držim blisspop već mjesecima, da radi još i kompas, bio bi savršen. isprobao sam MM, međutim nisam bio zadovoljan kvalitetom zvuka u slušalici. viper4 ili dolbyatmos nisu pomogli. zvuk je jednostavno piskutav i nerazgovjetan. neki lik na 4pda je napravio kao poboljšanje, ali je ustvari samo pojačao loš zvuk. to smo imali još davno prije kod kk-a. kad čujete zvuk na blisspop-u, onda je sve ostalo loše. iako volim miui, zvuk i potrošnja baterije su minus!
7.1.x sam stavio, ali na brzinu nisam uspio staviti gappse pa sam se vratio na mm. na njemu mi ne radi sygic starije verzije, a novi ne čita nt karte???? sygic truck radi, ali se totalno zablesira na svakom drugom križanju??? vratio na blisspop i onda počinje moj problem: iako sam i prije imao kod lp5.1 bug baterije, sad je to već na 30%. kod mm ista stvar, počne oko 24%-28% možda. e sad, sigurno ste svi čitali o ovom problemu. ljudi su radili svakakve analize i nekako došli do zaključka da jiayu ima baterije sa greškom. spominje se konpson sa ali-ija. jeli netko možda kupovao? neću propasti za 9.5$, ali bih isto volio čuti povratnu informaciju.
Probaj XtremeROM sa tfandroid.es, kod mene radi bez greške, a vrtim ga od verzije 1.1, minimalno troši bateriju, nema dropa baterije kod mene - bio je na verziji 1.2, ali su na 1.3 to popravili...
Probaj njega pa vidi kako se ponaša. Jest da je Android 5.1 ali bolje 5.1 koji radi bez greške nego 7.1 ako je zbugiran stoga to baš i ne eksperimentiram, a i kada ovi naprave neki OTA update prvo napravim kompletan backup iz TWRP pa tek onda uipdate da nebi zažalio. :)