Nokia 5800 v40 software

poruka: 333
|
čitano: 97.130
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nokia 5800 v40 software
steve90 kaže...

A mislim da cu mozda pricekat.. Imam mob 2 dana pa ako sad stavim update, necu uopce osjetiti razliku.. :) Bolje da ga update-am za tjedan-dva ako budem mogo sa ovim product codom..

Samo pazi da staviš product code od navi edition da ne bi besplatne karte (navigacija, što već) nestale...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina
DamageHigh kaže...

Samo pazi da staviš product code od navi edition da ne bi besplatne karte (navigacija, što već) nestale...

Mislim da sada nokia daje za sve svoje korisnike besplatnu navigaciju, tako da je svejedno.. LINK

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
DamageHigh kaže...

Mislim da sada nokia daje za sve svoje korisnike besplatnu navigaciju, tako da je svejedno.. LINK

nije navigacija besplatna nego samo karte

17 godina
neaktivan
karte su uvik bile free za download...

i da nokia nudi besplatnu navigciju...odite u azuriranje softwera i skinute update za ovi maps i imate free navigaciju

i napokon se satelit nadze brze na starijim fw mi je trebalo sto godina za to sad nadze sat u roku 1min

i btw kad stavite neku rutu pitat ce da preuzme glasove pa bi bilo dobro bit pored neta da ne koristi 3g skupo je =D
...I Am Antisocial...Dont worry its just a fancy word for crazy...
17 godina
neaktivan
e i da potrebno je imat Ovi Account ak se ne varam...u biti ako koristite ovi store imate taj acc sam se logirajte s tim...

(sori za novi post al na mobilnoj verzji nema edit il sam ja corav =D)
...I Am Antisocial...Dont worry its just a fancy word for crazy...
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
karte su uvik bile free za download...

i da nokia nudi besplatnu navigciju...odite u azuriranje softwera i skinute update za ovi maps i imate free navigaciju

i napokon se satelit nadze brze na starijim fw mi je trebalo sto godina za to sad nadze sat u roku 1min

i btw kad stavite neku rutu pitat ce da preuzme glasove pa bi bilo dobro bit pored neta da ne koristi 3g skupo je =D

a eeee predobro...koliko san vidia ove nove karte su i naprednije dosta od prethodnih

[edit: nakon malo pretraživanja našao samo ovo ''Možete također kupiti vrhunske usluge kako biste dobili glasovnu navigaciju za vozilo i za pješake, informacije o prometu i sigurnosnim kamerama, vrhunske sadržaje za putovanje, 3D oznake i vrijeme. Vrhunske usluge 

su možda već instalirane na vašoj Nokiji.''

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 9:01 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

Jedno pitanje,bio bih vam puno zahvalan,pokrenuo sam nokia Software update i ocitao mi je isto samo 31.0.101 kako nemoze da ucita novi software da ga instaliram?Hvala

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Biscan kaže...

Jedno pitanje,bio bih vam puno zahvalan,pokrenuo sam nokia Software update i ocitao mi je isto samo 31.0.101 kako nemoze da ucita novi software da ga instaliram?Hvala

promjeni produkt code u neki drugi

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan

Izvini mozes li mi objasniti kako da to uradim posto sam laik pravi? Hvala unaprijedIzlanuo se

Biscan
16 godina
Biscan kaže...

Izvini mozes li mi objasniti kako da to uradim posto sam laik pravi? Hvala unaprijedIzlanuo se

skini nokia nemesis service i radi sta i lik na videu, tamo u product kod upisi drugi code!!

UPOZORENJE: promjenom product coda gubis garanciju, tako da ti savjetujem da poslije vratis isti cod koji t je prije bio!!

VIDEO

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
Biscan kaže...

skini nokia nemesis service i radi sta i lik na videu, tamo u product kod upisi drugi code!!

UPOZORENJE: promjenom product coda gubis garanciju, tako da ti savjetujem da poslije vratis isti cod koji t je prije bio!!

VIDEO

Hvala ti evo sad cu to pokusati odraditi,hvala jos jednom..Namigiva

Biscan
16 godina
neaktivan
Biscan kaže...
DommY kaže...
Biscan kaže...

