Procjene na BOL oglasniku nemaju smisla vise

poruka: 8
|
čitano: 2.408
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Koliko sam primjetio kad god netko pokrene temu u kojoj trazi procjenu njih 5 se nakaci sa strane i trazi procjene za nesto sto najcesce nema veze s originalnom procjenom iz naslova teme.

I onda se OP pocne malo nervirat jer naravno zeli da ljudi njegovo procjene a ne da mu se netko ubacuje u temu i cas posla zivi kaos nastane, i lete kartoni ko bomboni.

Ne bi li mozda bilo bolje napravity sticky temu  s  naslovom "PROCJENE" pa tamo neka postaju dok im prsti ne poplave.  A zapocinjanje novih tema ostaviti za prodaju i potraznju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:40 (Tyberius_Prime).

2 2 hvala 0
17 godina

Taj "kaos" (kako ga ti nazivaš) nastao je nakon one odluke o jednoj temi mjesečno u oglasniku (za nepretplatnike), pa ekipa ne želi ispucati "taj bonus" na procjenu ako več misli prodavati isto to kasnije...

I dalje vjerujem da je to loša odluka, ali tko sam ja da proturiječim {#}

Možda je bolje da se to generira nekim stažom i korisnim stvarima na forumu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Re: Procjene na BOL oglasniku nemaju smisla vise
Zato i postoje modovi i kartoni da sprijece taj "kaos"
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Taj "kaos" (kako ga ti nazivaš) nastao je nakon one odluke o jednoj temi mjesečno u oglasniku (za nepretplatnike), pa ekipa ne želi ispucati "taj bonus" na procjenu ako več misli prodavati isto to kasnije...

I dalje vjerujem da je to loša odluka, ali tko sam ja da proturiječim {#}

Možda je bolje da se to generira nekim stažom i korisnim stvarima na forumu...

Dobro to jedna tema mjesecno i minimum od 3 mjeseca staza (ako sam dobro procitao pravila onako u letu pise 3) prije nego mozes stavit oglas je tu da se zastiti nas od prevaranata.

I to je cisto ok, mislim da i  PC ekxspert forum ima slicno pravilo. Ali stvar je u ovome, ako si vec dao nesto na procjenu onda ljudi automatski zakljuce da ti to zelis prodati.

I bez obzira gdje si trazio procjenu i na koji nacin vjerovatno je da ce ti se netko javit privatnom porukom i probat dogovorit prodaju.

To je ljudski faktor u ovoj jednadzbi i neizbjezan je. Ljudi ce uvjek naci nacin da nesto naprave po svom.

Posto to rade sad ovako na divlje mozda je bolje napraviti mjesto za te procjene pa da barem bude sve uredno.

A i lakse je ja mislim moderatoru pazit na to tko sto pise kad je sve na jednom mjestu a ne ovako skakat s teme na temu, pregledavat sve postove i brisati one koji se kose s pravilima.

Heh sad ovo sa stazom i korisnim postovima na forumu. Ja nisam bas neki strucnjak za informatiku, i svaki dan naucim neso novo tako da ja i ne mogu bas nekome previse pomoci. Kuzis sta hocu reci? Ako cemo po korisnosti na forumu davat te dozvole netko kao ja bi imao dosta problema da zaradi taj status.

17 godina
moderator
Tyberius_Prime kaže...

Koliko sam primjetio kad god netko pokrene temu u kojoj trazi procjenu njih 5 se nakaci sa strane i trazi procjene za nesto sto najcesce nema veze s originalnom procjenom iz naslova teme.

I onda se OP pocne malo nervirat jer naravno zeli da ljudi njegovo procjene a ne da mu se netko ubacuje u temu i cas posla zivi kaos nastane, i lete kartoni ko bomboni.

Ne bi li mozda bilo bolje napravity sticky temu  s  naslovom "PROCJENE" pa tamo neka postaju dok im prsti ne poplave.  A zapocinjanje novih tema ostaviti za prodaju i potraznju.

Ako netko "spama" temu u oglasniku - naka ga prijavi onaj koji je tu temu (oglas) otvorio!

Opća tema za procjene ne dolazi u obzir jer bi se automatski pretvorila u "trgovanje ispod stola", kao što se dogodilo s temom "razmjena i poklanjanje".

GeneralPag1997 kaže...
Zato i postoje modovi i kartoni da sprijece taj "kaos"

A njima treba pomoći, da bi svima bile ljepše, kroz "prijavi"...

...
14 godina
neaktivan

kakva si ti to curica kada otvaras ovakve teme uopce? pa pusti ljude neka raspravljaju/pregovaraju zato sluzi forum. zasto oko svega treba postavljati pitanja i bezrazlozno siriti lose vibracije? neka uzivaju bolje da se ovdje prepiru nego u RL 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran

pa procjene su potrebna tema - nikad ne znaš dali forumač traži procjenu zbog prodaje nečeka ili ima nmjeru kupiti pa ga zanima koliko realno vrijedi da ne nasjedne prodavaču.

jedino me smeta šta nakon reorganizacije oglasnika još uvijek neki miješau teme - npr. traži se grafa u rubrici "razne komponente"!!!

ili monitori se stavljaju u temu "razne komponente" umjesto u periferiju...

A i RAMi su trebali ići u rubriku CPU i MB!!

tako da je to sam malo nepregledno jer uvijek ima oglasa koji su krivo postavljeni pa ih ne pregledaš sve...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 9:00 (smirnoff).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sushii kaže...

kakva si ti to curica kada otvaras ovakve teme uopce? pa pusti ljude neka raspravljaju/pregovaraju zato sluzi forum. zasto oko svega treba postavljati pitanja i bezrazlozno siriti lose vibracije? neka uzivaju bolje da se ovdje prepiru nego u RL 

O cemu ti pobogu laprdas.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice