Nenamjenski gotovinski krediti

poruka: 3
|
čitano: 1.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
neaktivan
offline
Nenamjenski gotovinski krediti

Pozdrav,

isplati li se uzimati nenamjenske gotovinske kredite za popravke i dorade u kući? Trenutno mi je u planu renovacija kupaonice (nove ploče, kada, i ostala keramika) te popravak i dorada same kuhinje. Imam stalna primanja, račun nije u blokadi niti išta slično, no situacija je pomalo hitna pošto je kuhinja već lagano krenula propadati.

Izguglao sam poneke ponude te sam naletio na ovu tražilicu nenamjenskih gotovinskih kredita. No, volio bi čuti iskustva Bugaša ako ste ikada zatražili nenamjenski gotovinski kredit za ovu situaciju ili slično. Naime, planiram uzeti 50.000 kuna uz minimalan rok otplate 3 godine. Zna li itko možda neku solidnu ponudu od pojedine banke za te uvjete?

Waiting for world to open again.
13 godina
offline
Nenamjenski gotovinski krediti

Ni ne možeš uzeti nikakav nego nenamjenski. Namjenski možeš uzeti jedino stambeni i to kada se veže uz ugovor o kupnji nekretnine. Eventualno se probaš raspitati u banci u kojoj imaš račune možeš li dobiti stambeni za renovaciju objekta u kojemu živiš, pod uvjetom da si ti vlasnik toga objekta. Možda bi moglo proći, treba vidjeti.

A što se ponude tiče, to je nemoguće reći. Svaka banka ima svoj online kalkulator pa si vidi otprilike. Uglavnom uvijek možeš dobiti nižu kamatu u banci u kojoj imaš sve račune, da se ispregovarati.

 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
2 tjedna
offline
Re: Nenamjenski gotovinski krediti
Možeš pogledati na ovoj stranici. Imaju kalkulator svih ponuda banaka u RH na jednom mjestu.

https://www.bank24.hr/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice