Inace, za hvala imas gumb.
Eto od mene za trud ;)))
Evo i od mene ;)
Dobar je mali, uci ;)
Sam se krpate da ja vama vratim hvala.
Sad cemo svi postati moderatori, jelda Logic?
Inace, za hvala imas gumb.
Eto od mene za trud ;)))
Evo i od mene ;)
Dobar je mali, uci ;)
Sam se krpate da ja vama vratim hvala.
Sad cemo svi postati moderatori, jelda Logic?
Evo i meni radi update, super je... Hvala!
@psiho
S obzirom koliko pisem i koliko sam tu najmanje supermoderator a mozda i stalno mjesto u Bugu al cisto sumnjam ;) Neki imaju 5 zvjezdica sa 20 mjeseci a vidi mene ;)
Doduse dobio sam par lijepih rijeci od nekih moderatora. Dobio sam doduse i zuti za off topic kao sto je ovaj ;)
Sad smo svi modovi...LOL
moze pomoc?
meni nece instalirat NSU dode mi neki error 1402 :S zna li neko rjesenje?
nisam trebo updateat jer se mob sad nemože hackirat ni pola toga instalirat :(
sta se nmoze instalirat?
Zaš ne bi moglo? Meni su se sve aplikacije samo ponovno instalirale nakon update-a, pa tako i ROMPatcher i normalno radi svoj posao
Pozz! Nemojte raditi hard reset poslje update-a jer hack vise ne radi:(
e i sta ce ti hack ?
e i sta ce ti hack ?
imam dosta aplikacija i igrica koje sad ne mogu instalirati bez njega
Ja sam uvjeren da u roku tjedan dana izlazi Heloox za ovaj firmware. Tako sam i procitao na symbiantalk.net. A oni su dobro obavjesteni :-)
Super je ovaj v40!
Baš sam ga stavio i naravno opet morao promjenit t-scumov product code.
e i sta ce ti hack ?
imam dosta aplikacija i igrica koje sad ne mogu instalirati bez njega
ispravak netocnog navoda, hack ti uopce ne treba -.-'
Ja sam uvjeren da u roku tjedan dana izlazi Heloox za ovaj firmware. Tako sam i procitao na symbiantalk.net. A oni su dobro obavjesteni :-)
rijeci ti se pozlatile:)))
Kako mislis hack mu uopce ne treba? Kako ce instalirati unsigned i ove ostale aplikacije koje se ne mogu instalirati s ne hacknutim mobitelom?
Kogu se potpisati i opet ti hack ne treba ;)
Kako mislis hack mu uopce ne treba? Kako ce instalirati unsigned i ove ostale aplikacije koje se ne mogu instalirati s ne hacknutim mobitelom?
mogu mogu dovoljan ti je program na mobu FREESIGNER i cert.key, proguglaj malo -.-' u ovu godinu koliko ga iman nije bilo potrebe za hackon, a kroz mob je prosa mali milijun aplikacija, ti sam signas aplikacije, ne rusi ti garanciju, nema muke nakon apdejta
mogu mogu dovoljan ti je program na mobu FREESIGNER i cert.key, proguglaj malo -.-' u ovu godinu koliko ga iman nije bilo potrebe za hackon, a kroz mob je prosa mali milijun aplikacija, ti sam signas aplikacije, ne rusi ti garanciju, nema muke nakon apdejta
Hakiranjem se ne gubi garancija!
Hakiranjem se ne gubi garancija!
a eeee ja san negdi procita da se gubi sad mozda je to drugi hack
Svejedno se ne mogu sve aplikacije na taj nacin instalirati. Imam freesigner i .cert i .key, i jos par programa za sign aplikacija na kompu, ali neke se svejedno ne mogu instalirati. Dosta ih se nakon potpisivanja instalira, ali neke ipak ne. I zbog njih treba hack. A ovo za gubitak garancije iz mog iskustva nije tocno. Ja sam slao svoj mob u Mobis, bio je hackiran i nisam imao problema zbog tog.
Svejedno se ne mogu sve aplikacije na taj nacin instalirati. Imam freesigner i .cert i .key, i jos par programa za sign aplikacija na kompu, ali neke se svejedno ne mogu instalirati. Dosta ih se nakon potpisivanja instalira, ali neke ipak ne. I zbog njih treba hack. A ovo za gubitak garancije iz mog iskustva nije tocno. Ja sam slao svoj mob u Mobis, bio je hackiran i nisam imao problema zbog tog.
a sta ti nisi moga instalirat, jel cert preko tvog IMEI-a, ja nisan ima problema niti malo
Da, cert je za moj imei, napravljen na opda stranici, a nisam mogao instalirati recimo ovaj program optimizer v1.09 translated by naruto2010. Bez obzira s kojim ga programom potpisao, uvijek mi javlja nije moguca instalacija zasticenog programa iz nepouzdanog izvora, ili tako nekako. Dok neke druge programe normalno potpisem i instaliram s tim istim certifikatom i kljucem.
sta se moze s tim hackom osim stavit vise app? moze mi neko to malo bolje objasnit?
sta se moze s tim hackom osim stavit vise app? moze mi neko to malo bolje objasnit?
Primarna funkcija hacka je mogučnost instalacije aplikacija bez certifikata. Ali kad hackaš možeš npr. napravit da ti ne gori ona crvena lampica dok snimaš video...
Primarna funkcija hacka je mogučnost instalacije aplikacija bez certifikata. Ali kad hackaš možeš npr. napravit da ti ne gori ona crvena lampica dok snimaš video...
MA neznam, nekuzim vas ja nis te nazive vase :S, jos mi nije jasno zas to neki hakaju...
e evo i ja napravio update preko NSS sve savršeno...nego me znanima di je nestala QUERTY tipkonica pri pisanju poruka???? i dali je mogu gdje uključiti?
e evo i ja napravio update preko NSS sve savršeno...nego me znanima di je nestala QUERTY tipkonica pri pisanju poruka???? i dali je mogu gdje uključiti?
pa okrenes mobitel -.-''' LOL
e jbg sad sam ispao glup LOL....to nisam ni mislio....nego na V31. mi je stalno bilo namjesteno na punu querty tipkovnicu, sad mi bilo na mini i vidio sam tamo da di mijenjam tipkovnice da nema puna querty a nisam ni mislio da samo je zarotiram...inače hvala...sry na glupom pitanju,....inače mob sad piči...
e jbg sad sam ispao glup LOL....to nisam ni mislio....nego na V31. mi je stalno bilo namjesteno na punu querty tipkovnicu, sad mi bilo na mini i vidio sam tamo da di mijenjam tipkovnice da nema puna querty a nisam ni mislio da samo je zarotiram...inače hvala...sry na glupom pitanju,....inače mob sad piči...
ma nijedno pitanje nije glupo, postoji samo glup odgovor, ali moga si pokusat okrenit mob samo