Pozdrav! Imam problem sa svojim prestigio android tabletom, naime kćer mi je više puta pokušala uć u tablet i zablokirala ga je (pogriješila je uzorak 10 puta). Tablet me traži da unesem svoj email i lozinku ( http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3424220/Unlock_Android_1.3_thumb.png ), ali kada upišem email i lozinku koju koristim na svim svojim android uređajima kaže da je lozinka ili e-mail netočan, i ne znam u čemu je stvar? Molio bih pomoć jer ne želim resetirati tablet na tvorničke postavke jer imam dosta toga važnome na njemu, pa bih vas molio pomoć. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav! Imam problem sa svojim prestigio android tabletom, naime kćer mi je više puta pokušala uć u tablet i zablokirala ga je (pogriješila je uzorak 10 puta). Tablet me traži da unesem svoj email i lozinku ( http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3424220/Unlock_Android_1.3_thumb.png ), ali kada upišem email i lozinku koju koristim na svim svojim android uređajima kaže da je lozinka ili e-mail netočan, i ne znam u čemu je stvar? Molio bih pomoć jer ne želim resetirati tablet na tvorničke postavke jer imam dosta toga važnome na njemu, pa bih vas molio pomoć. Hvala!
Nemoj raditi hard reset jer ces ostati bez svih podataka. Proguglaj malo sto se tice tvog problema.
Ali nekako mi izgleda da nemas previse izbora.
Pročitao sam da ne želi, ali nema drugog izbora !
Ispričavam se, tek sam sada shvatio da mi wi-fi nije upaljen na tabletu, kako mogu upaliti wi-fi? Jer se ne mogu maknuti sa zaslona za resetiranje uzorka, i ne znam kako da uključim internet i potvrdim email?? Hvala!
Jel ga možeš preko USB-a spojiti na računalo i korpirat si sve podatke koji su ti potrebni?
Mogu ga spojiti na računalo, ali kada ga spojim na računalu ne mogu otvoriti usb-file, jer moram s tableta potvrditi da dopuštam spajanje na računalo i izmjenu podataka, a to ne mogu jer je tabet zaključan. Jedino ako postoji neki način da uđem u osnovne postavke android operativnog sustava i tamo nekako upalim wifi, onda bih potvrdio email bez problema, ali ne znam kako i da li je to uopće moguće, zato sam se tu obratio za pomoć