Nakon nadogradnje na 4.1.2 izgubio sam mogućnost zumiranja web stranica uz rub ekrana.
Može li se to nekako vratiti...
To mi je uz ripple efect bila najbolja stvar na mobu a sad više nema ni jedne.
Nakon nadogradnje na 4.1.2 izgubio sam mogućnost zumiranja web stranica uz rub ekrana.
Može li se to nekako vratiti...
To mi je uz ripple efect bila najbolja stvar na mobu a sad više nema ni jedne.
Prema GSM areni nema .... a i ovdje isto nema s3 mini, među proizvodima nema s3 mini : http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung
Par pitanja, pa ako neko moze pomoc, da ne citam topice po xda
1. koliki je problem napravit root na ovom telefonu?
2. Da li se moze napraviti un root (u slucaju da trebam koristit garanciju)
3. u slucaju stavljanja custom rooma na stock kernel da li se povecava flash counter (takodjer me zanima radi garancije)
4. koliko je cijela procedura opasna (mogucnost hard bricka)?
5. kakava je situacija sa custom kernelom ... pretpostavljam da je ovo malo "opasnija radnja"
opcenito ... malo generalnih uputa bi mi dobro doslo,
hvala unaprijed
Ovdje isto ne nalazim S3 mini http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list, ali ne nalazim i neke druge mobitele poput jednog Prestigio modela koji takodjer ima Gorilla Glass i nije uvrsten na spisku. Tesko mi je za vjerovati kako S3 mini nema, a Samsung Corby ili Galaxy Ace imaju...iapk su to mobiteli koji su u cjenovnom rangu do nekih 1000kn vise manje, a ne kao S3 mini koji je u slobodnoj rpodaji 3500...pokusat cu kontaktirati Samsung Service da cujem sto mi oni kazu.
Imao ne imao, ekran je izdržljiv. Meni je mobitel ispao na stazi sa snimke:
ne taj put, nego sad prije tjedan dana, pa nema na snimci. Uglavnom čičak od džepa se otvorio i mobitel ispao. Malo ogreban po Samsung Galaxy S III mini coveru, ali ekranu na svu sreću ništa, a garant je opalio bar jednom u kamen ekranom...
Ma ne treba ni to, al ako znaš da će ti ispast u nekom nezgodnom momentu da... ja samo na vožnje nosim masku.
Ma ne treba ni to, al ako znaš da će ti ispast u nekom nezgodnom momentu da... ja samo na vožnje nosim masku.
A ja pazim na mob mozda cak vise nego na glavu, ali cura nije takva...imala je samsung omnia i900 i to je bilo stvarno strasno kako ga je unistila...onda iphone 4 i taj sam obljepio protectorima i maskicom pa je kao iz ducana, i taj isti potez bi napravio sa ovime heheh...vidjet cu gdje ima za naci prozirna jer u jokeru danas nisam nasao osim bijelih i crnih, a njen je model bijeli la fleur, pa bi htjela da ovi cvjetici iza budu vidljivi.
evo htio bih uzet ovaj mobitel pa ako bi se nekome dalo ukratko mi reci valja li sta :)
sto se tice uporabe samog mobitela, treba mi neki mobitel za casual koristenje, znaci surfanje, muzika, mozda pokoja igra i kamera, ali ofc da to ide glatko i bez stekanja :)
Za to sto tebi treba je sasvim dovoljan :) A može on i vise od toga :)
moze netko objasnit sto tocno dobivam kernelom i koristi li itko custom kernele ovdje? ja sam trenutno na BenzV6 i sad me zanima imam li potrebe i za kernelom?
Cura mi je uspjela ostetiti ekran. Ogrebotina je cudna. Dosta je siroka i plitka, tako da kad ocistim ekran, ne vidi se, a kad prodjem sa prstom, onda ostane packa na ekranu, i ogrebotina je lagano uocljiva...narucujem screen-protector. Iako, mogli su staviti gorilla-glass...steta
Evo ljudi stigao mobitel, ali imam jedan problem: cijelo mi vrijeme izbacuje No SIM, insert sim card mi je tamo pod notifications, jesam li krivo nesto stavio tu SIM karticu jer je nekak cudno(ima mjesta onako za pomicat se na tom za sim), a stavio sam je normalno kak ide i kak je nacrtano tamo
btw Tele2 je mreža
EDIT: Rijeseno :)
Cura mi se je zalila da joj ekran zna ne reagirati na dodire. Mora pritisnuti tipku za zakljucati ga, i ponovo utkljucati da bi ponovo radio? jel to na softwareskoj bazi?
Evo ako netko misli stavljat ROM, svakako bi preporucio da stavi DMod. ROM je odlican, brzi je mob i baterija mi izdrzi fkt dugo. Jedino je problem sto se dugo skida :)
Također preporuka za DMod, izašla je prekjučer nova verzija, ispravljeni bugovi, prva liga. ;)
ima li tko problema sa ekranom? sa novim DMod v5, a zapravo i prije toga ekran mi se nije palio, kapacitine tipke svijetle, ali ekran se ne pali i kada se upali prolaze crne crte i jednostavno kao da umire, sada me zanima posto sam ga rooto i imao custom rom mogu li to sve vratiti na pocetak i odnjet ga na popravak, hoce li oni provjeravat je li bio rootan i stavljan custom rom? imam backup kojeg namjeravam vratit da sve bude kao default?
Meni se to nije nikad dogodilo, super radi. Mozes ga vratiti na pocetak i odnesi. Mislim da oni nikak ne mogu skuziti da si ga rootao.
Mislim da se kod vračanja na stok izgubi onaj t-com boot ekran...
nije loš samo da ima malo bolju fotografiju i nakon nekog vremena postane sporji, sporije učitava pozadinu.
Htio bih si kupiti micro sd 32GB karticu. Pitanje glasi da li je mobitel kompatibilan sa SDHC verzijom kartice?
Čitam malo na ebay forumu di se hrpa ljudi žali (ne navode s kojim telefonom) da im ta HC verzija pokazuje max 4GB od tih 32 pa me zanima jel sve ok s S3 minijem.
savjet - ne kupuje SD kartice (ili ostale kartice) i USB stickove preko eBaya, to su sve kineske kopije i pokazuju 4 GB jer toliko zapravo i imaju, nije stvar u mobitelima...
koristi li netko official 4.1.2, danas mi je javio Software update, a na poslu sam... zna li netko što nam donosi?
Čini mi se da se ovom nadogradnjom telefon otključao na sve mreže.
jel postoji koji naćin da se mobitel besplatno otkljuća za sve mreže?
Da ne moram ići preko t com
jel postoji koji naćin da se mobitel besplatno otkljuća za sve mreže?
Da ne moram ići preko t com
to i mene zanima, na netu i forumima nisam uspio ništa naći ovako na brzinu
ne
A kolko dođe odprilike odključavanje u nekom servisu ili kod nekog "na crno" ako se može ;)