišao s foruma. Oprostio se tu u nespavalicama i mislim da si je zakeljio crvendaća kojeg je kasnije Miro skinuo.
damn
Gledaj na to s vedrije strane. Tlaka je po ovakvoj vrućini i u ovo kasno doba baviti se tim sportom.
Dont ask -_-"
damn
Gledaj na to s vedrije strane. Tlaka je po ovakvoj vrućini i u ovo kasno doba baviti se tim sportom.
ma nije frx za vrućinu, ionak je samo za gledat, nedaj bože kakvog naprezanja 
Što bi dalmoši rekli, kasna je ura i nema potrebe za nerviranjem.
Nije mi jasno zašto netko od moderatora(ili bilo tko tko je upućen u situaciju) ne javi što se točno dogodilo sa F1 IVOM..
Nije mi jasno zašto netko od moderatora(ili bilo tko tko je upućen u situaciju) ne javi što se točno dogodilo sa F1 IVOM..
Pa pogledaj par stranica natrag. Njegova zadnja poruka je bila u Nespavalicama, Čovjek se lijepo oprostio od svih i otišao. Nema se tu šta puno objašnjavati. Jednostavno, odlučio je otići i to je napravio.
Vecer ljudi, igram malo GW, mozda pogledam nocas Ranga
Vecer ljudi, igram malo GW, mozda pogledam nocas Ranga
Ak se F1-Ivo samo pozdravil tu u Nespavalicama, kak i je a ništa drugo osim toga nije nikome spomenul ko neki razlog odlaska kaj ce ti neki Moderator reč ništa upučen je ko i svi ostali i to je to.

shit!!
shit!!
Šta je sad?
Šta je sad?
ogrebala me maca :/
Šta je sad?
ogrebala me maca :/
Kad si siledžija, prvo je trebaš malo pdragati i pomilovati da se pripitomi....
idem ja podragati jastuk, pozzz
Kad si siledžija, prvo je trebaš malo pdragati i pomilovati da se pripitomi....
a jesam :) al eto divlja je xD