Istekla osobna iskaznica
- poruka: 9
- |
- čitano: 7.873
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E o tome si trebao ranije misliti. Ako imas putovnicu - predji granicu s njom. Ako nemas ... onda je lutrija ... uci u Njemacku mozda mozes (ako ne provjeravaju datum isteka osobne), ali bi ti mogli praviti ozbiljne neugodnosti pri izlasku iz zemlje (tipa odbiti te i poslati te u veleposlanstvo po putni list)
Ako nemaš putovnicu ili vozačku onda odi u Zagreb i izradi po hitnom postupku, neznam sada koja točno postaja to radi. Ako imaš drugi dokument ne treba ti osobna iskaznica.
Ako ides u Njemacku onda ti treba putovnica, s osobnom se moze samo u sloveniju i madarsku kolko ja znam.
A inace izlazak ovak iz zemlje smijes ako ti pise vise od mjesec dana do isteka.
Npr. ides danas u Njemacku na 5 dana, a putovnica ti istice 25.05. nemres izac iz zemlje.
Ako ides u Njemacku onda ti treba putovnica, s osobnom se moze samo u sloveniju i madarsku kolko ja znam.
A inace izlazak ovak iz zemlje smijes ako ti pise vise od mjesec dana do isteka.
Npr. ides danas u Njemacku na 5 dana, a putovnica ti istice 25.05. nemres izac iz zemlje.
S ulaskom u EU više ne treba putovnica.
??
Mi smo u EU, Njemačka je u EU... može se samo s osobnom, kao i u ostale države EU.
15 dana