Huawei U8650 vs. Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 4
|
čitano: 2.453
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako za par dana mislim uzet jedan od ovih mobitela Huawei U8650 ili Sony Ericsson Xperia X8 ali neznam koji je bolji pa evo pitam vas za pomoc...ako netko zna po cemu je bolji Huawei a po cemu Xperia neka napise...nezelim da uzmem mobitel pa da ga moram sutra dan prodavat {#}

Hvala unaprijed.

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ova dva mobitela su u istom rangu i vrlo su slicnih performansi, razlika je u detaljima sto nije vredno nekog preteranog usporedjivanja

Na ovom forumu mozes vidjeti ima mnogo zadovoljnih korisnika X8-ce, a i podrska za SE je jaka.

Ne zelim reci nista lose o Huawei, ali SE mi uliva vise poverenja.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Huawei U8650 vs. Sony Ericsson Xperia X8

Ovako danas samo kupio huaweia i prvo sto sam pomislio kad sam otvorio kutiju je bilo, kako ovako nesta moze kostati samo 745 kn! 
Evo koristim ga vec par sati i zadovoljan sam. Odlicno lezi u ruci, kvaliteta izrade je vrhunska, ekran je sasvim dovoljan za ugodno koristenje naspram x8 (huawei 3,5 X8 3,0). Instaliro sam par igricai i lijepo rade bez ikakvih zatrzavanja, zasad sam zadovoljan. Moja preporuka ti je Huawei, jer za te novce neznam sta trenutno ima bolje.

Eto moj potpis :D
13 godina
neaktivan

Koje je zračenje ovog huawei mobitela ?

Nisam nigdje našao taj podatak što mi je automatski sumnjivo ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 14:13 (Hrvojeee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice