Vjerujem da nisam jedini kojeg ovo zanima. Uskoro kupujem mobitel koji bi morao drzati nekoliko godina(2 najmanje) pa sad necu napraviti glupost kao pred dvije i pol godine pa sam kupio Xperiu X10 naslijepo. Sad hocu imati najbolje sto se moze dobiti ako vec izdvajam tolike novce.
Pogledao sam puno reviewa i nista nisam shvatio. Prvo mi je bitno da je brz, a kako vidim oba vrte isti procesor samo na razlicitom taktu. Kao drugo oba imaju ekran od 1080p pri cemu je jedan malo manji pa je gustoca piksela malo veca, ali budimo realni to nitko ne moze primjetiti golim okom. Onda slijedi dizajn, sto se mene tice HTC One je tu nedostizan od strane S4. Kao cetvrto kamera, kako sam od svih reviewa shvatio ona na HTC-u nije nista posebno dok je ova na S4 poprilicno dobra. Peto mogucnosti: pored Samsungovih Air Gestures koje vjerujem da cu rijetko koristiti, tu su HTC-ov BlinkFeed koji zasigurno necu koristiti jer gdje ja zivim internet je 0,5Mbps(nadam se da razumijete o cemu pricam), a HTC Zoe, to mi izgleda potpuno beskorisno...I na kraju pohrana, S4 ima mogucnost za SD karticu do 64GB dok HTC nemam ali u T-Mobile-u je verzije od 32GB, a Galaxy je na 16GB. Jos samo da dodam, nekako mi TouchWiz izgleda bolje od Sense 5 zbog ikona, al to je moje misljenje.
Ako se ova dva uređaja usporede, barem po meni, HTC One pobjeđuje jer jedino sto je losije jest kamera, a ja ju previse ne koristim, al ono za 6k kuna ocekujem dobru kameru. Sad me jos samo zanima dal je netko isprobao uređaje side by side i je li tada vidio kakvu razliku u performansama.
33 | HTC One je bolji |
---|---|
22 | Samsung Galaxy S4 je bolji |
8 | Neki treci je najbolji |