Izgubljen Samsung s3

poruka: 4
|
čitano: 1.666
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izgubljen Samsung s3

Pozdrav.

20.8. izgubio sam Samsung S3.

Da bude bolja stvar nisam skužio odmah nego nakon 4-4,5 sata,a kad sam skužio odmah me neš presjeklo.Naravno i imenik i slike s klincima što sam imao i neke JAKO bitne poruke sve je otišlo u k....

Niš nisam sinhronizirao s googlom tak da ni to nemogu povuć nazad.

Jedna stvar koju nisam naglasio je da kad sam skužio da mi ga nema probao sam nazvati i bio mi je isključen.

Jedina dobra stvar možda je ta da sam imao instaliran avast anti theft za koji sam se sjetio da mi je instaliran nakon 2-3 dana.

Samo neznam da ako ga je netko našao i napravio tvornički reset dali bi ga mogao svejedno zblokirati preko avasta,jer dosad mi se niš ne dešava.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Izgubljen Samsung s3

Samo da napomenem da sam bio isti dan i na policiji u matičnoj postaji i tamo su rekli da pošto je izgubljen da se oni s tim ne bave.Da je ukraden druga stvar.

15 godina
neaktivan
Izgubljen Samsung s3

ako je onaj tko ga je naso napravio hard reset ne pomaze tu vise anti theft aplikacija, jedino da je taj tko ga je naso nastavio koristit mobitel, imo upaljen gps

policija moze fizicki trazit telefon preko imei, al kao sto si reko, nije ukran pa nece se gnjavit s tim

iskreno mislim da ako ga taj tko ga je naso ne javi ti se i vrati ga nema tu vise spasa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Izgubljen Samsung s3

Sve mi se i čini da će tako i biti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice