MOBYMARKET i MOBITEHNOLOGIJA pitanja i iskustva

poruka: 7
|
čitano: 8.720
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

LP,

planiram uzet novi mobitel u 9mj., tocnije nokia lumia 820. I gledam malo cijene po njuskalu i trgovinama te me je jako zainteresirao taj MOBYMARKET i MOBITEHNOLOGIJA (njuskalo)....

Vidim da kod njih su cijene uredaja dosta jeftinije. Pa me zanima, kakve su to firme i gdje im je sjediste (pise grad zagreb no nista detaljnije) i ako je imao itko ikakvog iskustva il je kupovao mobitel 

preko njih , molio bih da napise par rijeci o njima. Htio bih uzet uredaj, al mi sve to sumnjivo.... Poslao sam im email za vise informacija, no ko zna kad ce oni na taj email odgovorit. 

Pa eto , rekoh sam sebi, da pitam vas, mozda je netko i narucio koji mobitel sa tih trgovina...

http://www.njuskalo.hr/korisnik/MOBYMARKET

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search&f_user_id=408723&advanced=0&sort=new&raw_category_id=0

Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: MOBYMARKET i MOBITEHNOLOGIJA pitanja i iskustv
Sandro HR Zagorje kaže...

LP,

planiram uzet novi mobitel u 9mj., tocnije nokia lumia 820. I gledam malo cijene po njuskalu i trgovinama te me je jako zainteresirao taj MOBYMARKET i MOBITEHNOLOGIJA (njuskalo)....

Vidim da kod njih su cijene uredaja dosta jeftinije. Pa me zanima, kakve su to firme i gdje im je sjediste (pise grad zagreb no nista detaljnije) i ako je imao itko ikakvog iskustva il je kupovao mobitel 

preko njih , molio bih da napise par rijeci o njima. Htio bih uzet uredaj, al mi sve to sumnjivo.... Poslao sam im email za vise informacija, no ko zna kad ce oni na taj email odgovorit. 

Pa eto , rekoh sam sebi, da pitam vas, mozda je netko i narucio koji mobitel sa tih trgovina...

http://www.njuskalo.hr/korisnik/MOBYMARKET

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search&f_user_id=408723&advanced=0&sort=new&raw_category_id=0

Hvala!!

Pozdrav,

jesi možda saznao nešto po ovom pitanju? Mislim i ja naručivati.

12 godina

Ne , nista.... niti na email nisam dobio nikakav odgovor. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nemoj.

To su privatne tvrtke,te ako ti se išta dogodi s mobitelom,to garancija ili ne pokriva ili oni to ne mogu popravit. To jest ako imaš neku grešku na matičnoj,100% nece popravljat niti davat novi mob. Bolje kupi rabljeno sa vazecim jamstvom ovlaštenih servisera

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Guglajući sam naišla na neka iskustva, čini se okej, mislim da je to isto kao mobi-istra-mobi koji je provjeren i već dugo na sceni.

Sve u svemu, ako/kad kupim, javim, planiram to što prije. Baš i isti model gledamo {#}

12 godina
Cinderellich kaže...

Guglajući sam naišla na neka iskustva, čini se okej, mislim da je to isto kao mobi-istra-mobi koji je provjeren i već dugo na sceni.

Sve u svemu, ako/kad kupim, javim, planiram to što prije. Baš i isti model gledamo {#}

Ok :) ... .super. Bas me zanima. Javi se i napisi svoje komentare i misljenja. 

12 godina
neaktivan

Ok :) ... .super. Bas me zanima. Javi se i napisi svoje komentare i misljenja. 

Ipak nisam preko njih uzela, kad sam krenula zvati, nitko nije imao taj model, iako su oglasi bili aktivni. Uzela sam preko operatera na kraju, s produženjem pretplate me jeftinije izašlo nego da sam preko drugih uzimala. Inače, sad je i mobi istra mobi dobio opet Lumijice, on je u svakom slučaju provjeren {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice