Ovako, žena mi je išla produžiti pretplatu u t mobile i uzela novi uređaj Sony Xperia M, nakon dugotrajne papirologije otišao doma podesit imenik, poruke itd.
Prijmjetio sam da je jedina folija na uređaju bila na ekranu ( ona na leći kamere je bila zaljepljena na vrečicu od baterije ) ali rekoh možda je netko od kupaca gledao uređaj pa je slućajno skinuo naljepnice.
Upalim telefon ( bez SIM kartice ) kad ono vrijeme i datum već podešeni i pri uspostavi poziva mikrofon krči. Pokrenem dijagnostiku na mobu i kaže da primarni mikrofon nije u funkciji !!! Pošto nam je t mobile radnja već bila zatvorena nije mi preostalo ništa nego reklamirati sutra.
Došao dobre volje u nadi da pošto je reklamacija u roku od 24 sata da će mi se uređaj uredno zamijeniti za novi i doviđenja. Kad kaže prodavač da to mora na servis jer kvar nije prijavljen odmah ?? Kako kad niste radili ?
Nakon pola sata svađanja i pozivanja na Zakon o potrošačima nije mi ostalo ništa nego ispunjavati prigovor i dati telefon na servis i da naravno da sam htio da se ugovor odmah raskine i da vračam uređaj na to mi se odgovara da nemogu vratiti neispravan uređaj ????
Uglavnom, lekcija naučena. Raskidam sve moguće ugovore sa t mobile-om i šaljem im Državni inspektorat i Vas molim ako idete u posao s njima molim da pregledate i isprobate uređaje koje prodaju da nemorate proživljavati ova sranja kao i ja.
Pozdrav forumaši-