Tražim preporuku kod kupnje eksterne PVR TV kartice.
Cijena do 500kn, po mogućnosti hybrid, ali može i dvb-t.
Bitno je to da će ponajprije služiti za prebacivanje sa VHS-a na digitalni format.
Tražim preporuku kod kupnje eksterne PVR TV kartice.
Cijena do 500kn, po mogućnosti hybrid, ali može i dvb-t.
Bitno je to da će ponajprije služiti za prebacivanje sa VHS-a na digitalni format.
Ok, da ne otvatam drugu temu, ako ce itko ista pisat, neka preporuci i neku karticu koja se ugraduje (PCI E ili sto vec) koja ima daljinski (ali da je to ok sredjeno, frend ima neku stariju pa daljinski bas ne hvata, mora izvodit akrobacije s njim dok ulovi, a nisu baterije problem, kaze tako mu je od prvog dana i to sa svega 6 metara)
Bilo bi u redu da ima sto vise opcija tipa snimanje programa, eventualno mogucnost izbacivanja reklama prilikom snimanja i sto sam cuo da postoji sema kad gledam nesto preko nje i moram na WC, stisnem pauzu, ona pocne snimat, vratim se i stisnem play a ona nastavi di sam stao tj. snima cijelo vrijeme i pusta sa odmakom od tipa tih 3-5 minuta (zaboravih kako se to zove -> medjutim, mislim da je to vise software-ska stvar pa ako netko zna da postoji besplatni software koji to omogucuje za bilo koju tv karticu a kartica bez toga kosta znatno manje onda neka ih odvojeno preporuci), dakle digitalni prijem (buduci sam u takvoj jami i anlogni antenski signal je jako los jedino sa digitalnim je slika dobra, iako on nekad ni ne radi najbolje i onako stuca jer mu je signal na minimalnih 60% jacine), mogucnost prijema u HD rezoluciji ako se kad-tad odlucim i to uzet bla bla bla...
Naravno uvjeti da cijena nije nebu pod oblake vec nesto prihvatljivo.
Hvala unaprijed i sozz na ovo nestrucno postavljenom pitanju, no da vam budem iskren ne kuzim se pretjerano u to i nisam se ni potrudio naucit strucne termine za sve sto trazim pa ako me usput malo i educirate bio bih vam zahvalan