Skini bateriju i vidi da li ima zalipljenu traku na konektorima od baterije....
Jiayu S3
- poruka: 266
- |
- čitano: 57.968
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ma ne moraš ti ništa raditi. ako si ga kupio nedavno, vjerojatno si dobio rom 20150314. kod njega je problem video snimanje na fine postavkama. ako ne snimaš, ovo te ne zanima. sve ostalo radi odlično i ne trebaš mjenjati ništa. pogotovo ne diraj, ako ne kužiš o čemu mi uopće pričamo ( rom, flashtools, recovery,....) da ne bi bilo-nismo znali! ostavi sve kako je i uživaj u ovom odličnom uređaju. kad lolipop dođe u final fazu i ti ćeš ponešto već naučiti u međuvremenu pa ćeš ubaciti rom kako ti mi ovdje kažemo.
Pretpostavljam da je ovo bilo meni upučeno.
Rom nije neki problem ubaciti?
Final faza lolipopa bi trebala biti uskoro po najavama ili?
Još uvijek važem između Jiayu S3 i meizu m2 note ali me S3 više privlači.
Neki dobar i pouzdan webshop di se može naručiti mob?
Na aliexpressu se može dobiti za 190$ a to mi se čini dobra cijena.
http://www.aliexpress.com/item/3000MAH-Original-JIAYU-G3C-Mobile-Phone-MTK6582-Quad-Core-3G-WCDMA-Android-4-2-4-5/1870651524.html?s=p
Hvala.
Dosta mi je hitno pa ako može pomoć s kojeg web shopa da naručim S3?
Nešto di se ne plaća PDV ili ako se već plaća onda da mi ga vrate nakon prikaza računa.
Hvala
ma ne moraš ti ništa raditi. ako si ga kupio nedavno, vjerojatno si dobio rom 20150314. kod njega je problem video snimanje na fine postavkama. ako ne snimaš, ovo te ne zanima. sve ostalo radi odlično i ne trebaš mjenjati ništa. pogotovo ne diraj, ako ne kužiš o čemu mi uopće pričamo ( rom, flashtools, recovery,....) da ne bi bilo-nismo znali! ostavi sve kako je i uživaj u ovom odličnom uređaju. kad lolipop dođe u final fazu i ti ćeš ponešto već naučiti u međuvremenu pa ćeš ubaciti rom kako ti mi ovdje kažemo.
http://www.aliexpress.com/item/3000MAH-Original-JIAYU-G3C-Mobile-Phone-MTK6582-Quad-Core-3G-WCDMA-Android-4-2-4-5/1870651524.html?s=p
Hvala.
Nešto di se ne plaća PDV ili ako se već plaća onda da mi ga vrate nakon prikaza računa.
Hvala
pogledaj malo gdje ga ima na EU skladištu, ali mislim da je ovo: http://www.jiayumobileshop.com/smartphones/17-jiayu-s3a.html
na ovoj stranici plaćaš tu cijenu + 20€ dostavu i to je sve
Hvala.
Hvala
pogledaj malo gdje ga ima na EU skladištu, ali mislim da je ovo: http://www.jiayumobileshop.com/smartphones/17-jiayu-s3a.html
na ovoj stranici plaćaš tu cijenu + 20€ dostavu i to je sve
Nema PDVa?
Na ovom linku kad idem specification piše da ima 2GB i prikazuje specifikacije od S3 a u naslovu piše da ima 3GB i da je model S3s. Kad odem pod picture otovri specifikacije modlea S3a koji ima 3GB.
E sad koliko GB ima ovaj model koji je na linku? :D
Sad sam malo zbunjen... Na toj stranici ima S3(obican model 2GB), S3s(koji je ovo model?) i S3A(3GB advanced)
Znači 215$ bi bilo zajedno i to se isplati uzeti? Mislim nema neka stranica da daje jeftinije?
Hvala
Još jedno pitanje.
Ako kupujem ovjde http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html
se plaća PDV? Ako da dali se on vraća i dali se plaća dostava?
Vidim da ima neka opcija Registered Airmail 12$.
Koja je razlika dali naručujem iz EU ili Kine osim što će stići brže?
Hvala
Ono sto sam ti ja dao link ti je 3GB model. Mislim da jeftinije nema jer je bilo na ebay-u samo, a sad je out of stock. Ako te zanima, pregledaj po forumu koje trgovine ljudi preporucuju, pa pregledaj tamo.
Iz EU ti je brze is manje gnjavaze, a cijena ti je tu negdje.
Flasha sam novi rom oni sa Flyme suceljem stavio nova launcher i mob leti ;)
Antutu score je oko 45k ako nekoga zanima. Malo se treba naviknuti na izbornik :) Ako netko ima pitanja nek puca slobodno :)
Antutu me sigurno ne zanima ;-) daj informacije oko onog što je bio problem: kvaliteta zvuka pri pozivu i stražnjeg zvučnika, gps preciznost u vožnji i video snimanje. Radi li nfc i geste?
Antutu me sigurno ne zanima ;-) daj informacije oko onog što je bio problem: kvaliteta zvuka pri pozivu i stražnjeg zvučnika, gps preciznost u vožnji i video snimanje. Radi li nfc i geste?
Zvuk je bolji, zvucnik je isti mozda malo srednji tonovi bolji. Video snimanje je masu bolje nego na kk, sto se tice nfc ne znam jer imam 2gb verz a gesta nema koliko sam skuzio. Gps je dobar meni dok hodam nisam ima priliku u voznji isprobat al najbitnije mi je sa je zvuk pri pozivu sad cist al malo tisi.e da cini mi se da se puni bolje. Uspio sam skoro sest sati navuc SOT sa greenify. Al debloata sam rucno masu stvari pa uzmi i to u obzir
Pozdrav, išao sam upisivati APN postavke i greškom sam nešto upisao. Pokušao sam to ispraviti ali mi ne dopušta novi unos...jednostavno mi je zablokirano, tj. zasivljeno sve
ako može neki screenshoot na gps test plus da vidim koliko ti je satelita "lock"-ao i kolika je preciznost? odmah ću znati ima li napretka u odnosu na ostale LP rom-ove. meni je to važno pa neću ništa stavljati ako to nije popravljeno. stvar je u kernelu, samo da znate, ne u samom rom-u.
@marin - ja kada sam ispunjavao bez problema sam poništio neispravan unos.. pokušaj resitirati mob i unijeti ponovno, ako ne mislim da možeš potpuno pobrisati ili ući unutra i editirati.
ako može neki screenshoot na gps test plus da vidim koliko ti je satelita "lock"-ao i kolika je preciznost? odmah ću znati ima li napretka u odnosu na ostale LP rom-ove. meni je to važno pa neću ništa stavljati ako to nije popravljeno. stvar je u kernelu, samo da znate, ne u samom rom-u.
Poz! jel se neko od vas spojio na 4G mrežu?
Istraživao sam gdje se može trenutno kupiti Jiayu S3 s dostavom iz EU. Ovdje
je najpovoljnije. Možda nekom pomogne
Poz! jel se neko od vas spojio na 4G mrežu?
meni radi 4g na HT-u
Vidi li netko od vas matricu displaya na jakom suncu?
Da vidim i ja. One kao kristalice? Al ja to vidim samo kad je ugasen ekran. Vise me nervira sta mi se prasina uvukla ispod screen protectora haha
Da vidim i ja. One kao kristalice? Al ja to vidim samo kad je ugasen ekran. Vise me nervira sta mi se prasina uvukla ispod screen protectora haha
Hehe, ja vidim točkice male sitne ili kao one segmente 7-segmentnog display-a
Jel to sad nešto strašno?
Brzo recite dok mogu otkazati narudžbu i nemojte me plašiti :D
Jel to sad nešto strašno?
Brzo recite dok mogu otkazati narudžbu i nemojte me plašiti :D
Hahaha, ma ne otkazuj nista :D jeeedva se vidi to i ne smeta, to bas ako namjestis kut pod full osvijetljenjem i pod jakim suncem ;) ali izvrsno se vidi na suncu, kao da si unutra, uopce jako sunce ne utjece na vidljivost :)
Znaci mobu jos niste nasli nikakvu zamjerku osim snimanja koje ce se srediti kad dode nova verzija androida?
Znaci mobu jos niste nasli nikakvu zamjerku osim snimanja koje ce se srediti kad dode nova verzija androida?
Koliko znam i to je rijeseno s 2015-05-07.. Nisam ja previse pratio kvalitetu snimanja, vise zna halflife
Pitao sam na xda za to na displayu i kazu da je normalno:) Nema straha hehe
Pitao sam na xda za to na displayu i kazu da je normalno:) Nema straha hehe
Da, to sam probao i na drugim mobitelima, i ista stvar ;) tako da ili svi valjaju ili nijedan ne valja :D hehe
Koje slušalice vi koristite? pokušao sam par i ne prepoznaje ih. Neke preporuke i di ima za kupiti? Hvala.
Pozdrav! Koje ROM-ove koristite na S3? Sutra bi mi trebao stići pa će vjerojatno odmah LP gore, a koliko vidim po stranim forumima, onaj službeni od 27.7. je najpopularnij, a i Armagedon je jedan od najbolje sređenih, a može se uz malo petljanja i Xposed srediti...
Koje slušalice vi koristite? pokušao sam par i ne prepoznaje ih. Neke preporuke i di ima za kupiti? Hvala.
Obične slušalice ili slušalice sa mikrofonom?