Instalacija na drugaciji nacin

poruka: 7
|
čitano: 1.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Instalacija na drugaciji nacin

Odmah da kazem da se uopce ne razumijem u hardvere i softvere zapravo kompjutere uopce,tako da se ispricavam ako sam postavio pitanje na krivi podforum.Ukratko moj pc nema cd/dvd drive,ne mogu instalirat igricu,a imam laptop koji ima cd/dvd drive.Sad da li postoji nacin da prek laptopa instaliram igricu na hard disk od racunala,da ih nekako povezem jer radeći gluposti naletio sam na "Share" participaciju D pa mi je zato takva ideja pala u glavu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija na drugaciji nacin

Naravno da možeš. Ako su umreženi samo uključi sharing na optičkom pogonu laptopa...

0xBADC0DE
16 godina
rustweaver kaže...

Naravno da možeš. Ako su umreženi samo uključi sharing na optičkom pogonu laptopa...

koji   kabelom bi ih trebao umreziti?

15 godina
neaktivan
cale kaže...

Ne mora biti kabel, može i wireless.

Kada kažem "umreženi" mislim na to da se nalaze u istoj mreži. Dakle računala koja se vide međusobno u "network places".

0xBADC0DE
16 godina
rustweaver kaže...
cale kaže...

Ne mora biti kabel, može i wireless.

Kada kažem "umreženi" mislim na to da se nalaze u istoj mreži. Dakle računala koja se vide međusobno u "network places".

aha,ok super hvala.Ako imate mozda koji link odnosno tutorial da ne sprckam nesto

15 godina
neaktivan

Nisi rekao koji OS, pretpostavljam da je windows 7. Postupak se malo razlikuje u različitim verzijama windowsa ali osnove su iste...

http://downtownmicro.com/guides/how-to-share-folders-in-windows-7-without-homegroup/

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 18:47 (rustweaver).
16 godina
rustweaver kaže...

Nisi rekao koji OS, pretpostavljam da je windows 7. Postupak se malo razlikuje u različitim verzijama windowsa ali osnove su iste...

http://downtownmicro.com/guides/how-to-share-folders-in-windows-7-without-homegroup/

da,windows 7 je.Jos jednom hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice