Kuciste Xperie X1 puca (bukvalno) na sve strane. Preporucam vlasnicima koje imaju modele proizvedene izmedu 44 i 46 nedelje 2008
(08W44-08W46) [vidi se ispod baterije] iste da:
1.Pod hitno idu kod zastupnika i da traze nekakvo jamstvo da se to njima nece desiti usled ispravnog rukovanja. SE zna za ovo,pravi se mutav i svim nesretnicima (za sada) odbija popravljati posto je to citiram [kozmeticke prirode,SE nije duzan popravljati mehanicke defekte]
2.Prodaju sto brze
3.Ako je vec kupuju da bude 2009 godiste (gledano ispod baterije) i da ne bude (kakve li ironije) iz Europe
Podlozniji su sivi modeli mada ni crni nisu izuzetak. Pukotine su oko mjesta gde se stavlja styus (veoma vidljive) i oko baterije (ispod poklopca baterije) sa obe strane ..bocno.
Ocito je da je greska u materijalu. Posto ovakvo sto nemozete napraviti namerno,odnosno ne nastaju padom telefona na tlo. Shame on you SE. Od ove plastike postideli bi se i Kinezi
Ja sam bio vlasnik iste i srecom sam je prodao. E sad nesreca je sto ju je kupio moj frend pa sada (jucer) su nastale pukotine i kod njega.
Vec smo je uslikali i on je poslao mail SE-u. Kune se u majku da mu nije padala,sto je istina (nema vidlivih tragova izvana)
(slike veceras,kada budem mogao)
Dok kod pukotina iznutra (kod baterije) moze se nekako "maskirati",napolje deluje stvarno ruzno i ima tendencije da se pukotina siri
Pazljivo pregledajte kucista i saljite mejlove