Ajde zajebite vise...cak noris je samo glupi glumac....da je stvarno Bog, dosao bi sad u moju kucu i poceo bi da mi udara glavu od tastaturhafobhasdufsadjksahbdfehfiouwehrihwefiodsb849yhuiobg..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Komentar vezan za danasnju presicu sa Mamicem:
- Blago vam se purgeri, neki hebeno dobar kokain kruži zagrebom, jer šta je ovaj pacijent sve danas reka, to normalan čovik je nesposoban izgovorit....
Ovaj mi je epic
Nabacuje se momak C. Ronaldu u gay clubu:
Momak:
- Ajde idemo do mene, večeras mi je gajba slobodna moj zaručnik je otišao na službeni put.
C. Ronaldo:
- Bolje da idemo do mene.
Momak:
- Zašto?
C .Ronaldo:
- Pa znaš, naučio sam da primam kod kuće.
Nhf realovci
Zašto se mora prevesti na srpski?
Govori, bre, Srpski, da te ceo svet razume
Cak Noris je samo glupi glumac...da je stvarno Bog,dosao bi sad u moju kucu i poceo bi da mi udara glavu od tastatuhafobhasDdufsadjMKLksahbdfehfiouwehriZzhwef321iodsb849yhuiobg
EDIT: Bilo veec
Cak Noris je samo glupi glumac...da je stvarno Bog,dosao bi sad u moju kucu i poceo bi da mi udara glavu od tastatuhafobhasDdufsadjMKLksahbdfehfiouwehriZzhwef321iodsb849yhuiobg
pogledaj zadnji post stranicu prije
Pao mi je Iphone u teletinu.....sada je telefone
Vraca se plavusa navecer kuci,doceka ju mama na vratima i pita:"Opet si pusila?"Plavusa:"Nisam hoces da ti puhnem?"Nemoras samo se obrisi oko usta
Upravo sa fejsa, i šta da ja sad napravim nego ju izbrišem.
Kako da poveća ekran?
Di je shift?
a bože retarda.
Nisi ni ti znao reci backspace
Dječak plače pored puta, nailazi neki čovjek pa ga pita: „Što ti je sine?“
- „Umrla mi mama jutros…“
Čovjek kaže: „O bože, strašno, hoćeš li da pozovemo svećenika?“
- „Nemojte, molim vas. Stvarno mi nije do sexa danas… "
Radi ovoga sam odlucio da idem volontirat malo dole u taj park,
nekih 3000kn po tjednu + ~11000kn za put i lijepo mjesec dana.
Malo je skuplje, ali za ovako nešto se isplati svake kune...
dolazi mala ukrainka u černobilu materi: "mama,mama raste mi treća sisa!!" a mater njoj: "ma boli me kurac!"