VIDEO

Soory gdje da nadjem taj drugi COd?

Biscan
16 godina
Biscan kaže...
Biscan kaže...
DommY kaže...
Biscan kaže...

VIDEO

Soory gdje da nadjem taj drugi COd?

za hvala imas gumb HVALA pa klikni :D

probaj stavit ovaj, pa ako nece javi

0579279

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

Nemesis suite nece da radi,nema opcija nikakvih,kad kliknem tamo na scan nema nista?

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Biscan kaže...

Nemesis suite nece da radi,nema opcija nikakvih,kad kliknem tamo na scan nema nista?

jesi spojio mob u pc suite modu na komp?

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
Biscan kaže...

Jesam konektovan je na pcsuite..

Biscan
17 godina
neaktivan

svi produc code-ovi za sve nokia telefona

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:5800d-1_XpressMusic

16 godina
Biscan kaže...
DommY kaže...
Biscan kaže...

pokusaj restartat komp neznam

Nokia 5800 XM
17 godina
neaktivan
Biscan kaže...
DommY kaže...
Biscan kaže...

Ne smije biti povezan na nokia pC Suite. Na telefonu izaberi taj mod al na kompu ugasi nokia pc suite.

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

promijenio sam onaj cod i opet nista izbaci staru verziju softwera mozda treba drugi cod,ali da necu zeznuti sta sa tim codovima?

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Biscan kaže...

promijenio sam onaj cod i opet nista izbaci staru verziju softwera mozda treba drugi cod,ali da necu zeznuti sta sa tim codovima?

sad mi znaci treba drugi cod,gdje da ga nadjem jer citam da neki codovi zeznu tel.mozda grijesim??

Biscan
17 godina
neaktivan

Pogledaj moj post par postova iznad. Imas link na sve codove. Stavi neki od balcan codova u zavisnosto koje je boje tvoj mob. Ako je crveni npr stavi cod od balcan red.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pogledaj moj post par postova iznad. Imas link na sve codove. Stavi neki od balcan codova u zavisnosto koje je boje tvoj mob. Ako je crveni npr stavi cod od balcan red.

Mob koje je boje,silver-black je,ali ne mogu ovdje naci nigdje na ovom tvom linku balkan cod black???

Biscan
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 18:50 (Biscan).
17 godina
neaktivan

Nisi trazio pazljivo ;)

Klknes iznad codova na description i poslgace ti po imenu.

evo ti lijencino ;)

0573762

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nisi trazio pazljivo ;)

evo ti lijencino ;)

0573762

Evo radi update,kad zavrsi trebam li raditi hard reset,zasto i ako trebam kako??

Ps:Logic -legendo- Namigiva

Biscan
16 godina
Biscan kaže...
logic kaže...

Nisi trazio pazljivo ;)

evo ti lijencino ;)

0573762

Evo radi update,kad zavrsi trebam li raditi hard reset,zasto i ako trebam kako??

Ps:Logic -legendo- Namigiva

ja jesam hard, mozda i ti bi mogo jer po meni ce bolje radit mob!

sve je na tebi :D

Nokia 5800 XM
17 godina
neaktivan

Preporucuje se u svakom slucaju. Nadam se da si uradio backup svega prije updatea.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Preporucuje se u svakom slucaju. Nadam se da si uradio backup svega prije updatea.

Uradio sam backup,instalirao sam novi software,hvala vam decki,samo sto sam ja sad uradio restore a uradio bi taj hard reset,i kako da ga uradim lako je meni vratiti opet ovaj backup restorom???

Biscan
16 godina
Biscan kaže...
logic kaže...

Uradio sam backup,instalirao sam novi software,hvala vam decki,samo sto sam ja sad uradio restore a uradio bi taj hard reset,i kako da ga uradim lako je meni vratiti opet ovaj backup restorom???

drzi zelenu + crvenu + tipku fotica i cekaj to ti je za hard reset brise sve podatke!

Nokia 5800 XM
17 godina
neaktivan

Naravno prvo ugasis pa drzeci te tri tipke upalis mob i cekas da se upali ili pita za pin kod.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice