Xperia X1 - Pukotine na kucistu

poruka: 5
|
čitano: 2.547
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kuciste Xperie X1 puca (bukvalno) na sve strane. Preporucam vlasnicima koje imaju modele proizvedene izmedu 44 i 46 nedelje 2008

(08W44-08W46) [vidi se ispod baterije] iste da:

1.Pod hitno idu kod zastupnika i da traze nekakvo jamstvo da se to njima nece desiti usled ispravnog rukovanja. SE zna za ovo,pravi se mutav i svim nesretnicima (za sada) odbija popravljati posto je to  citiram [kozmeticke prirode,SE nije duzan popravljati mehanicke defekte]

2.Prodaju sto brze

3.Ako je vec kupuju da bude 2009 godiste (gledano ispod baterije) i da ne bude  (kakve li ironije)  iz Europe

Podlozniji su sivi modeli mada ni crni nisu izuzetak. Pukotine su oko mjesta gde se stavlja styus (veoma vidljive) i oko baterije (ispod poklopca baterije) sa obe strane ..bocno.

Ocito je da je greska u materijalu. Posto ovakvo sto nemozete napraviti namerno,odnosno ne nastaju padom telefona na tlo. Shame on you SE. Od ove plastike postideli bi se i Kinezi

Ja sam bio vlasnik iste i srecom sam je prodao. E sad nesreca je sto ju je kupio moj frend pa sada (jucer) su nastale pukotine i kod njega.

Vec smo je uslikali i on je poslao mail SE-u. Kune se u majku da mu nije padala,sto je istina (nema vidlivih tragova izvana)

(slike veceras,kada budem mogao) 

Dok kod pukotina iznutra (kod baterije) moze se nekako "maskirati",napolje deluje stvarno ruzno i ima tendencije da se pukotina siri

Pazljivo pregledajte kucista i saljite mejlove

Oko baterije Oko baterije
Oko Stylusa Oko Stylusa
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 17:47 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gore navedene slike su preuzete. Evo realnih (na zalost)

Defekt sa zvucnicima kod C905 ispada da je sala naspram ovog

Inace navedeni mobitel je proizveden u Maleziji. Opet na zalost,nisu ukljuceni samo modeli proizvedeni u Europi

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 1:48 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I jel su odgovorili vam sta? Jbt koja zamka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xperia X1 - Pukotine na kucistu

I da i ne.

Prijatelj moga prijatelja koji radi u serisu je rekao da ce dobiti novo kuciste. I to sve na bazi "frend moga frenda je vrlo jak tamo"

Znas kakvo stoje stvari sa mehanickim ostecenjima. U garancijama eksplicitno se kaze da se ne priznaje mehanicko ostecenje i poznajuci arogantnost velikih korporacija oni nece odgovoriti na mailove

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
16 godina
protjeran

Ja imam tu xperiju sa tom greskom popucala plastika ali nista strasno jer se ne vidi puno i ne smeta ali mi je telefon drama dobar sto se preformansi tice

Imao sam HTC koji sam platio kada je izasao 1800 KM ili ti ga oko 900 eura i raspao se ko Jugoslavija drugi treci put kada mi je ispao a uz to je bio spor uzas baterija mu je losa a wi-fi jedva da je fatao 4 metra od rutera tako da sam do sada najzadovoljniji ovom Xperiom cija je jedina mana sto je ruznog izgleda i sto je velika ko jedan osrednji hljeb iz pekare....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice