HTC HD Mini - engleski ili hrvatski jezik

poruka: 5
|
čitano: 4.663
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok svima.

Danas kupih HTC HD Mini, ali u Moskvi, tako da mi je sav menu-e po defaultu na ruskom jeziku.

Postoji li kakav language pack ili neki program, pomocu kojega mogu menu-e odnosno jezik telefona prebaciti na engleski ili mozda eventualno na hrvatski.

Bio bih izuzetno zahvalan na konkretnim i brzim odgovorima.

Hvala !

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo tko?

Treba mi jos i pomoc oko codec-a za divx (da mogu koristiti subtitlove) i program za navigaciju.

Platforma je WM 6.5

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Windows Mobile ne podržava hrvatski jezik. Podržava samo svjetske jezike tipa: engleski,francuski,njemački.... Samo u postavkama odaberi engleski.

Subtitlovi su ti podržani, samo ih moraš preimenovati u ime filma i staviti u istu mapu kao i film. Postoji i free divx player. Za navigaciju preporučam iGo 8.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 21:19 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTC HD Mini - engleski ili hrvatski jezik

Vexx hvala na odgovoru. Ali nigdje u postavkama nema Eng jezika. Sve je na ruskom i uopce ne daje mogucnost odabira nekog drugog jezika.

Navodno ima neki program koji treba skinuti i instalirati (tako su mi barem rekli). Nemas ideju koji?

17 godina
odjavljen
RE: HTC HD Mini - engleski ili hrvatski jezik
Scuderia kaže...

Vexx hvala na odgovoru. Ali nigdje u postavkama nema Eng jezika. Sve je na ruskom i uopce ne daje mogucnost odabira nekog drugog jezika.

Navodno ima neki program koji treba skinuti i instalirati (tako su mi barem rekli). Nemas ideju koji?

Hmm, WM ima u postavkama>sistem>postavke regije. Nisam siguran da li bi to šta pomoglo. Inače, ako se usudiš staviti novi ROM preporučam da posjetiš ovu stranicu: http://forum.xda-developers.com/  Dečki su super i rado će ti pomoći. Samo traži ako imaju da ti daju UK Generic ROM za tvoj uređaj.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice