Na mjesecu pronadjen kip andjela

poruka: 17
|
čitano: 2.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Djevojka s krilima je nalik modernom čovjeku, te je ručno izrađena prije 200.000 godina. Morris Charles, bivši NASA-in znanstvenik, vjeruje u to da je Mjesec bio naseljen.

Geolog dr. Morris Charles otkrio je javnosti da su djelatnici NASA-e pronašli kipić anđela u kamenu koji su s Mjeseca donijeli astronauti Apolla 11 1969., dok je kemijskom analizom utvrđeno da je predmet star 200.000 godina!

Ručno ispolirana djevojka s krilima i dugom valovitom kosom izrađena je od željezne smjese te je umetnuta u kamen nađen na brdsko-planinskom području Mjeseca.

Charles tvrdi da to isključuje mogućnost da je anđela ostavila rasa s druge planete, već da to dokazuje da je Mjesec svojedobno imao atmosferu poput Zemlje, odnosno da je bio naseljen.

"Ovo je dokaz da je Mjesec imao uvjete za život, te da je bio naseljen duhovnom rasom čija je religija bila slična našem kršćanstvu".

"Čelnici NASA-e su naravno znali sve ove godine za taj artefakt, ali su zabranili da se o njemu govori strahujući od panike koja bi zahvatila čovječanstvo".

"Meni su ga prokrijumčarile osobe čiji identitet nemam namjeru otkriti, a kipić će do daljnjega biti čuvan na tajnoj lokaciji", izjavio je novinarima Charles, koji je pune 23 godine radio za NASA-u, do 1987.

Ovo je c/p.

Pomalo LOL.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

Ja vise neznam sta je istina a sta ne. Stalno neka otkrica pa demanti o mjesecu. Jos malo pa ce objavit da su pronasli prvi broj BUG-a u odlicnom stanju na mjesecu.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan

GJ =D

17 godina

Još će dokazati da je podrijetlo čovjeka sa mjeseca a ne s drveta.... XDIzlanuo se

18 godina

A ja imam malog aliena doma u podrumu i silujem ga svaki dan, i tjeram da mi kuha kavu -.-''

Zar zbilja vjerujete u svaku nevjerojatnu priču koja se pojavi na netu, tamo negdje na nekom webu/portalu.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
RE: Na mjesecu pronadjen kip andjela
Mentalist kaže...

Geolog dr. Morris Charles otkrio je javnosti da su djelatnici NASA-e pronašli kipić anđela u kamenu koji su s Mjeseca donijeli astronauti Apolla 11 1969., dok je kemijskom analizom utvrđeno da je predmet star 200.000 godina!

Ova je rečenica dovoljna za zaključit kako je ovo totalna gluparije, a ako vam to nije dovoljno onda evo link za originalni članak. Ako ne znate za Weekly World News onda googlajte!

17 godina
neaktivan

Koja sprdačina, meni nije jasno kako to da vjerujete u priču spuštanja na mjesec a ne vjerujete u ovu. Ja naime ne vjerujem niti u jednu od njih.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
16 godina
neaktivan

Da, a ja sam bio jučer na mjesecu kod susjeda i pekli smo roštilj.

18 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Pa dobro gdje ti živiš?

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
18 godina
neaktivan

Ekipa, koliko stvari na ovom svijetu nije objašnjeno. Koliko mi ljudi u biti znanja imamo? Koliko smo mizerni i mali?

Ko zna sto se to u svemiru događa.. nitko jos ne moze objasniti. Ne mozemo povezati do kraja niti teoriju o gravitaciji, a kako cemo ovo ..

18 godina
protjeran

Ljudi svasta vjeruju, a jedna od najjacih gluposti je ona da se avion zaletio u Pentagon i napravio rupu sirine 5 metara.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Djevojka s krilima je nalik modernom čovjeku, te je ručno izrađena prije 200.000 godina. Morris Charles, bivši NASA-in znanstvenik, vjeruje u to da je Mjesec bio naseljen.

Ručno ispolirana djevojka s krilima i dugom valovitom kosom izrađena je od željezne smjese te je umetnuta u kamen nađen na brdsko-planinskom području Mjeseca.

Charles tvrdi da to isključuje mogućnost da je anđela ostavila rasa s druge planete, već da to dokazuje da je Mjesec svojedobno imao atmosferu poput Zemlje, odnosno da je bio naseljen.

"Ovo je dokaz da je Mjesec imao uvjete za život, te da je bio naseljen duhovnom rasom čija je religija bila slična našem kršćanstvu".

"Čelnici NASA-e su naravno znali sve ove godine za taj artefakt, ali su zabranili da se o njemu govori strahujući od panike koja bi zahvatila čovječanstvo".

"Meni su ga prokrijumčarile osobe čiji identitet nemam namjeru otkriti, a kipić će do daljnjega biti čuvan na tajnoj lokaciji", izjavio je novinarima Charles, koji je pune 23 godine radio za NASA-u, do 1987.

Ovo je c/p.

Pomalo LOL.

ocito se malo previse razljutio chuck norris na krscanstvo

16 godina
neaktivan

Ovako. ovo je dobra vijest, ali ipak u nju se ne može vjerovati jer je sve to pod "navodno". A 'vala nisi trebao otvarat' novu temu, trebao si postati u 40 godina slijetanja na Mjesec, barem bi tamo dobio nekih petnaestak "hvala" i dvadesetak "TU" i koji "TD"

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
stalker kaže...

Koja sprdačina, meni nije jasno kako to da vjerujete u priču spuštanja na mjesec a ne vjerujete u ovu. Ja naime ne vjerujem niti u jednu od njih.

razmisljanje ti je totalno bezmisleno

IN_trance001 kaže...

(s)izgoreo kaže...
IN_trance001 kaže...

Pa dobro gdje ti živiš?

ovo je za plakati kakvih sve ima

MorciTheCroat kaže...

Ljudi svasta vjeruju, a jedna od najjacih gluposti je ona da se avion zaletio u Pentagon i napravio rupu sirine 5 metara.

nije avion nego je nlo :P buraz pusti to jer nikada neces znati sta je isitna, najljepse je zivjeti u neznanju s osmjehom na licu te cim dalje od balkana

18 godina
neaktivan

bezmisleno, upravo tako...

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
17 godina
neaktivan

kad radiš c/p, onda bar stavi izvor. i gdje si to sad iskopo? za to se davno čulo

[izvor]

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan

Ne već je poučno i zabavno, nisam ja kriv što koristiš samo lijevu stranu za mišljenje i pisanje.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice