Nokia 5800 v40 software

poruka: 333
|
čitano: 97.147
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v40 software

e jbg sad sam ispao glup LOL....to nisam ni mislio....nego na V31. mi je stalno bilo namjesteno na punu querty tipkovnicu, sad mi bilo na mini i vidio sam tamo da di mijenjam tipkovnice da nema puna querty a nisam ni mislio da samo je zarotiram...inače hvala...sry na glupom pitanju,....inače mob sad piči...

ma nijedno pitanje nije glupo, postoji samo glup odgovor, ali moga si pokusat okrenit mob samo Smijeh

a nisam pa.....et hvala još jednom.....a meni čudno....

the PeRo
17 godina
Nokia 5800 v40 software

Danas sam uocio jedan problem s ovim firmwareom. Naime, posto stare 5800 teme ne izgledaju bas najbolje s novim homescreenom, tj. nisu im prozirne pozadine od widgeta (music player, e mail, onda oni kontakti na vrhu) htio sam ih sve pobrisati i instalirati neke nove koje sam nasao, ali ih ne mogu deinstalirati. Uopce ih ne vidim u application manageru ili upravljanje programima na hrvatskom, pod instaliranim programima. Zanima   me da li je to slucaj samo kod mene ili je do novog firmwarea?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nisam naisao na nacin i u starim firmwareima da ih deinstaliram.

17 godina
logic kaže...

Ja nisam naisao na nacin i u starim firmwareima da ih deinstaliram.

Ja nisam imao problema. Ides u Postavke - Upravitelj programa - instalirani programi. I tu su mi bile instalirane sve teme, a sad nema ni jedne. A u izborniku teme ih imam sve i sve normalno rade.

17 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

KOlega mi ima 5800 i otkljucan mu je na vip i na t-mobu.. Hoce li mu se zakljucati ako promjeni product code.. Dao je 200 kn za otkljucavanje.. Ja sam imao 5800 i radio sam promjenu coda, i vratio ga u slucaju da prodje nes krivo ali sve je bilo ok.. Ali je bio t-comov...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kruno_21 kaže...

KOlega mi ima 5800 i otkljucan mu je na vip i na t-mobu.. Hoce li mu se zakljucati ako promjeni product code.. Dao je 200 kn za otkljucavanje.. Ja sam imao 5800 i radio sam promjenu coda, i vratio ga u slucaju da prodje nes krivo ali sve je bilo ok.. Ali je bio t-comov...

Nece.

E, jel iko ima v40 a da koristi Opera Mobile?

Meni se pojavljuje bug na Operi Mobile sa v40, stalno mi javlja memory full (za radnu memoriju) za bilo kaj da otvorim.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Kruno_21 kaže...

Nece.

Meni se pojavljuje bug na Operi Mobile sa v40, stalno mi javlja memory full (za radnu memoriju) za bilo kaj da otvorim.

meni radi savim ok

Neznam di se ide za to .
17 godina
RPG vs TENK kaže...

Nece.

meni radi savim ok

Si siguran da je Opera MOBILE a da nije MINI?

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Nece.

meni radi savim ok

je opera mobile je i meni to javlja

16 godina
Psiho246 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Nece.

meni radi savim ok

Ni meni...do sad mi se to nije ni jednom pokazalo...dok je na v31 se znalo pokazat...

Ak ti baš smeta, onda makni aplikacije koje rade u pozadini. I hack zna dosta rama popapat...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Psiho246 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Nece.

meni radi savim ok

Ni meni...do sad mi se to nije ni jednom pokazalo...dok je na v31 se znalo pokazat...

Ak ti baš smeta, onda makni aplikacije koje rade u pozadini. I hack zna dosta rama popapat...

meni nijedna aplikacija ne radi, a o hacku uopce ne razmisljam, sta ce mi...

17 godina
DamageHigh kaže...
Psiho246 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Nece.

meni radi savim ok

Nije to do RAMa.

Prije sam znao sa po par aplikacija surfati sa Opera Mobile-om u par tabova.

Sad mi bez pozadinskih aplikacija javlja da je RAM prezauzet.

Ocito je neka greska jer nema sanse da se RAM popunio.

Inace, mob nije haknut.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
meni se taj eror pojavi na operi mini 5 beta 2 iako imam slobodno 30mb rama tak da nis strasno sam refresam sajt (dogadzalo mi se par puta i na v31)

i must have app je kill me
za ubijanje procesa... jer kad upalite fotoaparat i ugasite program u procesima on ostaje (pretpostavljam zbog brzeg startanja sljedeci put) al jede min 5 mb ak ne i vise rama (meni bar) tak da killajte te nepotrebne procese

e sto se tice hackanja neam ppojma imam isto memorije s hackom i bez njega (na startu oko 45 a nakon duzeg rada 31mbc free)

a i ebes hack sve apps koje imam su sign s certifikatom tak da neam beda s tim...
...I Am Antisocial...Dont worry its just a fancy word for crazy...
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software
bok..jer mi može tko obajsnit cijelu proceduru instalacije v40 za 5800..nemogu pohvatat sve od tu, šta prvo inst , pa šta nakon toga..
da mi lijepo objasni..bio bih jako zahvalan..hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako može netko napisati šta da upišem da napravim hard reset moba nakon updatea?

I htio bi formatirati karticu nakon update,pa me zanima jel trebam šta ostaviti na kartici ili sve mogu obrisati!

Riješeno! Predobro je,kinnetic mi je nešt najbolje sad po imeniku i za pjesme!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 18:19 (Robi959).
17 godina
dkos1406 kaže...
bok..jer mi može tko obajsnit cijelu proceduru instalacije v40 za 5800..nemogu pohvatat sve od tu, šta prvo inst , pa šta nakon toga..

Dakle, prvo skines nokia software updater, imas na nokia stranici.

Instaliras ga, pokrenes i ako imas srece s product codom on ce ti sve sam napraviti. (product code imas na poledjini mobitela napisan, ispod baterije ako ga nisi mjenjao)

Ako imas neki specificni product code, recimo ako si kupio mob u t-mobile-u, tada prvo moras promijeniti product code s programom NSS (Nemesis service suite). Sve upute kako ga koristiti imas ovdje. Nakon sto promijenis product code, ponovno na otvoris Nokia Software Updater i trebao bi ti instalirati novi firmware.   Nije uopce problem, samo moras pronaci odgovarajuci product code. Treba ti Balcan product code, znam da je za plavi 0559395. Za crveni je drugi, uglavnom potrazi na googleu.

16 godina
dkos1406 kaže...

Ako nisi mijenjao product code, pogledaj ovdje je li v40 dostupan za tvoj product code, tako da izvadiš bateriju, iza nje ti piše kod, i upišeš ga TU.

Ako ti piše ovako onda preskoči mijenjanje product code-a:

Ako ti piše v31 ili manji onda moraš promijenit product code, a tutorijal ti piše OVDJE.

Nakon što si promjenio product code (ili nisi) skini Nokia Software Updater.

Pokreni ga i samo prati šta ti piše (sve ti je na hrvatskom) i to je to. 

Robi959 kaže...

Ako može netko napisati šta da upišem da napravim hard reset moba nakon updatea?

I htio bi formatirati karticu nakon update,pa me zanima jel trebam šta ostaviti na kartici ili sve mogu obrisati!

Riješeno! Predobro je,kinnetic mi je nešt najbolje sad po imeniku i za pjesme!

Hard reset - čim se mob počne palit drži zelenu, crvenu i tipku za kameru dok ne vidiš da se napravio hard reset.

Ak oćeš formatirat karticu napravi si prvo backup iste (Nokia PC Suite), da ti ostanu aplikacije.

Onda spojiš mob u pohranu podataka, desni klik - - format...tak nešto..

EDIT: Kasnim...:P

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 18:42 (DamageHigh).
16 godina
Nokia 5800 v40 software

e napokon sam stavio novi firmware, stavio sam si novi windows 7 na komp i sad mi radi ovi suite i NSU.

sad me zanima kako da si stavim ono da mi bude muzika odma na home skrinu ?!

Ima neko nokiu 5800 XM!? Ako ima nek se javi na PM. @xFire: domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

e napokon sam stavio novi firmware, stavio sam si novi windows 7 na komp i sad mi radi ovi suite i NSU.

sad me zanima kako da si stavim ono da mi bude muzika odma na home skrinu ?!

Samo stavi novi home screen ako ti već nije (Settings -- Personal -- Home screen -- Home screen theme -- Contacts bar) i upali Music player...

17 godina
Nokia 5800 v40 software

Imam 5800 navigation edition.. ako napravim update hocu li izgubiti navigaciju ? stvarno radi super, pa mi je zao :)

Cito sam na ovi store da ce od sada svi nokia korisnici moci skinuti besplatnu navigaciju i koristiti ju, naravno ako mob podrzava GPS, pa me zanima jel netko to probo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma radice, nema razloga da ne radi. Jedino ces mozda morati ponovo skinuti mape al to je ionako besplatno. Mada ne razumijem sto si skuplje platio tu navigation edition kad si mogao kupiti obicnu 5800 i staviti garmina i imas puno bolju navigaciju za puno manje para.

17 godina
logic kaže...

Ma radice, nema razloga da ne radi. Jedino ces mozda morati ponovo skinuti mape al to je ionako besplatno. Mada ne razumijem sto si skuplje platio tu navigation edition kad si mogao kupiti obicnu 5800 i staviti garmina i imas puno bolju navigaciju za puno manje para.

Sta sam mogo proc jeftinije od 1kn?? :D

17 godina
neaktivan

Nijednu?

;)

17 godina
Nokia 5800 v40 software

Kada ce se, i hoce li se upoce moci napraviti update da se ne mijenja product code mobitela ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa to mozes i sad ako si ga kupio u radnji.

17 godina
Nokia 5800 v40 software

Pa kupljen je u T-mobileu tj u mobisu al na produljenje ugovora.. ugl, spojim mob i ukljucim NSU i ne pokazuje mi da postoji nova verzija.. trenutna na mobu mi je 31. nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
steve90 kaže...

Pa kupljen je u T-mobileu tj u mobisu al na produljenje ugovora.. ugl, spojim mob i ukljucim NSU i ne pokazuje mi da postoji nova verzija.. trenutna na mobu mi je 31. nesto...

A cuj ili mijenjaj code ili pricekaj. Pojaviti ce se prije ili kasnije. Ja sam ga za poklon isto tamo kupio samo jos s 2xxxxx verzijom, pa se dao napraviti update na 3xxxxxxx.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:18 (Mrgud Veliki).
17 godina
Nokia 5800 v40 software

A mislim da cu mozda pricekat.. Imam mob 2 dana pa ako sad stavim update, necu uopce osjetiti razliku.. :) Bolje da ga update-am za tjedan-dva ako budem mogo sa ovim product codom..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vidim razlog da ne promijenis product code, uradis update i vratis produc code.

17 godina
Nokia 5800 v40 software

Ma ne znam.. trenutno mi se ne da s tim zamarat, imam kolokvij svaki drugi dan... ali ko zna, mozda i napravim to ako mi se bude dalo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice