Galaxy S4 mini se gasi sam od sebe

poruka: 13
|
čitano: 36.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Već zadnja 2 dana mi se ugasi sam od sebe na ccca 50% baterije. Nakon toga nešto duže moram držati tipku za paljenje kako bi se ponovo upalio i tada radi normalno dok se ne isprazni. Da li je imao tko slican problem i ima li tko kakav savjet prije nego ga odfuram na garanciju? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina

Odfuraj ti njega na garu i onda odmah na njuskalo...to bi ti bilo najpametnije...tako bi barem ja postupio.

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
Re: Galaxy S4 mini se gasi sam od sebe
Cemu na njuskalo odmah, da bi mogao uzet neku Lumiu??

Ontopic: jesi probao resetirat mob? To cesto pomaze, a ako ne pravac servis.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina
gamer34 kaže...
Cemu na njuskalo odmah, da bi mogao uzet neku Lumiu??

Ontopic: jesi probao resetirat mob? To cesto pomaze, a ako ne pravac servis.

hahah pa to bi mu bio pun pogodak...nadam se da se slazes samnom

14 godina
Opcenito mi je wp8 drazi od androida ali nisam bas za ekstremne korake kao odmah na njuskalo i kupuj lumiu. ;)
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina

Bez ekstremnih koraka nema napretka :) ...ali ovo je vec OT...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Napravi vracanje na tvornicke postavke i azuriraj OS i onda vidi za dalje...

13 godina
neaktivan

Napravih "hard reset" izgleda da se više ne gasi...bar je preživio jedno full pražnjenje zasad. Vidjet ćemo za dalje, ne nosi mi ga se u servis nakon što sam pročitao balade o ovim našim servisima. Hvala na savjetima.

13 godina

Nez nosio sam 20tak uređaja u agramservis i uvjek sam imao dobro iskustvo. Pogotovo sada jer samsung ima posebne uvjete servisa. Kad sam servisiro nexusa trebalo je par dana vise ali isao je na provjeru direkt u samsung i dobio sam njihov certifikat neki

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je ok nakon hard reseta, pa ako ce neko imat isti problem da zna {#}

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Odfuraj ti njega na garu i onda odmah na njuskalo...to bi ti bilo najpametnije...tako bi barem ja postupio.

Ovo tvoje odmah na njuskalo me zabrinjava po meni je to zvucalo ajmo podvalit nekom.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
12 godina
Mezethys kaže...
MatijaZG kaže...

Ovo tvoje odmah na njuskalo me zabrinjava po meni je to zvucalo ajmo podvalit nekom.

Ne. To je znacilo prodaj ga jeftinije upozoravajuci osobu koja bi nabavila uredjaj da isti ima taj problem.

13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Mezethys kaže...
MatijaZG kaže...

Ne. To je znacilo prodaj ga jeftinije upozoravajuci osobu koja bi nabavila uredjaj da isti ima taj problem.

Ma ne vidim zašto bi uopće prodavao mobitel koji mi je popravljen i gotovo nov, pogotovo ako mi je primjerice greška na bateriji i zamjene mi bateriju ili neispravnu komponentu ili software zbog koje je došlo do kvara. Stvar je jedino u tome da ti korektno naprave posao na mobitelu, a to je kolko vidim lutrija i imao sam već loših iskustava sa reklamacijama pa mi je to jedino bilo frka. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice