Samsung Galaxy S III mini

poruka: 99
|
čitano: 37.950
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel itko stavljao mozda custom romove?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III mini
Staedtler kaže...

Jel itko stavljao mozda custom romove?

Ja sam stavio ovaj : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119219

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Da tog nema, bas mi je to bilo fora :D

Trebao bi ovo biti :

Features of Android 4.1.2

• Multi-View (the Multi-Windows feature in the Galaxy Note 2)
  • Page Buddy
  • A new Gallery app
  • A new Notification Panel (can be customised)
  • The Brightness slider in the Notification Panel can be disabled
  • Smart Rotation
  • Continuous Input in Samsung Keyboard (like Swype or the Android 4.2 Keyboard)
  • Paper Artist app
  • Group Cast app

Imam i8190N verziju Mini S3, iz Vipa s NFC-om i 4.1.2. out of the box.

Nema niti jednog od ovih fičera ili barem nisam do sada primjetio.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ne kužim zašto nije praksa da teme o mobitelima idu preko specifikacija o njima http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/samsung-galaxy-siii-mini/1234.aspx kad već postoje.

Uglavnom, tema je tu već bila 4 mjeseca već http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/samsung-galaxy-siii-mini/173789.aspx?page=0&jumpto=3465333&sort=asc&view=flat

Za gore napisani changelog, 4.1.2 nije donio to, to je Premium Suite za S III, a S III mini ga nije dobio Namigiva

wyks, evo ti odgovor zašto nemaš.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

i kakav je? Ja ga evo namjeravam staviti.

15 godina
neaktivan

Da li vam se zna nekad dogoditi da otključate mob (ili želite otključati) a da dodir ne reagira ?? Pa onda morate sa tipkom ponovo zaključati i otključati i onda sve radi ?? Znam da sam imao to nekad prije na galaxy S mobu i to na Gingerbreadu....

Samsung Galaxy SIII mini :)
17 godina
neaktivan

Da, ali trenutno probavam nekoliko launchera od kojih par ima vlastite notifikacijske trake i lock screenove, tako da to pripisujem tim aplikacijama.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
Staedtler kaže...

i kakav je? Ja ga evo namjeravam staviti.

Ma nista posebno, vratio sam se na stock i samo stavio root i to je to, najbolje ;)

15 godina
neaktivan

Da li se mogu programi na sd karticu prebacivati?

Na starom HTC sam to mogao, a na Samsungu to izgleda se ne može ili možda postoji neka caka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imas aplikaciju app2sd, neke je moguće prebacit, neke ne

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina

jel jos netko na Benz romu? dajte malo dojmove bacite...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Frendu je ispao S III mini i razbio mu se prednji ekran, cjeli ekran je crn, no mob inace radi. Zna netko neki dobar servis i cijenu koliko bi ispao popravak?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam na DMod v3N

Solidan ROM, par sitnih bugova (Samsung Link app, ne može se stavit wallpaper iz galerije preko home screena, nego se mora u galeriji pronać sliku i postavit za wallpaper i to je to od bugova zasad što sam vidio)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
protjeran
definho kaže...

jel jos netko na Benz romu? dajte malo dojmove bacite...

Ja sam stavio Benz rom i nije mi nista posebno(vidio sam samo par nebitnih razlika) . Nakon par dana sam vratio na stock

12 godina
protjeran

Kolko vam inace u prosjeku baterije trosi android os? Meni uvijek pise negdje oko 35% sto mi se cini previse :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti je normalno. 

15 godina
neaktivan

Meni bude tak izmedju 20 i 30% ....

17 godina

Da li bi netko mogao provjeriti da li ovaj mobitel moze upariti PS3 controller preko bluetootha koristeci sixaxis app?

Za provjeru je dovoljno instalirati i pokrenuti Sixaxis compatibility checker app sa marketa (freeware),

hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probam ja malo kasnije...

17 godina

hvala puno!

15 godina
neaktivan

Pokrenuo sam aplikaciju i kliknuo sam START, ali kaže sljedeće : Could not start driver. Check that your device is rooted...

Moj mob nije rootan, tako da izgleda nemogu ti provjeriti da li radi :(

17 godina

hvala na pokusaju .... valjda ce se naci netko sa rootanim telefonom, zelio bih provjeriti da li se na ovaj samsung moze spojit PS3 kontroler preko BTa (kad vec telefon ne podrzava USB HOST) ... imam minix neo g4 android stick koji sam spojio na TV i na njega instalirao droidmote aplikaciju pa sad gledam kako instalirati neki gamepad na mobitel na koji bi isla i klijent aplikacija

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 7:20 (BoTiA).
12 godina
protjeran
BoTiA kaže...

hvala na pokusaju .... valjda ce se naci netko sa rootanim telefonom, zelio bih provjeriti da li se na ovaj samsung moze spojit PS3 kontroler preko BTa (kad vec telefon ne podrzava USB HOST) ... imam minix neo g4 android stick koji sam spojio na TV i na njega instalirao droidmote aplikaciju pa sad gledam kako instalirati neki gamepad na mobitel na koji bi isla i klijent aplikacija

Sutra cu ja probat pa ti javim

13 godina
neaktivan

Pozdrav!
Imam nekoliko pitanja pa bi bio zahvalan da mi netko odgovori jer se ne kužim baš previše u te ROM-ove,rootanje,flashanje itd.

uglavnom: 1. šta se dobije kad se stavi custom rom (vidim da su neki tu stavljali to pa me zanima).

2. koja je razlika između rootanja i flashanja.

3. Ako želim rootat mobitel jer ga morram prije flashat

4. Ako mi je mobitel prije rootanja na hrvatskom dal ce poslije rootanja mob isto bit na hrvatskom tj. dal cu ga moci postaviti u hrvatski jezik.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Dobije se mobitel bez nepotrebnih stvari, dobije se vise opcija za uređivanje, dobije se dosta stvari, zavisno od ROM-a

2. Rootanje je postupak kojim dobiješ administratorske ovlasti na mobu i mozes raditi mnoge stvari. Flashanje je postupak stavljanja novog Firmwera na mob, službenog ili neslužbenog .

3. Ne, ali ako ides sa službenog firmwarea, moraš ga prvo rootat da bi mogao flashat.

4.Da, jer rootanje samo daje administratorke ovlasti.

Inače lijepo bi bilo da si se bar neke osnove potrudio sam pronaći, ili na goolge-u ili na ovom forumu u temi za to. Jer ovo su stvarno osnovna pitanja.

12 godina
protjeran

a šta se dogada kad promijenim kernel?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisi od kernela do kernela, neki su optimizirani za bateriju, neki za brzinu uređaja,... biraš što ti je bitnije.

17 godina

evo ponavljam zahtjev .. pa ako netko moze pomoc, potreban je ROOT

Da li bi netko mogao provjeriti da li ovaj mobitel moze upariti PS3 controller preko bluetootha koristeci sixaxis app?

Za provjeru je dovoljno instalirati i pokrenuti Sixaxis compatibility checker app sa marketa (freeware),

hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BoTiA kaže...

evo ponavljam zahtjev .. pa ako netko moze pomoc, potreban je ROOT

hvala unaprijed!

Zaboravih ti odgovorit, da moze se uparit :D

17 godina

super, hvala puno!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice