PCI Tv kartice

poruka: 5
|
čitano: 3.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PCI Tv kartice

Eto kupio bih tv karticu, zanima me da je PCI, a ne USB kako svi preporucuju (cisto jer ju nebum mical iz kompa pa ono, ne strsi van, nebum zapel za nju i skrsil i ipak nekak PCI mi se cini ko bolje rjesenje.

Sad, buduci je ona iza kompa, kako to funkcionira sa daljinskim?

Koju bi mi preporuciji opcenito do 400-500kn

Ima li koja od one 3 iz Hardveraja koju bi mi preporucili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PCI Tv kartice

Teško da će ti itko od nas znati nešto konkretno reći osim ako ne posjeduje jednu od navedenih kartica. Najbolje bi ti bilo da sam pogledaš koliko je kvalitetan softver za gledanje programa (potraži na netu) i odaberi ono što ti više odgovara. Razlike u kvaliteti slike su najčešće zanemarive.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PCI Tv kartice

ma da, cuo sam vec nekoliko verzija price: 1. je da ima velika razlika u kvaliteti same kartice. tj. slika je ok ali: daljinski ne radi kak spada, software je katastrofa, zamijenis software daljinski se neda prilagodit ..... 2. verzija je da su sve gotovo iste, da je samo pitanje kako zelim da mi snima, divx ili mpeg2... 3- verzija je da su bolje usb i da ih je najbolje ustekat sprijeda jer jedino tako daljinski radi... da su kartice inace sve ok, ali pci kartice su "iza" i cesto daljinski ne lovi...

ma joj, glava me vec boli od toga, ne bih htio kupit i onda lupat glavom o zid jer ne radi kak sam si zamislis i moram izvodit akrobacije da bi daljinac ulovil i slicno - ocu samo DVB-T (sa analognim - hybridno - radi radija) prijem i daljinac koji radi kak god i kaj god ocu, snimanje s tajmerom u cemu god - dokle god je fino i kvalitetno komprimirano

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PCI Tv kartice

Ovo sto te strah za daljinac,frend ima poseban senzor za daljinnski (na kablu) i montira ga gdje god pozeli (sve dok kabal doseze naravno) tako da mislim da ti to nije neki problem:)

0 0 hvala 0
17 godina
PCI Tv kartice

Dobra PCI Tv kartice su Compro Video Mate mislim da ih ima u vemilu imaj brz i efikasan software vrhunski tuner, ja imam doma Video Mate Vista T750F iako je ne koristim puno kartica je odlicna kaj se tice kvalitete slike i ostalog ima odlican daljinski koji radi bez problema no slika ce ti ovisit o kvaliteti signala koji imas na odredjenom podrucju a mislim na digitalni prijem a ako imas dobar prijem slika ce bit super!!!Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice