Istekla osobna iskaznica

poruka: 9
|
čitano: 7.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Istekla osobna iskaznica
Dakle ovako ljudi, prekosutra putujem u Njemačku na posao i neću moć doći kući do kraja 9. mjeseca, sad se javio problem jer vidim da mi osobna iskaznica ističe 11.8. ove godine.. što da uradim? Dal ću moći u Njemačkoj uraditi novu ili ne? kako ću se vratit kući?
12 godina
neaktivan
Re: Istekla osobna iskaznica
Figo kaže...
Dakle ovako ljudi, prekosutra putujem u Njemačku na posao i neću moć doći kući do kraja 9. mjeseca, sad se javio problem jer vidim da mi osobna iskaznica ističe 11.8. ove godine.. što da uradim? Dal ću moći u Njemačkoj uraditi novu ili ne? kako ću se vratit kući?

E o tome si trebao ranije misliti. Ako imas putovnicu - predji granicu s njom. Ako nemas ... onda je lutrija ... uci u Njemacku mozda mozes (ako ne provjeravaju datum isteka osobne), ali bi ti mogli praviti ozbiljne neugodnosti pri izlasku iz zemlje (tipa odbiti te i poslati te u veleposlanstvo po putni list)

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
Istekla osobna iskaznica

Ako nemaš putovnicu ili vozačku onda odi u Zagreb i izradi po hitnom postupku, neznam sada koja točno postaja to radi. Ako imaš drugi dokument ne treba ti osobna iskaznica.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Istekla osobna iskaznica

Ako ides u Njemacku onda ti treba putovnica, s osobnom se moze samo u sloveniju i madarsku kolko ja znam. 
A inace izlazak ovak iz zemlje smijes ako ti pise vise od mjesec dana do isteka.  

Npr. ides danas u Njemacku na 5 dana, a putovnica ti istice 25.05. nemres izac iz zemlje.  

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Ako ides u Njemacku onda ti treba putovnica, s osobnom se moze samo u sloveniju i madarsku kolko ja znam. 
A inace izlazak ovak iz zemlje smijes ako ti pise vise od mjesec dana do isteka.  

Npr. ides danas u Njemacku na 5 dana, a putovnica ti istice 25.05. nemres izac iz zemlje.  

S ulaskom u EU više ne treba putovnica.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
12 godina
GRDI-146 kaže...

??

Mi smo u EU, Njemačka je u EU... može se samo s osobnom, kao i u ostale države EU.

15 godina
Istekla osobna iskaznica

Da, vidis kad sam bio na maturalcu u 9 mjesecu trazili su od nas da imamo putovnice svi. ( Česka )

15 godina
Koji je rok za dizanje nove osobne kad istekne ? Dok sam pitao nesto na salteru ova prozvala moj broj nisam cuo,i odj**e me zato sto sam zakasnio jedan broj,a neda mi se opet cekati
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Koji je rok za dizanje nove osobne kad istekne ? Dok sam pitao nesto na salteru ova prozvala moj broj nisam cuo,i odj**e me zato sto sam zakasnio jedan broj,a neda mi se opet cekati

15 dana

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice